Çanta maxem 45litre 130tl ye aldım , koruma demiri ve çanta demirini bursa da bir arkadaşım yaptı aynısından kendi inazumasındada var.
Çanta maxem 45litre 130tl ye aldım , koruma demiri ve çanta demirini bursa da bir arkadaşım yaptı aynısından kendi inazumasındada var.
Ben de eryamandayım. Buraya taşınırsan sık sık gezeriz motorla. Telefonu not ettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
Ankarada olup da buluşmalara katılabilecek olan Onurördek, suat2014, tuğmenünsal ve on the road telefon numaralarınızı kaydettim. Ankara içi buluşma gezi filan olursa mesajla irtibat kurabiliriz.
yok mu istanbul da etkinlik?
ok. bende bahsi gecen arkadaşların numaralarını kaydettim ,havalar güzel olduğunda ve buluşma düşünüldüğünde haberleşelim.
selamlar,
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
İrfan abi alemsin haa sym Wolf değil o. Salcano Wolf iş pazar bakkal çakkal motoru. İnazuma gezi zevk motoru, pulsar benim üstüme ruhsatı aradada biniyorum ama birader biniyor. Ruhsatı benim motor biraderin. üçününde ruhsatı benim üstüme.gömü bulmadım abi. Daha 4 ay inazumanın taksiti var. Bi bitsin bakalım.
23.10.2014 Tarihinde bayi den teslim aldığım Inazumamla aranızdayım. Herkese selamlar
İyi akşamlar arkadaşlar.
-Ankara'da inazumanizi hangi servise götürüyorsunuz?
-10.000 km bakımında km'yi aşinca motorum garanti dışında kalır mı?
Hayırlı olsun, Allah kaza beladan saklasın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
Ben rodaj bakımı (1000 km) için Endo motors a götürmüştüm. Ipone yağ kullandılar, 126 tl aldılar. Yani fiyat olarak beklediğimden daha uygun oldu. Ancak işçilik ve ilgi alaka konusunda beklentileriniz yüksek olmasın, inazuma'ya "motor mu lan bu" şeklinde yaklaşıyorlar. Diğer sorunuz konusunda kesin bir bilgim yok, 10000 km'yi ne kadar aştığınıza da bağlı. Ancak Suzuki Türkiye ile birkaç ay önce mail yoluyla görüştüğümde bende bıraktıkları izlenimden hareketle; motorda büyük bir sorun çıkarsa bunu bahane ederek garanti dışında bırakma ihtimallerini %99 olarak görüyorum.
Bende ankara eryamandayım motorum bu olmasada burdaki arkadaşlarla tanışırız 1.etap kutlutaşdayım.
Çok teşekkür ederim on the road Allah hepimizi korusun inşallah
Arkadaşlar selamlar ,
Arka fren balatası değiştiren oldu mu aranızda ?
Ben bugün değiştirmek zorunda kaldım inazumanın fren balatasını.Balatası komple bitmişti.Artık diske sürtmeye başlamıştı.
Maslak Yücel motorda değiştirdim.115 lira para aldılar.Bu sizce normal mi ? Bana çok yüksek geldi fiyatı.Ama mecbur olduğum için değiştirdim.
Sert kullanmıyorum. Ondandır. Yani bi fren, bi tamgaz falan. Standartlarda kullanırım
Yeni modelleri var bilginize resimleri ekliyorum. GSR250 F --- GSR250 S modeli
[IMG][img]
http://i.hizliresim.com/q2Z10Z.jpg[/img][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
[IMG][/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)