11.500 devir gibi 150 yi geçer geçmez kesiçiye giriyor.
ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABALAR YENİ İNAZUMA ALDIM FAKAT İYİ BİR TUR CAMINA İHTİYACIM VAR ÇEŞİTLERİ VARSA SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM
Merhaba,
Elimde 2000 bin km de ve tamamen şehir içinde 4-5 km işe git gelde kullanılmış daha nerdeyse tüm tırtıkları üzerinde olan 1 takım inazuma orjinal lastik takımı var. Patlak, yama vs yoktur. Sahibi bir kere ıslakta frenajda kaydırdığı için kendisine michelin lastik aldığından boşa çıkmıştır.
Almayı düşünen ihtiyacı olan varsa ÖZEL mESAJ ile bana ulaşabilir. Forumu çok takip edemiyorum, ancak özel mesaj gelince e posta geliyor.
Herkese iyi sürüşler.
burda istediğin tüm aksesuarlar mevcut
https://www.facebook.com/pages/Siper...719308?fref=ts
Arkadaşlar. İnazuma kullanıcılarına öncelikle hayırlı olsun diyorum. Bir sorum olacak artçı ile motosikletini kullanan arkadaşlar iki kişilik performanstan memnun mu? Birde artçı konforu konusunda inazuma 30 dk. üzeri seyahatlerde nasıl tecrübe eden oldu mu? Yanıtınız için çok teşekkür ederim şimdiden. Cevaba göre motosikleti satın almayı düşünüyorum. Artçı ile kullanım önemli benim için. Keyifli sürüşler dilerim..
Artçılı olarak en konforlu gene inazuma. Artçım olmasaydı tercihim sym Wolf olacaktı. Bende çok araştırdım artçı konforu için, en konforlusu buydu. Hızlanmalarda problem yok. Çünkü torku çok güzel.
Arkadaslar maximum 9.000-10.000 TL aralığında inazumasini satmayı düşünen varsa iletişime geçelim. Hayırlı akşamlar...
Merhaba arkadaşlar bende bugün sıfır 2014 beyaz inazuma alarak aranıza katılmış bulunuyorum, az kalsın pulsar alacaktım kapora bile vermiştim iyiki dedikleri zamanda getirmediler nasip inazumaya oldu
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin inşaallah.
Merhaba ben de bugün Ankara'dan sıfır km beyaz inazuma için kapora verdim. Kısmetse önümüzdeki hafta teslim alacağım. Trafik sigortası en uygun hangi şirket yapıyor acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)