tur camı bu iş için var zaten ancak siperlik olsa bile 140km hız bu motorun limiti olduğu gibi, keyif vermekten ziyade efor sarf ettirir. tecrübelerime dayanarak, (inazuma ve camlı motosiklet kullanmadım) çıplak motosiklette keyifli yolculuğun limiti 120km/h. daha üzeri için spor motor almalı.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Arkadaşlar motorumu satıyorum, farkındayım burası ilan bölümü değil ama kısa süreliğine vade farkı olmadan world card a taksitlendirebiliyorum belki değerlendirmek isteyen olur diye düşündüm.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0835282/detay/
ARKADAŞLAR CBR 250 Mİ SATTIM VE NASİPSE BU YAZ BENDE INAZUMACI OLUYORUM.HERKESE HAYIRLI GÜNLER.KAZASIZ BELASIZ KEYİFLİ SÜRÜŞLER DİLİYORUM.TEKERİNİZ DÜZ BASSIN.ALLAH'A EMANET OLUN.
SADECE SUZUKI OLDUĞU İÇİN DEMEK İSTİYORUM
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Merhaba arkadaşlar,
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-suzuki-gw-250-inazuma-cami-fume-on-cam-orjinal-160410786/detay/
İhtiyacı olan olursa fazla olduğu için satıyorum.
Bu arada yeğenimde cbr 250 r var. Benimde Nc 700 X im vardı. Satıp ınazuma aldım. Motor bence çok güzel hatta yeğenim de kullandı rahatlığı, görünümü v.s kafası karışık bu ara
Herkeze kazası belasız sürüşler dilerim.
2 ci motor olarak salcano Wolf kullanıyorum. Bakkal çakkal pazar işe gelip gitme vs gibi. İnazumayı sadece zevk için biniyorum ve ileride yapacağım geziler için kullanacağım sadece. İş için wolf, zevk için inazuma. ;-)
wolf 125 cc motorum vardı her bişeye kullaniyordum bakkala çakkala yola 50 tl lik benzin alip 525 km yol yapiyordum yakmıyordu kokuluyordu :( bu ana kadar binip de en az yakan moturum du
Benimki biraz çok yakıyordu, üstündeki orjinal karbüratörü değildi ama bugün öyle bi ayar çektimki benimkide aşa yukarı okadar yakacak. İnazumayı bakkala çakkala pazara işe kullanırsak yandık. Görmemişin motoru olmuş, zıçmaya motorla gitmiş derler sonra
Suzuki İnazuma S modeli,daha Türkiye'ye gelmedi dimi arkadaşlar ? Bayii ile görüştüm,öyle bir modelin varlığından haberleri yoktu..
nc yi ınazumaya değişme değil de, 2 çocuk var arabam yok o yüzden fedakarlık yapmam gerekti. Çok araştırıp daha öncede ilgim olan ınazumayı tercih ettim. ınazuma çok rahat kaliteli bir motor bence. Pişman değilim. nc çok güzel motor ben 26000 km bindim. yakıtı torku v.s çok güzel. hız konusunda ben uzun yolda bile 120'nin üstüne çok nadir çıkarım. o yüzden ınazuma isteklerimi karşılar. nc sadece benzini az yakıyor, onun dışında her şeyi çok pahalı, 6 aylık vergisi 268.00 tl, lastikleri 1100.00 tl, hava filtresi 200,00 küsür, 1 bujisi 50,00 tl, aksesuarları ateş pahası bunları da göz önüne alın. ınazumadan ayrılmaya karar vermeden önce. nc: kısacası bütçemi zorladı.
Nc 750 x / V-strom DL 650 araştırıp öyle karar verin. Yine de sormak istediğiniz bir şey olursa 0 536 236 17 16 bildiklerimi söylerim.
aynen hocam s modeli maaalesef gereksiz suzuki politikaları ve yöneticileri yüzünden gelemedi. bu sene inazuma gw250 nin beyazını mavisini filan getirdiler bunu getiremediler. s modeli gelirse 2015 yazı için düşünüyorum. gelmezse sorun değil. tayin olayım olursa Ege'de inazuma binmek güzel olur. istanbul içinde şimdilik bütçe sıkıntısı çekerken imkansız bir durum. cbf150 ile tamgaz devam :D şehirler arası yol yapmadığım için şimdilik bir sorun yok
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)