Arkadaşlar iyi akşamalar kocaeli de sym satışı yapan bir motosiket dükkanında müşterilerin denemesi için bir wolf 250 var. Bende merak ettiğim bu motoru denemek istedim daha önce videolarını bol bol izlemiştim. Vibrasyonun sıfır olduğunu idda eden bardaklı videoları bile vardı.Her neyse ben bu motoru kullandım ama çok km yapmadım max 5 yada 6 km dir. Benim fark ettiğim + ve - yazmak istedim sonuçta burada bilgi paylaşımı yapıyoruz.
+ torku çok güzel motor hiç boğulmuyor hemen şahlanıp gidiyor.
+ ön fren gayet başarılı ( yzf r125 kullanıcısıyım)
+ oturuş pozisyonu race kullandığım içinde olabilir ama gayet rahat
+ gösterge de herşey net ve anlaşılır
+ arka stop led lapılmış bence her motosikletde olması gerekir
+ süspansiyon başarılı ama uzun yolda da test etmek gerekir
evet sırada - ler
- bahsedildiği gibi 0 vibrasyon yok 120 ile giderken arkamı görmekte zorlandım aynalar çok titriyor
- kullandığım motosikletde gidonda boşluk vardı ama buna fazla takmayın muhtemelen teşhir ürünü olduğu içindir
- arka fren hiç yok denecek gibi (yzf r125 kullanıcısıyım)
- farların açma kapama tuşu var bence bu bir eksiklik avrupa standartlarına göre her motosikletin farı otomatik yanmak zorunda
- top case alsak nasıl monte edeceğiz merak ediyorum
- koruma takozları için yer arayıp duracaksınız
- sele r125 inkinden bile daha rahatsızdı
- birde tur camı takmak istesek yine sıkıntı yaşayacağız sanırım. motor aksesuarlara kapalı bir motor gibi.
burası şöyle değil dediğiniz bir yer varsa lütfen bilgilendiriniz iyi forumlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:30 ----------
bnm için vibrasyonu olan motor hele aynayı sallayarak 120 km de seyrimi engelleyecek kdrsa o motor motor değil turbo takılmış traktördür bu motorların ömrü 15 bin silindiri seramikmiş bilmem neymiş seramik olmayıp ömürlük motorlar var
be bilgiliyim demiyorum ukalalıkta yapmıyorum birisi kendi motorunu övüyor birisi motorsiklet alacak senelerdir araştırıyor alacağı motor hakkında iyi yorumlar duyuyor hep ama bir türlü almıyor vs vs bunlar işin eğlencesindeler
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:33 ----------
biz form da motor sürmüyoruz arkadaşım