sıra bekleyen varsa burda var bi tane bordo, çanakkalede, aklınızda olsun
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
birolun dükkanda duran seninmi? hayırlı olsun
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
Arkadaşlar bugün saat 16:00 itibariyle motorumu teslim aldım. Daha önce CBF 250 sahibi biri olarak ilk izlenimim harika. Torku süper. Gerçi hiç zorlamadım desem yeridir. 95 km hızı geçmedim. Hızlanması harika. Bugün bayiden eve gelene kadar 80 km yol yaptım. Bunun 35 km sinde sağlam yağmur yedim. Kilometreler ilerledikçe izlenimlerimi paylaşmaya çalışacağım. (Bu arada resim yüklemeyi beceremedim. Yardımcı olursanız resim de yüklerim)
Barışkoc78 teşekkür ederiz
evet salı geldi cumartesi aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
arkadaşlar rodaj falan biraz sakin kullanıyorum fakat torku yani çıkışları gerçekten tatminkar dengesi çok iyi insana güven veriyor titreşim sıfır km ilerledikçe daha iyi açıklama yaparım
motor süper işin doğrusu bu kadarını beklemiyordum,çizgileri süper sesi mükemmel kasadan çıkarıp bindipimde 35 km nasıl yaptım anlamadı deposunu doldurdum 14 lt aldı,gözüm diğer motorumu vstorm u görmüyor haftaya bozcaada gezimiz var herhalde ınazumala gideceğim o kadar sevdim motoru kırmızısıda yakıyor gören 500 lükmü 600 lükmü soruyorlar ,iyiki almışım şimdiden motoru gören 2 kişi kaparo verip aldılar...
yaklaşık 4 yıldan sonra motosiklet dünyasına inazuma ile dönüyorum. muhtemelen haftasonuna kadar motoru teslim almış olacağım. bu arada kullanmakta olan arkadaşlar birkaç bilgi almak istiyorum. apartmanda motoru kısmen korunaklı olan apartmanın yanındaki bir aralığa park etme niyetindeyim. yönetici ile de konuştum apartman konusunda sorun yok. ancak bahsettiğim yerin kapısını biraz soğuk demir işiyler genişletmem gerekiyor. koruma demiri ve arka çanta takılı bir inazumanın boyutları kaç cm öğrenebilir miyim? özellikle genişlik önemli aslında. kapıyı motorum rahat geçebileceği kadar büyütmek istiyorum.
diğer sormak istediğim aksesuar paketindeki çanta takılı olarak hangi boy branda uygun olur. motoru teslim alıp eve getirmeden branda ve park yerini hazırlamak istiyorum. ölçülere yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim. İlk 500 km çok zorlamayacağım. Sonraki 500 km ara ara gazlayacağım. 1000 km den sonra kafama göre artık Motorsiklet ustası dostum var. Bakımını motorlarımın bakımını ona yaptırıyorum. Onun demesine göre, bu aralar uzun süre aynı viteste gitme (düşük devirde olsa bile), uzun süre aynı devirde gitme, ara ara vites büyült küçült, rodajda diye çok da diye çok da cansız kullanma dedi. 100-120km gibi hızları ara ara gör dedi. Paylaşayım dedim...
Şu an için gözüme çarpan bir eksisi yok. Sanki 2 ye atarken kemikli gibi ya da bana öyle geldi. Motor ustam da bindi anormal bir durum olmadığını , bana öyle geldiğini söyledi. Harika bir tercih yapmışsın dedi.
Motor güzel gibi görünüyor.Ama yakıtı nedir, yedek parça varmıdır, motor 11000 tl iken neden 12600 oluyor ve neden parası gelmeden peşin ödeniyor? Doğrusu anlamış değilim. Acaba şu anda satın alan arkadaşlar; ''motoru almadan parasını vermeyiz böyle işmmi olur'' deseler bir etkisi olmazmı? Sonuçta sene 2013 eski mz ler jawalar gibi bu ne böyle yok bi ay önceden yazıl bilmem ne oldu olacak kupon toplayalım...
ZEMHERİ!
kawasaki, honda 250r a rakip mi geldi :D arkadaşlar yapmayın ikisi de farklı kulvarda motorlar o zaman honda crf 250r modelini de rakip olarak sayalım inazumanın rakip olarak geleceği motor sym wolf 250ni dır, hatta ybr 250 dir.
motorun taksitli fiyatı 10950 tl. çanta demir ön koruma orta sehpa vs aksesuarları ayrıca satılıyor. 1000 tl tutuyor yaklaşık. etti 12 bin tl (taksitli) peşin alırsan 10498 tl motor. ama kabak gibi. plaka 600 tl tutuyor istanbulda. onu da eklersen motor geliyor sana 12600 filan işte :D bide talep çok fazla sonraki teslimat mayıs sonu. yani bugün 100 tl dahi kaparo versen 12 bin tl yi de nakit saysan motorunu mayıs sonu alabilirsin.
Sizde gelmeyen motoru almayın kardeşim. hatta bu sebepten dolayı şikayet mail'i atın.
Sırf bu yüzden soğudum. Böyle iş mi olur diye sitem edin. her seferinde kaparo ödendiği için adamlar işi çözdü.
Artık bayilerde motor göremez olduk. Alan biri varsa onda yada internette görüyoruz. Bayi dediğinde her motor olacak.
Yoksa bayilik yapmasın adı üstünde yetkili satıcı ve bayi
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
bugün almayı bekliyordum cumaya kaldı aksesuar paketide aysonuna kalmış nasıl firma bunlar anlamadım rezillik:( aslında yazacaksın suzuki japonyaya verdikleri sözleri tutmadıklarını paraları peşin aldıklarını vs. diye öttürsünler bunları
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)