bugün ınazumam yetkili servise geldi açtık test ettik çok güzel..fotolar var ama nasıl yükleneceğini bilemedim..
bugün ınazumam yetkili servise geldi açtık test ettik çok güzel..fotolar var ama nasıl yükleneceğini bilemedim..
Ben auto Show suzuki standında Siyahına bindim resim çektim kadıköy mototaş motor da kırmızı vardı. Gittim 2 defa inceledim yakından. Motor Motor güzel ama pahalı resim isteyen varsa yarın eklerim
2 senedir beklenen motor bugün motorcuda müşteri bekliyordu, güzel dünya dedim kendi kendime
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
Bugün Ordu bayisinden aradılar. Dört gözle beklediğim motorum gelmiş. İşlerimden dolayı pazartesi almaya gideceğim :(
hayırlı olsun, geç olsun sağlam olsun
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
Benimki de endoya gelmiş, faturası vergisi algısı vs hallediliyordu bugün. Haftaiçinde de ruhsat plaka işlemlerini tamamlar, motoru yeni evine götürüp, ben kendisini kullanmayı öğrenene kadar beklemeye bırakırım
Arkadaslar inazumaya kavustum gercekten cok iyi
kadıköy mototaş'da teslimatlar başlamış. şu anda mototaş'da gördüğünüz motorlar dahil sahipsiz olan satılık motor yok. 13 nisanda sipariş verirseniz mayıs 15-20 arası teslimat yapacağız dediler :D hiç bu kadar inazumayı bi arada görmemiştim 15 tane vardı sanırım bazıları paketindeydi :D hepsi de sıfır km arkadaşlar. çok güzel görünüyorlar....
kırmızı bir başka
kırmızı vardı 1 tane adam kullanırken gördüm ( servisten çıkarmış mototaş yakınlarında tur atmakla meşguldü) arkasından koştum yetişemedim :D kendimce ahanda inazumayı trafikte gördüm dedim, daha plakası bile yoktu, 1 tane vitrinde kırmızı inazuma var full aksesuarlı yan çantaları filan eklemişler, onu satmıyorlar. pazartesiye 1 tane daha kırmızı gelecekmiş. sahipsiz olduğunu söylediler... bende çok düşünüyorum bu motoru almayı ancak bütçemi neredeyse %50 oranında aşıyor... bence siyah çok güzel. kırmızı 2. planda güzel :D
Pahalı ya.. 9bine verseler peynir ekmek gibi gidecek ama 11bin çok :(
Motoru alan arkadaşlar sanırım motosiklete daldılar, merakla bekliyoruz yorumlarınızı, değerlendirmelerinizi ve fotoğraflarınızı
Arkadaşlar yorumlari Bekliyoruz!!!!
bu inazuma ninja kadar atik ve hızlımıdır ?
aslına bakarsan bende siyah isterdim ancak fuarda gördüğüm kadarıyla siyah rengin bu motorun asaletini gizlediğini düşünüyorum ama kırmızı tüm haşmetini ortaya çıkarmış ne diyelim işte illaki kırmızı abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
ninja racing değilmi? inazuma commuter sonuçta..
Kullanım amacı gereği zaten daha atik olması planlanmış. Yani şehir içinde çekişi daha yüksek bir motor gibi davranması normal. Torkun daha düşük devirde alınması için ayarlı bir Ecu ve daha kısa vites oranları var.
Yalnız bu motor yeni GSR750 tarzında dizayn edilip 30-32 hp civarı olsaymış bende alırdım büyük ihtimal. Ama şu varki inazumamnın 250cc için yakından etkileyici olan kalite hissi motordan uzaklaştıkça yerini comuter hatlarına ve silüetine bırakıyor.Yani overall de tatmin edici bir görseli yok malesef
Ama yinede bu sınıfta motor alacaklar için 10 cbf250'ye YBR250'ye bedel Motorlar hayırlı olsun arkadaşlar...
Benim kırmızıda Batuhan motorda plaka için bekliyor kısmetse ve hava güzel olursa yarın teslim alıcam ve ilk yolculuğumuz florya maltepe arası olucak.
Sevinçten dolayı objektif olmayacak görüşlerimi burda paylaşırım.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)