Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Mart 2013, 01:08
evrese adlı üyeden alıntı
fuardaki cam gibi mi yoksa farklımı olacak
Bence fuardaki cam o motora hiç yakışmamış ,zaten camı yapacak kalıpçıya fuardaki cam gibiyse hiç sipariş vermeyeyim dedim ,o da o camın dublesi dedi rengi de fümeymiş.İşin doğrusu bende görmeden ,ustanın anlattığı şekilde olacağına kanaat getirerek sipariş verdim.Umarım motorun kalitesine göre güzel bir cam yapmıştır.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Reklamlar
-
19 Mart 2013, 02:06
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Bence fuardaki cam o motora hiç yakışmamış ,zaten camı yapacak kalıpçıya fuardaki cam gibiyse hiç sipariş vermeyeyim dedim ,o da o camın dublesi dedi rengi de fümeymiş.İşin doğrusu bende görmeden ,ustanın anlattığı şekilde olacağına kanaat getirerek sipariş verdim.Umarım motorun kalitesine göre güzel bir cam yapmıştır.
motor üzerinde gelince görmek isterim yayınlarsınız. inazumayı sipariş ettiğimde cam da istedim sizinki mart sonuna kadar gelirse iptal ettirebilirim.
-
19 Mart 2013, 11:41
camdan bende edinmek isterim,yardımcı olursanız sevinirim,motorlar mart sonu türkiye deymiş nisan başından itibaren dağıtılacakmış bilginize...
-
19 Mart 2013, 13:36
İnazuma kalkışlardaki seriliği nasıl, motorumu (100 cc) sürekli şehiriçi kullanıyorum, max. yaptığım sürat 50-60 km/h, hızlı kullanmayı sevmiyorum ama serilik benim için önemli. Yoğun trafikte arabalardan biraz daha hızlı olmak gerekiyor bazen, bunun için 250 cc'ye geçmek istiyorum.
-
19 Mart 2013, 16:26
-
20 Mart 2013, 22:40
evrese adlı üyeden alıntı
motor üzerinde gelince görmek isterim yayınlarsınız. inazumayı sipariş ettiğimde cam da istedim sizinki mart sonuna kadar gelirse iptal ettirebilirim.
Sanırım önümüzdeki hafta teslim alırım yada umarım önümüzdeki hafta gelir.
ref35 adlı üyeden alıntı
camdan bende edinmek isterim,yardımcı olursanız sevinirim,motorlar mart sonu türkiye deymiş nisan başından itibaren dağıtılacakmış bilginize...
Cam gelsin ,belki de beğenmeyiz.
android35 adlı üyeden alıntı
İnazuma kalkışlardaki seriliği nasıl, motorumu (100 cc) sürekli şehiriçi kullanıyorum, max. yaptığım sürat 50-60 km/h, hızlı kullanmayı sevmiyorum ama serilik benim için önemli. Yoğun trafikte arabalardan biraz daha hızlı olmak gerekiyor bazen, bunun için 250 cc'ye geçmek istiyorum.
Bunun için Inazuma fazlasıyla yeterli olacaktır.
DayDreamer adlı üyeden alıntı
Birincisini,özellikle sonuncusunu çok beğendim.Kaç liraymış acaba?
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
21 Mart 2013, 16:47
Aeryn adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba
Cumartesi günü ben de bir Inazuma sahibi oldum. Kaporayı yatırdım bekliyorum, mayıs başında teslim dedi bayii. Çok heyecanlı bir bekleyiş başladı. Ancak aksesuar konusunda çok kararsız kaldım. Biliyorsunuz bir aksesuar paketi hazırlamış Suzuki ancak içerisinde hiç kullanmayacağım parçalar var bunun yanı sıra koruma demiri, orta sehpa gibi kullanacağım parçalarda var. Kararsız kaldım acaba bu paketi alıp kullanmayacaklarımı dolaba kaldırmalı mıyım yoksa biraz daha bekleyip tek tek mi alsam acaba? Sizler ne dersiniz?
Merhaba,
Ben de fuardan hemen sonra Ankara'ya dönünce endo ile konuşup kaporayı verdim. Acaba siz gelen parti değil, 2. kaldığınız için mi Mayıs demişler ? Bu konuda bilginiz var mı ?
Ben aksesuar paketi istemedim. Açıkcası o paketten sadece koruma demirine ihtiyacım var. Bunu da artık ya Suzuki ya da başka üreticilerden alacağım. Bu arada Suzuki sadece koruma demiri için 805 TL (675+KDV) istedi, bilgilerinize.
Bildiğiniz makul fiyatlı koruma demiri var mıdır inazuma için ?
Ek olarak, @Motoseyyah, verdiğiniz detaylı bilgiler ve üşenmeden paylaştıklarınız için teşekkürler
-
22 Mart 2013, 18:52
allreadydead adlı üyeden alıntı
Ben aksesuar paketi istemedim. Açıkcası o paketten sadece koruma demirine ihtiyacım var. Bunu da artık ya Suzuki ya da başka üreticilerden alacağım. Bu arada Suzuki sadece koruma demiri için 805 TL (675+KDV) istedi, bilgilerinize.
Bildiğiniz makul fiyatlı koruma demiri var mıdır inazuma için ?
Aksesuar Paketi 950 TL.,neden almadığınızı anlamadım, koruma demiri yanında 150 TL. farka orta sehpa,visor ,çanta demiri+çanta,tankpad ve birtakım kozmetik koruyucu ve aksesuar alıyorsunuz. Bence düşünmeye değer.Çanta dışındakilerin orjinal aksesuar olduğu söyleniyor.Gerçekten orjinalse bence yeniden düşünün.
-
22 Mart 2013, 21:30
Aksesuar Paketi 950 TL.,neden almadığınızı anlamadım, koruma demiri yanında 150 TL. farka orta sehpa,visor ,çanta demiri+çanta,tankpad ve birtakım kozmetik koruyucu ve aksesuar alıyorsunuz. Bence düşünmeye değer.Çanta dışındakilerin orjinal aksesuar olduğu söyleniyor.Gerçekten orjinalse bence yeniden düşünün.
hiç biri orjınal değil,zati dışarıdan bir kaç firma aksesuarları ufaktan yapmaya başladı
-
23 Mart 2013, 01:31
Tekrar merhaba
Hala sabirsizlikla motosikletimi bekliyorum. Ben inazumayi siparis ettigimde nisan listesi dolmustu mayisa kaldim o yuzden
-
23 Mart 2013, 02:43
Hocam, tek başına koruma demirine 805 TL demek insanlık suçudur altın kaplatsanız o parça kadar etmez. Ederi 200-300 TL aralığıdır, o da Türkiye fiyatlarıyla. Ayrıca o sete vereceğim parayı koruma ekipmanlara vereceğim. Motorun değil benim korunmam öncelikli ;)
@Aeryn, kötü olmuş :\
-
25 Mart 2013, 21:50
Sanırım önümüzdeki hafta teslim alırım yada umarım önümüzdeki hafta gelir.
Cam gelsin ,belki de beğenmeyiz.
Bunun için Inazuma fazlasıyla yeterli olacaktır.
Birincisini,özellikle sonuncusunu çok beğendim.Kaç liraymış acaba?
selamlar. hocam motoru istanbulda trafikte görebilmek için 8 takla atıyorum. henüz teslimat yok malesef. suzuki yine ülkemizi perişan etmeye devam ediyor. ben motorumu 13 martta sattım suzuki inazuma siparişi vermeye gittim. nisan 15 dediler tereddüt ettim döndüm geldim. sonradan da fiyatın yüksek olduğunu düşünmeye başladım. 12 bin tl ye paketle birlikte maliyet çıkıyor. plaka hariç, çok sonradan mantıklı gelmemeye başladı. üstelik mayıs teslim diyenler var. motoru sattığıma pişman olmaya başladım bile. havalar düzeliyor. ne alacağım şimdi çok kararsızım
-
25 Mart 2013, 23:59
Camgözde 8.500 TL'ye Megelli 250 var.İngiliz,İtalyan,Uzakdoğu ortak yapımı anladığım kadar.Araştırılabilir.
http://www.camgoz.com.tr/asp/product...LI-NAKED-250-S
-
28 Mart 2013, 21:47
mart ın sonu geldi varmı ınazumalardan bir haber...
-
28 Mart 2013, 22:33
inazuma farkı.............
.250cc Karşılaştırma: http://www.izlesene.com/video/250cc-karsilastirma/6905938
-
29 Mart 2013, 01:33
Yorumlara bakılırsa inazuma en iyisi bende 1 sene sonra almayı düşünüyorum şöyle güzel her açıdan uzmanlıkla çekilmiş fotoğraflar koyarmısınız
-
29 Mart 2013, 03:42
inazumacılar uyumayın! motorunuz 1. çıktı karşılaştırmada , ençok beğenilen 2 motordan biri olmuş gözüküyor tebrik ederim
-
29 Mart 2013, 19:32
İlk çıktığı günden beri istideğim bi motosiklet ama bütçe işte
-
30 Mart 2013, 22:00
evet bugün ınazumalar ı taşıyan gemi limana yanaşmış en geç 5 nisan a kadar motorlar teslim edilmiş olacak,bundan sonra almak isteyenler teslimat için mayıs sonunu beklemeleri gerekecek
-
31 Mart 2013, 22:00
Slm herkese inizuma konfor olarak iyi olabilir ama hiç fark etiniz mi videolarında içlerin de en yavaş gideni diyebilirim çoğu 250 cc ler 5 bin devirlerde 80 ile giderken inizuma 6 bin devir de yapıyor bu hızı ve 140 km hıza çıkana kadar baya zaman geçiyor değerlerine bakarak bence bu emsallerin den hem yavaş hem de çok yakar diye düşünüyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)