Video'yu izledikten sonra merak ettim motorun boyutlarına baktım
CBR 250'den daha kalıplı makine kağıt üstünde.
Ama gerçek hayatta nasıl durur bilinmez tabi...
Video'yu izledikten sonra merak ettim motorun boyutlarına baktım
CBR 250'den daha kalıplı makine kağıt üstünde.
Ama gerçek hayatta nasıl durur bilinmez tabi...
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
arkadaşlar boyu önemli değil.. önemli olan işlevselliği... ben değil, dr. haydar dümen söylüyor
hızla derdiniz nedir arkadaşım
yasal sınırlar neyi gerektiriyorsa odur
şimdi motorsikletle 270-300 km yapınca ne olacak ben anlamıyorum
hız şu işe yarar bana göre Sayın AZRAİL adresim burası buyur gel
MİSAFİR OL GEL BANA BANDAJLAR AÇAYIM SANA Nazan ÖNCEL http://www.youtube.com/watch?v=G74byYQzWj4
yada PARAM PARÇA Teoman http://www.youtube.com/watch?v=QRlryY5mJoY
buyurun dinleyelim
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Arkadaslar sanki motor gelmeden once bu sayfa daha hareketliydi. Neyse gelismeler takip ediliyor tarafimdan.
Belli olmaz yaza omurluk motor olarak tercih edilebilir.
Fazer gibi yarım grenajlı polis versiyonu harika duruyor. Gidon da rahattır tabi ama biraz göze batıyor
japonyada polisler 250lik makınelerlemi geziyomuş? yazık yazık bakın bizimkiler gs lerle gezio
TRANSALP XL700
inazumaları alan arkadaşlara sesleniyorum... bi yorum yokmu...hızlanma titreşim yakıt tüketimi yol tutuşu hakkında sizlerden bişeyler bekliyoruz...motor gelmeden 70 sayfa yazdık... geldi tek kullanıcı yorumu yok...merak içinde bekliyoruz...
milli piyango talihlisi gibi alan kayboluyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=t4YV_gcfgv8
inazumaaaaaa
İnsanlar haklı olarak yorum yapmamaya başladılar.Adam yukarıda video vermiş kullanan kişi 150 küsur km ye kadar çıkmış vatandaşın biri hala diyor ki bana göre bu motorun top-speedi göz göre göre 140 tır diyor.Ne yorum yapacaksınız şimdi polemiğe mi girelim .Daha dün akşam sym 250 wolf topicinde (sym Wolf için)bu motoru kullanmayanlar yorum yapıyorlar diye serzenişte bulunan zat-ı muhterem daha Inazumayı görmeden binmeden bir sürü yorum yapıyor.Bu motora daha poposunu deydirmemiş bir sürü yorum yorum yapıyor ama bir başkası aynı şeyi yapınca eziklikle suçluyor.Neyse ay sonuna kadar epey bir miktar daha teslimat yapılacak yorumcular dolayısıyla çoğalacaktır.Fakat şunu söyleyeyim ilk intibalar beklentilerin de üzerinde ,hava şartları da pek müsade vermiyor şu aralar.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
red line olmadan 120 yapıyor ise makina problem değildir gerisi
varıp da paşaya kelle yetiştirmeye niyetimiz yok
bırakın paşa kellesini kendisi alsın
---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:43 ----------
motor 250 cc fakat duruşu farklı
öncelikle sürücüden artakalan sele payı artçıya fazlası ile yetebilecek ve yeterli rahatı sağlayabilcek yapıda
buda zorlanmadan red line olmadan yapabileceği hız
250 cc motor için keyifli seyir sürati 90-110'dür.. Gerisi sollamalar, gazlamalar vs. Bu moto yakışıklı yeni bir soluk
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
red line olmadan yaptığı 146 km/h çok bile
dedik ya paşa ile bir çıkar ilişkimiz yoktur böyle biline
motor iyi, alan arkadaşlar büyüsüne kapılıp forum sayfalarını unuttu
ee biraz mazur görmek lazım.Nede olsa aylardır bekliyor.. Gerçi havalarda bozuk ben olsam yağmurda sürmezdim.
Arkadaşlarda o fikirde sanırım.183kg ağırlığı ile yol tutuşu iyi olacaktır..
Bazı vatandaşların istediği hızlara Azer Bülbül gibi çıkacaksa bence tadı tuzu olmaz...Motorun canını almaya gerek yok...
Sedar Abi bizim partinin akıbeti ile Vural Bey'e mail attım cevap bekliyorum.
Vatandaş olarak demeliyim ki benim motorumla (eksik sayan gösterge ile) 137 kmh gördüm. Ama soran herkese bu motorun son hızı 110 diyorum. 115 e de çıkıyor ama geri düşüyor düz yolda diyorum. Bir de sormak isterim, popomun değmediği motora yaptığım "bi sürü" yorum nedir acaba? Durup durup bu motor 8 TL eder, daha yukarısını etmez felan mı diyorum ? Herkes gibi tahminde bulunduğum 1-2 yorum var, onlarda da motoru eleştirel bişey olduğunu sanmıyorum. Ben bu motoru daha resimleri çıktığında yabancı sitelerden takip ettim ve kendi görüşlerim doğrultusunda "konforlu bir commuter" olarak gördüğümü söyledim. Yani CBF250 yada YBR250 nin daha yeni nesili ve daha konforlusu. Bu motoru tam bir naked olarak bile görmüyorum. Peki bu durumda bu aletin son hızı beni neden ilgilendirsin? Son hızı kötü mü dedim, ?? Video ortada, izlediğim bişeye göre konuşuyorum, herkes izlesin. Kimisi derki bana göre 145 kimisi de 154. Yol biraz daha yokuşlu olsayda alet 157 görseydi son hız 157 olacaktı senin için. İşte bu şekilde yorum yapabiliyorsun ama ne yazdığına dikkat etmiyorsun.
Ben ne yazıkki durup durup, "SYM 3.dünya markası, bilmem ne 5. dünya markası, Bu parayı haketmez, 3 kuruş fazlası etmez, Honda varken XXX alınmaz, CBR kral, Suzuki yanlış motor yapmaz... gibi yorumlar yapamıyorum. Bünye meselesi. Siz bunlar ile kendinizi pohpohlayabilirsiniz. Süper sohbetler dönüyor bu şekilde forumda epeydi. Kendi motorumu "olduğu gibi" eleştirebiliyorsam Suzukiye de gördüğüm gibi yorum yapabilirim sanırım... Bu motorun da son sürati 154 km/h dir aha buradan duyuruyorum herkese. Biraz rahatlarsanız belki.
Saygılar, zatı muhterem
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)