Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Kasım 2012, 22:52
K o r @ y adlı üyeden alıntı
yıllardır motor üstündeyim ,tabiri caizse parmaklamadığım motor kalmadı..
mopedler ,çinliler , cbf 150, tvs, 600rr, fazer 6, cbf 500, ybr 125 motorlarım oldu.. videodan iyi olduğu kanaatine vardım..
bizzat görenler beğenmedi.. mesela wolf ile arasındaki malzeme kalitesi nasıl.. açıklayıcı olunmuyor. bana göre wolf malzeme kalitesi olarak fena değil, iyi derim.
acaba suzuki isminden dolayı deli dehşet bişey beklenildi.. neyse motor gelsinde yorum sırası bana gelsin..
hocam ben iki motorada bindim. ikisinide gördüm. fakat sürmedim. sym malzeme kalitesi olarak çok iyi. yiğidi öldür hakkını ver.honda cbr dan çok kaliteli. zate bu honda neden bu kadar satıyor anlamış değilim.(bakım onarım şefiyim. elektrik ve meknikle iştigal ediyorum)
inazumada çok kalite dış görünüş olarak.biraz km yapınca sorun çıkaracakmı alan arkadaşlara soracağız.kimi beğenmiş kimi beğenmemiş. normal olanda bu herkez beğenseydi sorun var demektir.
inazumanın satışını asıl etkileyecek olan yedek parça, bakım ve aksesuar fiyatları olacak gibi. zira bu fiyatlar el yakacak bazıları sırf bu yüzden uzak duracak.
ne demişler aslan besleyen yemini düşünmez...
Reklamlar
-
09 Kasım 2012, 23:49
motoseyyah adlı üyeden alıntı
zuma zuma zum
tam karakaçan heybeler un çuvalı ile dolmayı bekliyor
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
10 Kasım 2012, 02:23
-
10 Kasım 2012, 02:56
K o r @ y adlı üyeden alıntı
ybr 250 ile kıyas yapılırsa inazuma nerede kalır..
soruya hayatında ybr 250 görmemiş kişi cevap vermesin..
ybr 250 yi artcı olarak binmişliğim var sürmek nasip olmadı
inazumaya da fuarda bindim
bence cok kalite bişi bekliyordum ben
tırt cıktı şuan benim beklentilerim
performans yol tutuş ve yakıtı merak ediyorum eger onlarda beklenen gibi değilse bu motor boşuna yaygara kopardı
-
10 Kasım 2012, 03:05
atillapasa adlı üyeden alıntı
hocam ben iki motorada bindim. ikisinide gördüm. fakat sürmedim. sym malzeme kalitesi olarak çok iyi. yiğidi öldür hakkını ver.honda cbr dan çok kaliteli. zate bu honda neden bu kadar satıyor anlamış değilim.(bakım onarım şefiyim. elektrik ve meknikle iştigal ediyorum)
inazumada çok kalite dış görünüş olarak.biraz km yapınca sorun çıkaracakmı alan arkadaşlara soracağız.kimi beğenmiş kimi beğenmemiş. normal olanda bu herkez beğenseydi sorun var demektir.
inazumanın satışını asıl etkileyecek olan yedek parça, bakım ve aksesuar fiyatları olacak gibi. zira bu fiyatlar el yakacak bazıları sırf bu yüzden uzak duracak.
ne demişler aslan besleyen yemini düşünmez...
bende tecrübelereme dayanarak videodan gördüğüm kadarı ile kaliteli bir malzemeye sahip olduğu hissi verdi .. zaten dediğin gibi dış görünüşü herkes beğenmez..
zaten motorda beni dış görünüş ağırlık yükseklik kalınlık ilgilendirmiyor.. dayanıklılık sağlamlık ve rahatlık benim tercih sıralamamdır.. suzuki bakım ve yedek parça
olarak ne yazık ki pahalı ama eğer sorunsuz bir motor çıkarsa helali hoş olsun..
---------- Post added at 01:05 ---------- Previous post was at 00:58 ----------
Tsubasa adlı üyeden alıntı
ybr 250 yi artcı olarak binmişliğim var sürmek nasip olmadı
inazumaya da fuarda bindim
bence cok kalite bişi bekliyordum ben
tırt cıktı şuan benim beklentilerim
performans yol tutuş ve yakıtı merak ediyorum eger onlarda beklenen gibi değilse bu motor boşuna yaygara kopardı
performan 250cc kadar gidecektir, yol tutuş 183+ sürücü olduğu için biraz daha sağlam tutar, yakıt olarakta yakıt enjeksiyonuna sahip olması az yakacağı hissi veriyor..
-
10 Kasım 2012, 03:18
-
10 Kasım 2012, 03:26
F54 adlı üyeden alıntı
bu fuar daki motorun da üzerine oturmayan 2 kişi kaldı biri ben biri sen kanka
ben senin yerinde olsam gider otururdum üstüne
benim neden gitmediğimi hiç sorma çünkü benim suzuki ye oturacak totom yok
hacı bilmiyon sen
moda oldu
gidiyosun inazumaya biniyosun foto cektiriyorsun :D
millet 1 yıldır bekliyor şu motosikleti
cok büyük beklentilere girmiştim resimlerden
gidince tırt geldi egzoz lastik gövde filan
-
10 Kasım 2012, 12:45
F54 adlı üyeden alıntı
bu fuar daki motorun da üzerine oturmayan 2 kişi kaldı biri ben biri sen kanka
ben senin yerinde olsam gider otururdum üstüne
benim neden gitmediğimi hiç sorma çünkü benim suzuki ye oturacak totom yok
olum suzukiye oturacak totom yok diyosunda, inazuma çinli muamelesi görüyor..
vericen bu millete motoru patlayan,giderken tekeri kopan,freni tutmayan ,göstergeleri çalışmayan motoru, bak o zaman yorumlara..
-
10 Kasım 2012, 13:46
sıra bende, bırazdan yola cıkıyorum istanbula inazumayı görmek için
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
10 Kasım 2012, 14:44
Tsubasa adlı üyeden alıntı
hacı bilmiyon sen
moda oldu
gidiyosun inazumaya biniyosun foto cektiriyorsun :D
millet 1 yıldır bekliyor şu motosikleti
cok büyük beklentilere girmiştim resimlerden
gidince tırt geldi egzoz lastik gövde filan
çift egzos var lastikte irc road winner. Nesi tırt geldi tipimi kalitesimi? gidip stock motorda yoshi egzos olucak hali yok. Millet sıfır honda alınca cbf150 yada cbr250 daha galeriden çıkartmadan sıfır lastiği çöpe atıp lastik takıyolar. Nerden baksan 500-600den aşağı değil cbr250 nin lastikeri tüm bunlarda ekstra maliyet. Gövde konusundada gayet başarılı tip olarak tartışmam ama dandik malzemede kullanmamışlar. Ben size açıkça söyliyim 250cc bir motordan özellikle 10bin liralık bir motorda olması gerekenleri koymuşlar bundan daha fazlada birşey beklemek zaten hayalcilik olur. Malzeme kalitesi olarak bence cbr250den daha kaliteli plastik aksam,lastikler,teknoloji olarak gösterge paneli daha iyi. artı olarak çift silindir daha uzun ömürlü motorada sahip olacağı belli cbr250de mekanik olarak ses geliyordu ve yağ problemi yaşayan arkadaşlar oldu tabi bu kronik sorun değil ancak bilinçli en azından forumu okuyan motor hakkında bilgisi olanların başına gelmesi ironik. Hız aramayan,konfor arayan,uzun ömürlü motor arayan,kalite arayan bu motoru tercih eder ve parasınıda şahsen hak eden bir motor. cbf ybr tvs gibi teknoloji özürlü motorlara 4000-5000lira verilen bir ülkede en azından motora benzeyen ve nispeten teknoloji olan motor 10bin rahat rahat eder.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
10 Kasım 2012, 16:44
chemical adlı üyeden alıntı
çift egzos var lastikte irc road winner. Nesi tırt geldi tipimi kalitesimi? gidip stock motorda yoshi egzos olucak hali yok. Millet sıfır honda alınca cbf150 yada cbr250 daha galeriden çıkartmadan sıfır lastiği çöpe atıp lastik takıyolar. Nerden baksan 500-600den aşağı değil cbr250 nin lastikeri tüm bunlarda ekstra maliyet. Gövde konusundada gayet başarılı tip olarak tartışmam ama dandik malzemede kullanmamışlar. Ben size açıkça söyliyim 250cc bir motordan özellikle 10bin liralık bir motorda olması gerekenleri koymuşlar bundan daha fazlada birşey beklemek zaten hayalcilik olur. Malzeme kalitesi olarak bence cbr250den daha kaliteli plastik aksam,lastikler,teknoloji olarak gösterge paneli daha iyi. artı olarak çift silindir daha uzun ömürlü motorada sahip olacağı belli cbr250de mekanik olarak ses geliyordu ve yağ problemi yaşayan arkadaşlar oldu tabi bu kronik sorun değil ancak bilinçli en azından forumu okuyan motor hakkında bilgisi olanların başına gelmesi ironik. Hız aramayan,konfor arayan,uzun ömürlü motor arayan,kalite arayan bu motoru tercih eder ve parasınıda şahsen hak eden bir motor. cbf ybr tvs gibi teknoloji özürlü motorlara 4000-5000lira verilen bir ülkede en azından motora benzeyen ve nispeten teknoloji olan motor 10bin rahat rahat eder.
aynen kanka, motor gelince test eder burada yorumları yazarız...
-
10 Kasım 2012, 17:56
Çanta biraz sırıtmış sanki. Gerçi çantasız da olmaz ama...
-
10 Kasım 2012, 22:24
gelse de bu kadar merak bitse
artık sıkıntı ve ıkıntı verdi yok şöyle yok böyle
bir kamçılasak şu karakaçanıda marifetlerini bir görsek bir solukta 200-300 km yol yapsak huyu tüyü belli olur
olumlu yada olumsuz fikirler ön seziden ileriye gitse
ama adamlarda haklı 1-2 ay için 1 model yılı kaybedecek şuan gelen motorlar
1 ocak itibari ile gelirse 2013- şu an gelse 2012 malum 1 model 1 model hele benim gibi alıpta uzun yıllar binmeyi düşünenler için ayrı bir önemi var
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
10 Kasım 2012, 22:27
c90 adlı üyeden alıntı
gelse de bu kadar merak bitse
artık sıkıntı ve ıkıntı verdi yok şöyle yok böyle
bir kamçılasak şu karakaçanıda marifetlerini bir görsek bir solukta 200-300 km yol yapsak huyu tüyü belli olur
olumlu yada olumsuz fikirler ön seziden ileriye gitse
ama adamlarda haklı 1-2 ay için 1 model yılı kaybedecek şuan gelen motorlar
1 ocak itibari ile gelirse 2013- şu an gelse 2012 malum 1 model 1 model hele benim gibi alıpta uzun yıllar binmeyi düşünenler için ayrı bir önemi var
Aslında 2012 model olması daha iyi olurdu motorlu taşıtlar vergisi daha çabuk düşük vergi dilimine düşer.
-
10 Kasım 2012, 22:35
chemical adlı üyeden alıntı
aynen katılıyorum.cbr tek silindir inazuna cift....cbr egsozu çok kötü görünüyor. inazumanın çift egsoz ve canlı gördüm kromuna kadar kaliteli. fotolarda görüp çirkin diyenlere tavsiyem canlı görmeleri.lastik desen aynı 10,000 tl lik motorların lastikleri kötü. alırken orjinalleri atıp en az 600 daha verip lastik alan var. inazumanın orjinal lastikleride muadillerinden iyi...
bunun gibi saysam bisürü artısı var. suzuki daha ne olsun.
-
10 Kasım 2012, 22:41
Lastik ölçülerini bilen varmı acaba..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
10 Kasım 2012, 22:52
suzikinin sitesinde olması lazım..
-
11 Kasım 2012, 01:39
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
11 Kasım 2012, 01:53
Bazı arkadaşlar egzost ve lastik demiş ama üstünde zaten irc road winner lastik var ? Ne olacaktı ki ? Cbr 125 inde 250 ninde kawasaki ninja 250 ninde orjinal lastikleri bunlar zaten.Hangi marka 125-250 cc motora orjinal haliyle metzeler lastik koydu ? İdare eder bi lastik,bi shinko kadar vasat değil sonuçta.Arka lastiğin ebatı 130 sanırım.Gayet iyi.Egzost falan demişsinizde ne olmasını bekliyosunuz anlamadım.Normal bi egzost işte ne vasat ne fantastik.Çok garip şeylere değiniyosunuz arkadaşlar.Ben şahsen motoru beğendim.Parça kalitesi iyi,göstergeler de çok iyi.Çift silindir.Bence çokta tartışılacak bi tarafı yok
-
11 Kasım 2012, 02:02
Arkada 140 önde 110 gayet fazla ybr de 130-100 maluk tek silindir
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)