Suzikicilere hizmet ibadettir,buyrunuz Suziki Aksesuar fiyatları..
http://www.youtube.com/watch?v=SmAbGF_Df5U
Koray merhaba,
İlk motorumu kısmetse bende inazuma aldım ... Scooter ile motora hiç bulaşmama arasında dolaşırken, araba bakmak için gittiğim fuarda gördüm ve aldım.
velahasıl bugün parasını da ateşledim. Tipi çok hoşuma gitti, teknik özellikleri anladığım kadarıyla iyi gözüküyor. Kasım ayı içerisinde gelir diye söylediler, aslında kış vakti motor almak iyi fikir mi , mart ayında alsam model yaşı açısından daha mı iyi olur gibi şeylerde kafamı kurcalamadı değil ... Aksesuar konusunda Rüzgarlık ve koruma demiri olmazsa olmaz gibi gözüküyor. daha sonra sizlerden bilahare bilgi rica edeceğim.
selamlar,
Fuarda 15 Marttan önce teslimat yapılamayacağı söyleniyordu yetkili bayan tarafından siz nasıl alabildiniz acaba.
Daha önce ödemesini yapmış ancak vazgeçen biri fuarda cihazı inceliyordu. tamamen kısmet ! başıma bunları o açtı sayılır ...
yazılar arasında 2 motor var diye birşey okuduğumu hatırlıyorum. gerçekten şuan kalmamış mı ?
Üstad ben de reklamın geçip suzuki aksesuar fiyatlarının çıkmasını bekliyorum ki adam bir zamanlar Levent Kırca'nın yaptığı " İSKİ" parodisininin bir benzerini yarışma haline getirmiş .Ağzına acı biber süreceğim onun,sana da yarım kg pirzola borcum olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
Keşke sadece küçük bir kapora ödeseydiniz,martta teslim yaparken fiyat farkı falan koymazlar umarım. Ben zaten o tarihleri göze aldım ama fiyat hususunda anlaşma yaptım.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
motorda fiyat farkı olmayacak, kasım teslim dediler.
çıkmadan efsane oldu arkadaş, alıp binmeye başlayan varmı
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
Buraya yazmak doğru olur mu ? Bilmiyorum ancak drz 400 sm modelini neden getirmiyorlar anlamış değilim.
Born to ride, Ride to born
Bu akşam bende fuara gittim motoru inceledim. Malzeme kalitesi iyi mekanik kısımdan kalite akıyor tasarım göstergeler çok iyi fren debriyaj manetleri iyi aynalar fena değil. Burada çok konultuk kalıp konusunu ben biraz daha hacimli olacağını sanmıştım ancak cbf 150 ile arasında aman aman bir fark yok üzülerek kalıp arayanlara duyrulur. Benim için kalıp önemli olmadığından sorun değil hatta ufak motorları daha çok seviyorum neyse. Beğenmediğim rahatsız eden koltuk kısmı bunu üzülerek söylesemde cbf150 nin sürücü koltuğu daha geniş ve konforlu bunda depoya dokunuyosunuz yani nasıl denir dalga depoya deyiyor tabi çalışır halde olmadığından titreşime ve rahatsızlık düzeyine bakamadım. Birde tuhafıma giden cbf150 de ön taraf birleşik olduğundan yani far kafa grenajı bütün olduğundan inazumada ayrı olduğundan önce tuhaf geldi ybr gibi. Binince zaten korayın ybr sine binmiş gibi oldum koltuk ve ön taraf ybrin çok az hacimlisi diyebilirim. Bu motorun en kötü kısmı benim için koltuk oldu keşke biraz daha geniş olsaymış bu arada ben 74kiloyum yani şişman biri değilim bana bile dar geldiyse uzun yolda rahatsız edebilir. artık koray motoru alınca denerim birde ön cam kesinlikle şart ön far felaket çok ufak duruyor zaten ön çamurluk yarıya kadar iniyor bi tuhaf oluyor ikisi. Siyah olanı vardı zaten kırmızı yok bence siyahtaki gri detaylar iyi durmuş kappa değilde siyah-gri çanta takılırsa çok hoş duracağına inanıyorum. Motor genel anlamda güzel ancak ekstralarla baya bir külfetli olcağa benziyor çanta demiri ön siperlik topcase orta sehpa koruma demiri vs bunlarda sanırım 1000-1500 arası tutar. Açıkçası gördükten sonra kafam karıştı cbr250 alternatif olabilir benim için ( benim kriterlerime göre ) bakalım hayırlısı diyelim. Alan arkadaşlarda çok kaliteli bir motor aldıklarını söyleye bilirim hayırlı olsun tekerleri düz bassın.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
hayabusa üzerindeki sarışın afet duruyormu...
Ne motormuş arkadaş ya forumda olay oldu daha hiç kullanılmadan, koruma demiri orta sehpa arka çanta derken milletin elinde cbf150'ye dönecek bu motor belli ama bu motorun bakım maliyetleri cbf150 kullanıcılarının çoğunun cüzdanını boşaltır benden söylemesi.
Kısmetse cumartesi günü bende gidicem otoshowa. orada yakından inceliyeceğim şu inazumayı. ne zamandır fırtınalar koparıyor forumda. Aklımda comet250,gv250 ve ınazuma var hayırlısı bakalım... gücümüz yetmezse ybr esd...
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
15 marttan önce teslimat olmayacak diyorlar fuarda
nasıl almış o arkadaş motosikleti?
# motosikletle.blogspot
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)