Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    ilk önce temmuz 15 dediler sonra agustos sonu oldu..Ekim 15 dediler eylül sonu oldu..ümidim kalmadı zaten gelseydide alacak değildim..sırf diğer 250 liliklerin fiyatlarını düşüreceği için gelmesini istiyordum gelmesin artık..Bundan sonrada eekim sonu derler.. Bak suzuki getiririsen ekimde geitir getirmezsen getirme
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Gelirse ekime
    gelmesse ..... me
    nadrov bunu beğendi.

E_N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakıkatten suyunu cıkarttılar isin zaten bundan sonra gelırse ekıme kadar gelmesse de gelmez baska seylere takıl ıste

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gelirse ekime
    gelmesse ..i... me
    optum ellerınden saygılar

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    250cc falan hikaye para varsa alıcaksın nc700 başka motora bakmıycan
    Redmoon ve ZIPPIRMAN bunu beğendiler.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    CB500 F
    herkese selamlar
    inazumaya biraz fazla kapıldınız

Motosikleti
    suzuki inazuma
    selam arkadaşlar ağustos ayı başından beri inazumayı bekliyorum...suzukinin kalitesini tartışmaya gerek yok...ama şu geldi..gelyo...gümrükte..valla baydı ....motorumuzu sattık beklyoz....paranın yarısını da verdik...hala beklyoz..merak edenlere söylüyorum..suzukinin bana verdiği kesin tarih eylül sonu...gelmezse paramı geri isteyeceğim...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    bu motor gelmez.................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu saatten sonra 2012 model motosiklet alınır mı diye de insanın aklına bir soru işareti gelmiyor değil..
    2013 model gelir mi diye düşünüyorum gelmez diyorum
    # motosikletle.blogspot

avciceyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA-CBF 1000
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gelsede almıyacağım aldırmıyacağım müşteriyi kandırmak ne ya kışın motor satmayı düşünmeleri de ayrı bi zihniyet zaten
    HONDA
    CBF 150-CBF 500-CBF 1000

Motosikleti
    suzuki inazuma
    Arkadaşlar tekrar merhaba ..aldığım son habere göre inazumalar haftaya bayilerde...inşallah bidahaki girişimde buraya motorumla beraber olan fotolarımı da koyarım...sonunda kavuşacam galiba motoruma..
    Adem Balkan bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Gelirse hepimizeeee
    gelmesse ..... zee
    inci1903 bunu beğendi.

acoskun1970 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750 S
    sanırım bu motor tutulacak. daha binen yok ama forumunda 43. sayfaya gelinmiş...
    Adem Balkan bunu beğendi.

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı acoskun1970 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanırım bu motor tutulacak. daha binen yok ama forumunda 43. sayfaya gelinmiş...
    Inazuma tüm dünyada yeni lansmanı yapılan bir model. Biz siparişlerimizi sene başında geçtik Japonya'ya.
    Ancak yeni üretim olmasından kaynaklı olarak Japonya üretim ve dağıtımı sürekli öteledi. Bizden kaynaklanmayan
    bu durum neticesinde de biz bayilere Inazuma'nıngeliş tarihleri ile ilgili bildirimlerde bulunduk.

Şuanki durumda motorlar gemiye yüklendi ve yola çıktı. Ekim ayı içerisinde motorların gelmesini bekliyoruz.
    Ancak siz verdiğiniz kaporayı geri almak isterseniz bayiile görüşüp iadesini sağlayabiliriz.

Elimizde olmayan bu nedenlerden yaşanan aksaklık için anlayışınızı rica ederiz.

Saygılarımla,

Eren Yüksel
    Motosiklet Pazarlama ve Satış Koordinatörü
    Suzuki Türkiye

bir arkadaşımın parasını verdim motosiklet ne zaman gelecek mailine cevabı
    direkt kopyaladım arkadaşlar

---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

Alıntı İnazuma77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tekrar merhaba ..aldığım son habere göre inazumalar haftaya bayilerde...inşallah bidahaki girişimde buraya motorumla beraber olan fotolarımı da koyarım...sonunda kavuşacam galiba motoruma..
    bana kalırsa yalan söylenmiş 1 hafta filan değil
    bak maile cevap gelmiş
    bugun gelmiş bu mail arkadaşa
    oda kapora verdi paranızı geri alın denmiş
    cocugu telefonla aramışlar sözleşme için paranızı geri iade edelim
    motosiklet ay sonuna kadar gelmeyecek denmiş
    cocuk parasını alacak sanırsam
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Çoçuk bile 9 ay 10 günde doğuyor ...bu motor hala gelmedi mi ???...
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Onemlı olan nokta geldikten sonra bu fiyat sabit kalıcakmı? bence hayır hemen 12-13 fiyat aralıgına cekerler tutunca bknz: honda cbr250 ve bu motorun parcaları ne olucak fıyat bakımından bir hava filtresi mesela 50 liramı olur bakım periyodu nedir? bunlarıda hesaba katmak lazım eger bunlar faiş fiyat olursa motordan uzak durmak lazım. bu konuda cbr250 cok iyi bakım maliyeti düşük parçası ucuz yan büyük grenajı 54 lira eğer honda ile rekabet edilebilir düzeydeyse alınabilir yoksa bu motora bakmam. sonucta rakam 13lere cıkarsa bıraz daha bırıktırıp nc700 cok mantıklı olur yakıt sarfıyatı ve bakımı mukemmel bır motor tek dezavantajı vergi dilimi. Bu 250cc deki kritik nokta zaten fiyat politikası psikolojik sınır 10bin lira eger bunun uzerınde olursa tercihler hemen degişiyor bakınız honda vtr250.
    Tsubasa bunu beğendi.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    yeminle var ya acayip gaza geldim girişesim var. ağız burun dalacam

konu 43 sayfaya geldi. tek bir foto bile yok. ayıp bu. terbiyesizlik. ticari ahlaka sığmaz.

suzuki Türkiye den doğru dürüst bir açıklama gelmedi. web siteleri berbat. haber sayfaları bile yok.

adamlar içim "para geliyo nasıl olsa diye hiç tınlamıyor" gibi bir intiba oluştu bende. nedir bu arkadaş.

yalan yanlış kıytırıktan maillerle bilgi koparılıyo. 4 tane mi ne motor gelmişde satılmışda veya başka bir hal gelmiş başına artık ne olduysa.

en son biri haftaya demiş. inş. doğrudur. merak ettiğim kadar gıcık etmeye başladı bu motor beni. zaten kafa tasarımı şey gibi yapmışlar

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onemlı olan nokta geldikten sonra bu fiyat sabit kalıcakmı? bence hayır hemen 12-13 fiyat aralıgına cekerler tutunca bknz: honda cbr250 ve bu motorun parcaları ne olucak fıyat bakımından bir hava filtresi mesela 50 liramı olur bakım periyodu nedir? bunlarıda hesaba katmak lazım eger bunlar faiş fiyat olursa motordan uzak durmak lazım. bu konuda cbr250 cok iyi bakım maliyeti düşük parçası ucuz yan büyük grenajı 54 lira eğer honda ile rekabet edilebilir düzeydeyse alınabilir yoksa bu motora bakmam. sonucta rakam 13lere cıkarsa bıraz daha bırıktırıp nc700 cok mantıklı olur yakıt sarfıyatı ve bakımı mukemmel bır motor tek dezavantajı vergi dilimi. Bu 250cc deki kritik nokta zaten fiyat politikası psikolojik sınır 10bin lira eger bunun uzerınde olursa tercihler hemen degişiyor bakınız honda vtr250.
    cbr 250 gerçekten o konuda cok iyi haklısınız..
    honda belki de fiyatı aşagıya cekerek
    pazara hakim olmayı cok iyi başardı
    maile bakılırsa 1 ay daha inazuma göremeyecegiz
    # motosikletle.blogspot

enginogurlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    loading...
    arkadaşlar duyduğum duyuma göre suzukinin ithalatcısı değilmiş başka bir firma olmuş ve inazuma tr ye gelmeyecekmiş. duyumdur doğruluğu hakkında ne desem yalan olur

Motosikleti
    Yamaha Xenter 2013 Beyaz
    Dün bayii ile görüştüm en son görüşmemde Eylül sonu diyordu motorun gelişine dün ekim başı yada ikinci haftası diyor.Henüz gemideymiş motorlar.Limana yanaştıktan sonrada ne kadar sürer gümrük işlemleri bilemem..

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    kuzular büyüsün, yünleri çıksın, yünlerini kırkalım(traşlayalım), onlardan ip yapalım, ipi satalım, borçları öderiz... 250'lik çift silindir motoru gördünüz zevkten sırıtıyorsunuz sizi gidi hınzırlar... söz sahibi : SUZUGIKTIRIIIIINNNN HODJA..
    Redmoon bunu beğendi.
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)