Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Mart 2013, 01:03
fuarda inceledim bu motoru bende cok begendim. nisan basinda gelir dediler fakat bu konuda guvenemedim arkadaslar
kaporayi yatirip nisan basi motora kavusma hayali ile yasarken eger 2-3 ay lik gecikmeler olursa insanin moralini cok bozar. bu yuzden suphelerim var
siz ne diyorsunuz arkadaslar? aksama olurmu uzun sureli
Reklamlar
-
06 Mart 2013, 14:36
onoank adlı üyeden alıntı
fuarda inceledim bu motoru bende cok begendim. nisan basinda gelir dediler fakat bu konuda guvenemedim arkadaslar
kaporayi yatirip nisan basi motora kavusma hayali ile yasarken eger 2-3 ay lik gecikmeler olursa insanin moralini cok bozar. bu yuzden suphelerim var
siz ne diyorsunuz arkadaslar? aksama olurmu uzun sureli
Sanmam, baştaki gecikmeler ilk üretime geçişten/pazar ayarlamalarından dolayı idi bence, artık rutine biner dagıtım... Suzuki Türkiye cok iddalı konustu fuar sıraları, Inazuma'dan büyük beklentileri var...
-
06 Mart 2013, 21:52
mart 15 te türkiyeye giriş yapacaklar nisan ayına kadar veya nisan ayının ilk haftasında dagıtımı yapılacak sanırım
-
06 Mart 2013, 21:55
Arada bakıyorum bu konuya 2011 yılında sanırım açılmıştı aradan 2 dolu yıl geçmiş bu motor hala gelecekmiymiş
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
06 Mart 2013, 22:26
slm herkese
istanbul motorsiklet fuarında gördüm inazuma'yı aşık oldum
yok küçükmüş yok şuymuş buymuş züürt tesellisinden öte değil
arkadaşlar kusura bakmasın motoru büyük bir heyecanla seyrettim
yapı ve işçilik açısından laf söyleyecek bir şey bulamadım.
inşallah gelecek olan parti bol gelirde herkese yeter bugünden itibaren sabırsızlıkla geçemeyecek günler beni bekliyor
yalnız hala daha kararsızım bu gece karar verip yarın bayiye fikrimi söylemem lazım SİYAH mı KIRMIZI mı YARDIIIIM EDERMİSİNİZ
---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:13 ----------
KIRMIZI mı SİYAH mı
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
06 Mart 2013, 22:30
-
06 Mart 2013, 22:32
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
06 Mart 2013, 22:36
Dachota adlı üyeden alıntı
Sanmam, baştaki gecikmeler ilk üretime geçişten/pazar ayarlamalarından dolayı idi bence, artık rutine biner dagıtım... Suzuki Türkiye cok iddalı konustu fuar sıraları, Inazuma'dan büyük beklentileri var...
Fuarda 150 adet satmışlar dediklerine göre.
-
07 Mart 2013, 00:45
bende fuarda bir kırmızını bir siyahın başında gidip geldim fakat siyahçı olmama rağmen kırmızının duruşu daha başka olduğundan kırmızıyı seçtim
-
07 Mart 2013, 01:41
Bence kırmızı plastik gibi duruyor,siyah alınır.Ayrıca kırmızı gölgede bordomsu güzel bir renkken ışıkta kızıl-pembe-turuncu karışımı garip bir renk oluyor.Siyah garantili renk bu motorada klasik bir hava vermiş.
-
07 Mart 2013, 23:00
Biri demiş kim demiş bilmiyorum ama iyi de demiş "RENKLER VE ZEVKLER TARTIŞILMAZ"
Ben de siyah istiyordum ama sipariş verirken siyah yoktu ,istemeye istemeye kırmızıya razı geldim.
Motor gelince "iyi ki kırmızı varmış,bu motora çok yakışmış" dedim.
Zevk işidir bu renk işi ,kimine siyah ,kimine kırmızı hoş gelir.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
07 Mart 2013, 23:58
bariskoc78 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben de bugün siparişimi verdim. Bu ay sonu ya da Nisan başında teslim alacağım inşallah. Bir de 950 liraya aksesuar siparişi verdim (Fuar dolayısıyla 13 parçalık aksesuar paketi hazırlamışlar). Bu aksesuarların ne olduğunu yazmak istedim. Belki ilgisini çeken olabilir.
1) 33 lt top case (Shad Marka)
2) Çanta sabitleyici
3) Çanta taşıyıcı Demiri
4) Orta Ayaklık
5) Koruma demiri
6) Dekoratif Sticker
7) Vida Kapağı
8) Dağ Dolum Kapağı
9) Krank Kapağı
10) Tank Pad
11) Benzin Kapak Koruması
12) Benzin Tankı Yan Koruması
13) Ön Visör
Tamamı 950 TL. İlgilenenlere....
dolu dolu olmus maasallah.
aldıktan sonra foto paylasırsanız cok sevınırım ;)
-
08 Mart 2013, 00:27
Rodaj kilometrelerini bitirmiş olan arkadaslar, son hız denemesi yaptınız mı? 0-100 ne durumda? sonuçları merak ediyorum
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
08 Mart 2013, 00:55
yeni bir gn250 vakası olacak gibi...zamanında yıkılmıştı etraf eskidiğim belli oldu,buradaki çoğu kimse görmemiştir belkide...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
08 Mart 2013, 01:12
bariskoc78 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben de bugün siparişimi verdim. Bu ay sonu ya da Nisan başında teslim alacağım inşallah. Bir de 950 liraya aksesuar siparişi verdim (Fuar dolayısıyla 13 parçalık aksesuar paketi hazırlamışlar). Bu aksesuarların ne olduğunu yazmak istedim. Belki ilgisini çeken olabilir.
1) 33 lt top case (Shad Marka)
2) Çanta sabitleyici
3) Çanta taşıyıcı Demiri
4) Orta Ayaklık
5) Koruma demiri
6) Dekoratif Sticker
7) Vida Kapağı
8) Dağ Dolum Kapağı
9) Krank Kapağı
10) Tank Pad
11) Benzin Kapak Koruması
12) Benzin Tankı Yan Koruması
13) Ön Visör
Tamamı 950 TL. İlgilenenlere....
aksesuarlar çok güzel naked makina için şart zaten. Ancak bu motora 33lt çok ufak kalıbı dolayısıyla 46lt gider bu motora... yağ dolum kapağını tr ye standart plastik verdiler bu akseuar demirden çok şıktı oda var bu pakette sanırım çok güzel duruyordu, ön cam zaten şart bu motora, orta sehpada var çok iyi ama topcase ufak onu büyütmek şart.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
08 Mart 2013, 01:20
fuarda ben de inceledim biraz. gayet güzel
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
-
09 Mart 2013, 00:54
herkese merhaba bende bu motoru ne zamandır takip ediyorum,ben 100 kiloyum bana küçük gelirmi diye merak adiyordum fuarda gördüm bindim ve siparişini verdim aksesuar paketli ama çantayı takmayı kesinlikle düşünmüyorum,motoru yakından inceledim işçilik malzeme kalitesi harika 2012 model tr de 22 adet var bir kaç kulllanıcı ile görüştüm 4 lt benzinle 127 km gitmiş test etmişler ben bu motoru yakın mesafe gezilerde kullanmak için aldım bugün kaporayı gönderdim tercihimi kırmızı dan yana kullandığım nedeni ise şimdi kullandığım mat siyah v stormum var,alan arkadaşlara hayırlı olur inşallah...
-
09 Mart 2013, 01:42
Motorumu aldıktan sonra fotoğraflarını hemen paylaşacağım.
-
10 Mart 2013, 21:08
ref35 adlı üyeden alıntı
herkese merhaba bende bu motoru ne zamandır takip ediyorum,ben 100 kiloyum bana küçük gelirmi diye merak adiyordum fuarda gördüm bindim ve siparişini verdim aksesuar paketli ama çantayı takmayı kesinlikle düşünmüyorum,motoru yakından inceledim işçilik malzeme kalitesi harika 2012 model tr de 22 adet var bir kaç kulllanıcı ile görüştüm 4 lt benzinle 127 km gitmiş test etmişler ben bu motoru yakın mesafe gezilerde kullanmak için aldım bugün kaporayı gönderdim tercihimi kırmızı dan yana kullandığım nedeni ise şimdi kullandığım mat siyah v stormum var,alan arkadaşlara hayırlı olur inşallah...
güle güle kullan hocam, hayırlı olsun
-
11 Mart 2013, 12:11
Herkese merhaba
Cumartesi günü ben de bir Inazuma sahibi oldum. Kaporayı yatırdım bekliyorum, mayıs başında teslim dedi bayii. Çok heyecanlı bir bekleyiş başladı. Ancak aksesuar konusunda çok kararsız kaldım. Biliyorsunuz bir aksesuar paketi hazırlamış Suzuki ancak içerisinde hiç kullanmayacağım parçalar var bunun yanı sıra koruma demiri, orta sehpa gibi kullanacağım parçalarda var. Kararsız kaldım acaba bu paketi alıp kullanmayacaklarımı dolaba kaldırmalı mıyım yoksa biraz daha bekleyip tek tek mi alsam acaba? Sizler ne dersiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)