Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Aralık 2012, 22:22
http://motosiklet.suzuki.com.tr/Suzuki-Fiyat-Listesi
hobaaaaa
yılbaşından sonra bir de motorlar gelirse rahat 13 bin çeker bu amcalar
motor güzel dedik yere göğe sığdıramadık
suzuki denen arkadaşa da şımarıp <<Büyük Tepsiye Yapmaya çalışıyor>> hayırlısı olsun
bu paraya almam alana da alma demem
kendi adıma keriz olmaya niyetim yok
sıkarım dişimi 2. el CBF 600 alırım
Anama sövmediler ya
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Reklamlar
-
21 Aralık 2012, 22:47
ne zaman yazdığımı yazdımı hatırlamıyorum ama ben demiştim bu kadar olmayan motora yorum yapıyorsunuz ben olsam (getiren firma) 11-14 arası fiyat cekerim diye nasıl olsa talep var diyerek.
-
21 Aralık 2012, 22:56
xawa adlı üyeden alıntı
ne zaman yazdığımı yazdımı hatırlamıyorum ama ben demiştim bu kadar olmayan motora yorum yapıyorsunuz ben olsam (getiren firma) 11-14 arası fiyat cekerim diye nasıl olsa talep var diyerek.
xawa adlı üyeden alıntı
ben suzikiyi turkiyeye getiren olsam bu yazılanlardan sonra en az 12000 tl isterim
Ben olsam ben de isterim
-
22 Aralık 2012, 00:42
genelde sevisi pahalı olan malı ucuza satarlar. servisten yedek parçadan kazanırlar. kia ucuz servisi pahalı. kimide malı pahalı servisi parçası ucuz. reno clio kiminin hem malı ucuz hem servisi hem işçiliği dacia
suzuki hem alırken hem kullanırken pahalı..bende alacaktım vaz geçtim. binbir güçlükle para denkleştirmeye çalışıyoruz. motor gelir gelmez zam.sattığıda motor olsa iki elin parmağını geçmez.. sat 400 500 tane piyasa tanısın. üç beş yaparsın bişeyler..almıyorum vaz geçtim..hyosung alacam...iki üç sene binerim. inazumanında akibeti belli olur. ikinci eli oturur..belki ozamana kadar yamahada bi atak yapar 250 lik bişey getirir..hevesim kaçtı inanın soğudum motordan...alan ve bekleyenlere hayırlı olsun...
-
22 Aralık 2012, 00:54
doğru yola girdin atilla abi dümdüz devam et. iyi motor iyidir,tırt motor tırtdır.(DEPOSUNDAKİ STİCKERDE NE YAZARSA YAZSIN) suzuki çok büyük marka en iyilerden tabikide ama inazuma olmamış abi.
-
22 Aralık 2012, 01:45
VTR250 yi heba etmiş motorcu camiasına bunlar mustehak hatta az bile bence
soarım size buna 11 mi verisiniz yoksa vtr250 ye 12-13 mü?
-
22 Aralık 2012, 01:57
düzgünbaba adlı üyeden alıntı
VTR250 yi heba etmiş motorcu camiasına bunlar mustehak hatta az bile bence
soarım size buna 11 mi verisiniz yoksa vtr250 ye 12-13 mü?
vtr250 tashakli motormus...
-
22 Aralık 2012, 02:01
atillapasa adlı üyeden alıntı
genelde sevisi pahalı olan malı ucuza satarlar. servisten yedek parçadan kazanırlar. kia ucuz servisi pahalı. kimide malı pahalı servisi parçası ucuz. reno clio kiminin hem malı ucuz hem servisi hem işçiliği dacia
suzuki hem alırken hem kullanırken pahalı..bende alacaktım vaz geçtim. binbir güçlükle para denkleştirmeye çalışıyoruz. motor gelir gelmez zam.sattığıda motor olsa iki elin parmağını geçmez.. sat 400 500 tane piyasa tanısın. üç beş yaparsın bişeyler..almıyorum vaz geçtim..hyosung alacam...iki üç sene binerim. inazumanında akibeti belli olur. ikinci eli oturur..belki ozamana kadar yamahada bi atak yapar 250 lik bişey getirir..hevesim kaçtı inanın soğudum motordan...alan ve bekleyenlere hayırlı olsun...
hocam kia dediğiniz marka son modellerinde öle güzel işler çikardiki alırkenki fiyat listesi de hiç uygun değil koreli güzeli resmen eskiden kaldı ucuz sıfır kia lar :D hyundai - kia yakında japonlara kafa tutarsa sasırmam özeliklede kia :D gerçi belkide tutmuştur bile
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
22 Aralık 2012, 02:08
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
hocam kia dediğiniz marka son modellerinde öle güzel işler çikardiki alırkenki fiyat listesi de hirdik.ç uygun değil koreli güzeli resmen eskiden kaldı ucuz sıfır kia lar :D hyundai - kia yakında japonlara kafa tutarsa sasırmam özeliklede kia :D gerçi belkide tutmuştur bile
alper misal dedik. ciddi pazar ataştırması yapmadık. oooooğğğğğğ..
-
22 Aralık 2012, 02:25
çelikatlı adlı üyeden alıntı
doğru yola girdin atilla abi dümdüz devam et. iyi motor iyidir,tırt motor tırtdır.(DEPOSUNDAKİ STİCKERDE NE YAZARSA YAZSIN) suzuki çok büyük marka en iyilerden tabikide ama inazuma olmamış abi.
Suzuki'nin büyük bir marka olduğu doğru. Fakat Amerikan Wall St. yatırım analizi sitesinin her yıl hazırladığı kaybolacak markalar listesinde Suzuki'nin 2013'te yokolacak firmalar arasında gösterildiğini biliyormuydunuz. Kaliteli bir marka olmasına rağmen dünya pazarlarında yaşadığı sıkıntılar ve Türkiye'de ki yaygınlık durumu bu marka için eksi puanlar. Yoksa GW250 kendi segmentindeki motorlardan fiyat olarak pek de farklı değil. Fakat, satabilmek için fiyatı düşük tutmaya ihtiyaçları vardı. Kendilerine zarar verdiler.
-
22 Aralık 2012, 02:41
Suzuki Amerika'nın otomobil sektörü battı da onun haberi o. Yoksa Amerika içinde motosiklet satışları devam edecek. Geri kalan ülkelerde yine aynı şekilde devam.
-
22 Aralık 2012, 04:17
acemi60 adlı üyeden alıntı
Suzuki'nin büyük bir marka olduğu doğru. Fakat Amerikan Wall St. yatırım analizi sitesinin her yıl hazırladığı kaybolacak markalar listesinde Suzuki'nin 2013'te yokolacak firmalar arasında gösterildiğini biliyormuydunuz. Kaliteli bir marka olmasına rağmen dünya pazarlarında yaşadığı sıkıntılar ve Türkiye'de ki yaygınlık durumu bu marka için eksi puanlar. Yoksa GW250 kendi segmentindeki motorlardan fiyat olarak pek de farklı değil. Fakat, satabilmek için fiyatı düşük tutmaya ihtiyaçları vardı. Kendilerine zarar verdiler.
MotoGP den Maddi sıkıntıtı dolayısı ile çekildipinide biliyoruz ve en az 2020 ye kadar döneyemeycek Kadat bütçe sıkıtıları var Olduğuda biliniyor
e böyle yaparsa olur tabi
-
22 Aralık 2012, 14:07
1000 tl inazumaya zam yapildi diye nerdeyse en kotu motor batik firma olacak suzuki. cift silindir bu hacimde su an baska alternatif var mi. hyo veta st icin kullanimi zor diyorlar bkz altin elbiseli adam. kawasaki fiyati belli yedek parcada oyle. belkide inazumanindogru fiyati budur.
-
22 Aralık 2012, 14:13
gönül isterdi ki piyasaya çıktığı fiyattan sadece bir sezon satılsın.. zaten peynir ekmek gibi satacaktı 9,800 tl den..
bu fiyatı veren adamın servis pek umurunda değildi.. neyse istenilen düzeyde satmazsa muhtemelen indirime gider..
piyasada az satılırsa yedek parça ve sarf malzemeleride stoklarda sınırlı olur..
-
22 Aralık 2012, 15:03
K o r @ y adlı üyeden alıntı
gönül isterdi ki piyasaya çıktığı fiyattan sadece bir sezon satılsın.. zaten peynir ekmek gibi satacaktı 9,800 tl den..
bu fiyatı veren adamın servis pek umurunda değildi.. neyse istenilen düzeyde satmazsa muhtemelen indirime gider..
piyasada az satılırsa yedek parça ve sarf malzemeleride stoklarda sınırlı olur..
Bayiilere gelmemiş motora 1000-1500 mesaj dolusu övgüler yağdıran, Google'a Suzuki Inazuma yazınca 2. linkte bu sayfanın yer almasını sağlayan sizlersiniz Ben şahsen bu motora 1000 lira zam geldi diye bu kadar tepki göstermenize çok şaşırıyorum. 9800tl'den satılırken bu motoru el üzerinde tutuyodunuz hatta göklere çıkarıyodunuz, inazumaya yan bakanı çizeriz diyodunuz, 1000 lira zam geldi diye bu kadar değişmek olur mu ? bence olmaz. Zam gelmesini sağlayan da bu sayfayı google'da 2. sıraya çıkartan inazuma fan'larıdır bence, o yüzden boşuna kızmayın suzukiye. Zaten bu motoru alacak adamın 8-10 bin lira nakiti olmalı en azından, 24-36 ay taksitle alınacak bi motor değil. Ben bu motoru almayı kafaya koysam 1000 lira bana hiç koymazdı çünkü alacağım motorun parasının yüzde 70-80'i nakit olarak elimde değilse daha ucuz motorlara bakarım zaten.
-
22 Aralık 2012, 15:12
Bu sayfada ortada olamayan motora bukadar yazmayın çizmeyin diye sizleri uyaran birkaç daha aklı başında insanlar olduğunda hiçbiriniz ciddiye almadınız,adamlar zamda yaparlar malıda geciktirirler sizide ciddiye almazlar diyen o arkadaşlara 10 tane motor gelince neredesiniz sesiniz çıkmıyor falan gibi mesajlarda yazanlarınız oldu,bence onlar arada hala okuyup okuyup içlerinden gülüyorlardır,cevap yazmama sebepleride bence züzükünün ciddiye almadığı kitleyi benmi ciddiye alacağım boşveeerr düşüncesidir.
Uzun lafın kısası züzükü tr ye okadar kızmamak lazım,bence bugüne kadar olan ciddiyetsizliği destekleyip yapılan zammıda akıllara getirip hatta hayata geçirtende sizlersiniz beyler
hayırlı uğurlu olsun.
-
22 Aralık 2012, 16:02
suzuki türkiye güven vermiyor bana suzuki markası her zaman güven verir çünkü japon markası leke sürdürmez olursada harakiri yaparlar inazuma şu zaman geliyor bu zaman geliyor ne dedikleri belli değil suzuki türkiyenin honda yeni kasa cbf alacaktım 2011 nisan ayında bayiye gittim almak için mayıs 15 de gelecek ama satıldı kapora alıyoruz ama ancak iptal olursa teslim yapabiliriz dediler yoksa haziran 15 için kapora alıyoruz bende haziran 15 için kapora verdim sözleşme yaptım haziran 06 sında aradılar motorunuz geldi teslim alabilirsiniz dediler şok oldum ben 15 gelir 20 si gibi teslim alırım diye bekliyordum aradaki fark fitat politakasını anlamak için sitesine bakmak yeter 2013 modelde var 2012 de model var 2011 model hatta 2010 model görürsünüz bazı modellerde yıla göre fiyat beliriyorlar fiyat kırıyo elinde kalınca kalsın sorun yok yüksek fiyata ne sattım kar indirim yapıyor yıla göre yine kar sorun yok ne tutturursam bu satış politakası başka motor markasında görmedim varsa af ola servisini düşünmek bile istemiyorum suzuki motora lafım yok olamazda ama suzuki türkiye ye her zaman diyecek sözüm var
-
22 Aralık 2012, 16:21
üretici ve satıcı şirketleri motosiklet camiası yorumlarıyla şekillendiriyorsa, ben de nacizane yorumumla bu parayı haketmediğini belirteyim. 9000 liradan fazla etmez. ha 9 lira olsa şak diye alır mıyım, hayır. birebir aynı motor honda olsun 9 liraya göz kapalı alırım, yamaha olsun 10 liraya şak diye alırım.
-
22 Aralık 2012, 22:28
eee nasıl olsa sağımlık inek Ahırı gözü ile bakarsan canım ülkeme
bahara 14 bin dememeleri için bir sebep yok
büyük bir heves besleyerek poh pohladığımız İNAZUMA zam yapar tabi ki İNADINA
Aralık partisi 10 bin
Şubat partisi 11 bin
Nisan partisi 14 bin bunu böyle bilin
markaya kaliteye lafım yok
fakat uzun nabız yoklamasından sonra anlaşılan alaka yoğunluğu tespiti
Yani daha ne olsun
Ötv mi arttı
yoksa monte getirildiğinden 300 dolar 600 dolara mı çıktı
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
23 Aralık 2012, 00:21
Vtr 250..Suzuki inazuma ile aynı özelliklere sahipti ..Niye satılmadı ?29 beygir Çift silindir, V-twin enjeksiyonlu ,su soğutmalı.Şuan üretimi devam ediyor.Diğer ülkelerde satışta.
O motor bir nimetti bence.Türkiyeye bundan sonra gelecek 250 cc yi 9 milyar ve aşağı fiyata beklemeyin.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)