sahibindende ilanlarda gördüm sevindim. alan binen arkadaşlara hayırlı olsun. gözümle görmedim kalıbına bişey diyemem ama çift eksoz saçmalığı hariç çok beğendim ben
sahibindende ilanlarda gördüm sevindim. alan binen arkadaşlara hayırlı olsun. gözümle görmedim kalıbına bişey diyemem ama çift eksoz saçmalığı hariç çok beğendim ben
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
çift egzoz saçmalığının çözümü
http://www.youtube.com/watch?v=SjG_vqW7IcY
bana kalırsa çift egzost fena değil.. güzel duruyor.. hatta egzostla oynamak isteyen olursa ,egzostu teke düşüreceğine iki tüpüde değiştirip sesten ziyade görüntü alabilir.
Suzuki.com.tr den İnazuma fiyatı silindi. Neden acaba
fiyatı 11.500 olacak diyorlardı ... yalan veya doğru.
hakkaten bende baktim simdi, yeni fiyat 10.940 tl,
hay,,,,, Inazuma cok lazimdi a.., gider wr125x yada, 250 cc lik mondial alirim,
bu ayin 21 inde kanuni nin yeni ( 2013 ) modelleri gosterilecek, ordanda ilginc bir model cikabilir.
Iste ' a cok guzel motor' demicen arkadaslar, suzuki de bunu okuyor gaza geliyorlar masa basinda, fiyatlari arttiriyorlar, memlekete 150 cc 200 cc hatta 250 cc bi ton motor dolu, gidip onlardan biri alinabilir. Ahim sahim bi ihtiyaci gordugu yok inazumanin.
Hadi Hayırlı Uğurlu olsun Kaporasını 9,800 den verenler ne olcak şimdi _?
Fiyatıda ahanda 11 Bin oldu Eski fiyatına 3.000 alıcı bulursa bu iyata o sayı 2.000 e düşecekdir ki yeni yıl zammıda buna yakındır zaten
Alacak Olanlar Hani 2. party gelecekdi ya hani martta Gelenler İşte ozamana kadar 11.500 olur gibime geliyor Ne dir bu 250 Lik fiyatları anlamıyorum ya
20 Binin altında 600 lük seçeneklerinin bol olduğu bir Ülkede hatta Hatta 750 lik lerin 20 bine alınacağı Ülkede 11,12 Ye satılıyor 250 lik 25,30 hp makinalar 125 Lik 10,15 hp lileri söylemiyom bile bravo diyorum Başka birşey demiyorum
Sado
1.000 lira zammı bikerede kaymışlar.
9.800 den alanlar kara geçtim sanabilirler ama suzuki TR de bu zihniyete sahipken alanlara servis ve sarf malzeme konusunda Allah kolaylık versin diyorum.
Motor zaten benim için %70 commuter %30 naked bike tı. Bu zam iyi oldu... Artık bu motora 2nokta3 cbf 150 parası verilirmi diyenlere kızmam
adam gibi motor getirmeden 2-3 motor sattip zam yapilmasi ilginc. herkes gereli tepkiyi vermeli bence bu tur ayak oyunlari yapanlara. kardesim once bi sat kendini ispat et sonra yaparsin zammini. hele bide yakit konusunda da kotuyse satacak adam bulurlar sonra
Ben bu aletten alacaktım kısmetse ama içime kurt düştü şimdi. Bunun parçalarına da ne isterler Allah bilir. Bir de rüzgarlık takmak için uygun bir şeye benzemiyor, uzaklaştım biraz..
Honda Cbr'lara gelen zamlar olmasına rağmen satış yapmıştı. Ama bu alet bu fiyatla biraz zor satılacak. Hadi geçmiş olsun türk motorcular :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Zam müşteri kitlesine sevimsiz gelir. Fakat mantıklı olmak gerekirse bu motorun ST Kanuni Comet' ten biraz daha pahalı olmasına söyleyecek sözümüz olmamalı. Kullanıcılardan gelen bilgiler olumlu olursa satışları fazla etkilemez bu zam.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)