ön çamurluk, kafa grenajı, sinyaller, kuyruk, sele,depo yan kapak grenajları,egsoz, ön disk, sele altı yan kapakları, gidon ve ön amortisörleri saymazsak güzel makina.
İnazuma77;
hayırlı olsun üstad,kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun,resimde baya yakışıklı duruyor makine..tanışmak ümidiyle.
Koraycım şimdiden hayırlı olsun...bir an önce gelsin şu makine senin kadar bende stres yaptım valla,gelsinde yol yapalım bakalım şunun tadına
gerçekten çok etkileyici ve iç gıcıklayıcı renkler... mavi çizgili olan fenaymış bide kırmızı çizgilisi olacak bunun,çok harikalar.
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
arka camurluk iptal olunca...
eksoz degisince biseyler oluyor gibi.
bak burda yan yana goymuslar, cebere ceyrek mi ne o.
2. resimdeki ön cam çok hoş olmuş zaten cam olmayınca ön far çok ufak ve tuhaf gözüküyor. son resimdede cbrdan daha heybetli çıkmış ufak diyen arkadaşlar için gelsin bu foto
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
uzun zamandır online olamıyorum yorumlarınıza baktım coguna
motosikleti yakından inceledim cok detaylı bir biçimde
cok büyüttük gözümüzde bu motosikleti biz gözümüzde
gördüğümde cok fazla hayal kırıklıgı oldu benim için
suzuki de haklı maliyeti kısmak için parca kalitesini düşürmek zorundalardı
irc lastik olayını söyledim ve cogu arkadaş o kısma takılmış
az cok aynı fikirdeyim
ama bütün fabrikasyon olan 125 250 cc motosikletlerin lastikler tırt cıkıyor
grenajlarının kalitesini begenmedim acıkcası
bize photoshoplusunu gösterdiler =)
performans olarakda iyiyse yakıt olarak da cok iyiyse motosiklet olabilir 2013 için..
# motosikletle.blogspot
ön cam güzelmiş... olmazsa olmazım...
naked motorlarda rüzgar çok sıkıntılı oluyor..
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:45 ----------
sağol abi, hanımdan izin çıktığı müddetçe gezeriz
---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:48 ----------
ulem su samuru ne yapıyon bakim....
su ekzosu goruldugu gibi kaldirabilirmiyiz
mesela...
Ön çamurluğun devasa olması dışında motorun görünüşü bence güzel.
Cumartesi akşamı İzmir Alsancak Otodaydım.Öyle yolum düştü gaziemire bi uğramak istedim ve şans dedi satış temsilcisi motor vitrinde gösterimdeydi oda sahibini bekliyormuş kırmızı renklisi çok harika yakışmış motora.Motor gayet kaslı ve güzel göründü gözüme.Ön far biraz ufak kalmış gövdesine göre ama far ve gösterge tasarımı o açığı örtebiliyor tabiki.Motora bindim ve ben kaliteden anlıyorsam bu motor gayet iyi ve kaliteli.Ben çok beğendim açıkçası baharda nasipse bende düşünüyorum )
İşte Kırmızı İNAZUMA ;
Inazumanin ulkemize gelmesi cok iyi oldu, simdi diger ureticiler, ama daha oncesinde distributorler inazuma ile rekabet edebilmek icin fiyat politikalarinda degisiklik yapacaklarini dusunuyorum. ki buda tuketicinin isene gelir.
Motorlarini teslim alan arkadaslardan resimler , videolar bekliyoruz.
Bu Makinaya Z1000 Yada Z750 Kafa Grenajını takacan varya ABOWWW Egsozda arkadaşın gösterdiği gibi az kalkık olursa Dadından yenmez Olur
Sado
yukarıdaki kırmızı rengi çok iyi görünüyor.. bakalım bize telefon ne zaman gelecek
Kırmızısını yakından görme şansım oldu bayide...
Gayet de şık duruyor...
İşallah en kısa zamanda binmek nasip olur bakarız performansına...
Ah şu vergilerin gözü kör ossun...
400 lük olsa tadından yenmezdi bu alet...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
250cc zor gördük canım ülkemde... 400 cc olsa 15000 den aşağı olmaz[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:30 ----------
Serdar abi okuyorsan lütfen foruma gel... Saygı sevgi çerçevesinde herşey çok iyi duruyor...
Koray Ben buraya yeni uye oldum. Daha once nasildi? millet kafa goz giriyormuydu birbirine hehehhe.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)