Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Kasım 2012, 16:58
evet syanura sorarız onu..
Reklamlar
-
28 Kasım 2012, 18:06
-
28 Kasım 2012, 18:40
Syanur adlı üyeden alıntı
Belli bir korna şekli belirleyin de ben de pencereden bakayım, kaçırmayayım sizi
Alkışlıycam azminizi yemin ederim
@Peacetrain; yok ben kapora vermedim ama sağolsun buradaki bazı arkadaşlar sayesinde kapora vermiş kadar olduk
Tüm ülke kitlendik İnazumayu bekliyoruz
Kapora vermiş kadar olmakla kalma bence, ben de almayı düşünüyorum, kapora da eksik kalırsam haber veririm sana, sen de konuya ortak olursun bu sayede.
-
28 Kasım 2012, 18:55
Halamı gelmemiş bu alet.Ne satılırsa satılsın Türkiyede okadar çok müşteri varki,insanlar kafaya taktımı binbir türlü zonluklara göğüs gerip yurtdışından neler getirtiyolar.Ama bizdeki prosüdürler bu ülkeye herşeyin gelmesini engelliyor malesef.Ama nerde dandik bişey var sorgusuz sualsiz giriyor ülkeye.Ne kadar garip yaw.
-
28 Kasım 2012, 19:57
karapara adlı üyeden alıntı
Sevgili Behçet Bey motosikletin gelmemesi hususunu eleştiren kişilerden birisi de benim. Ancak motosikletin gelmemesi konusu eleştiren ben ve benim gibi arkadaşlar derdini size anlatamamış. Zira bizler sizin anlayacağınız şekilde derdimizi size anlatmış olsa idik siz yukarıda yazdığınız cümleleri yazmazdınız. Burada kimsenin kimseye ''kapak yapmaya'' ve/veya ''kapora verip motosikletin gelmesini sabırla beklemesine'' vs. bir lafı olmaz, olamazda. Burada bizim lafımız '' buradaki söylemlere göre , Neredeyse HER 15 GÜNDE BİR İLGİLİLERE arkadaşların sorduğu motorun teslim süresine İLGİLİLERİN 15 gün sonra gelecek diye cevap vermeleri'' konusu ki bu konuda alınan e-postalar geçmiş sayfalarda yer almakta. Yani buraya motosikletin teslim süresi ile ilgili yazılan laflar '' Bizlere,Tüketiciye, müşterisine, kapora verenlere SAYGILI OLMAYANLARA, onları APTAL YERİNE koyanlara, SAHTE KOD ADLARLA girip Inazuma şöyle böyle diyenlere''
Konu umarım anlaşılmıştır. Sevgiyle kalın
Ben zaten gelmemesini eleştirenlere zaten bir şey demedim, bende anlatamamışım derdimi, ben saygısızca laf atanlara ve alay edenlere söylemiştim o sözleri, düşünün benimle alakası olmayan bir konudan ben bile rahatsız olmuşum, birde kapora verip bekleyen insanlar çok genç değiller, burda alay eder gibi laf atıp gitmeleri hiç hoş değil, aynı şeyi söylüyoruz kimsenin bekleyenlere lafı olmaz diyorsunuz da yazılanlar ortada.
Neyse sorun yok, sizde sevgiyle kalın
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
29 Kasım 2012, 03:05
Madem şu laf sokuşturan arkadaşlar 4 gözle motoru bekliyor, neden ilk partiye yazılıp almadınız bakalım.. Motorlar bayilerde ilk sahiplerini bekliyor..
parayı basıp alsaydınız şimdi inazumanız vardı..
-
29 Kasım 2012, 03:39
İnazuma güzel motor.bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun.ben sanmıyorum ki suzuki sorunlu motor yapsın.bunca yılın tecrübesi nerde kaldı o zaman.laf sokan arkadaşların motorculukla bi ilgilerinin olmadığı kanaatindeyim aksi halde saygı duyarlardı.
-
29 Kasım 2012, 04:17
-
29 Kasım 2012, 05:06
İnazuma77 adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar uzun zamandır furumu sadece takip ediyorum..kendime bı söz vermiştim motor gelmeden yazmayacağım diye..uzun uzun okudum yazdıklarınızı ..yok cbf ile kıyaslamalar yok öyle motor böyle motor diye..Neyse bugun motorumu aldım..Suzuki İnazuma gw250..seleye koydum totyu..bastım marşa...o anda sadece gülümsedim..yazılanlar aklıma geldi...
...Tek kelime ile harika bir duygu...Şu an daha 30 km oldu...yarın akşam fotoları da koycam inşallah.Tork...Sürüş..Titreşim.Gaz tepkimesi.Hepsi harika...Ha bu arada motoru 2 tane aldık..Yanı şu an TR gelen 12 motordan 2 tanesi yalovada ..
.Şu kadaranı söyleleyim motorun albenısıde çok güzel..Gemi ile karşıdan gelirken oldukça meraklı bir topluluk vardı..
Alan arkadaşlar kesinlikle pişman olmayacak..Hepimize hayırlı olsun...Saygıyla ve sevgiyle kalın....
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim allah tekerini düz bastırsın Ne kadara aldınız satış fiyatı kaç acaba?
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
-
29 Kasım 2012, 06:22
Evet arkadaşlar uzun zamandır furumu sadece takip ediyorum..kendime bı söz vermiştim motor gelmeden yazmayacağım diye..uzun uzun okudum yazdıklarınızı ..yok cbf ile kıyaslamalar yok öyle motor böyle motor diye..Neyse bugun motorumu aldım..Suzuki İnazuma gw250..seleye koydum totyu..bastım marşa...o anda sadece gülümsedim..yazılanlar aklıma geldi...
...Tek kelime ile harika bir duygu...Şu an daha 30 km oldu...yarın akşam fotoları da koycam inşallah.Tork...Sürüş..Titreşim.Gaz tepkimesi.Hepsi harika...Ha bu arada motoru 2 tane aldık..Yanı şu an TR gelen 12 motordan 2 tanesi yalovada ..
.Şu kadaranı söyleleyim motorun albenısıde çok güzel..Gemi ile karşıdan gelirken oldukça meraklı bir topluluk vardı..
Alan arkadaşlar kesinlikle pişman olmayacak..Hepimize hayırlı olsun...Saygıyla ve sevgiyle kalın....
bu gerçekmi? nihayet alan biri oldu, hayırlı olsun..
-
29 Kasım 2012, 09:19
Motorun hayırlı olsun, bir süredir yazmıyor ve eskisi kadar girmiyorum foruma.Özellikle bu topicte seviyesiz ve anlamsız bir sidik yarışı oluşmuştu ve bazı tiplerin yazılarından çok rahatsız olmuştum.Herkesin kendine bir zevki,beklentileri ve maddiyatı elverdiğince bir hedefi vardır. Umarım her motorsever gönlündeki motora kavuşur.Yalova'da 2 adet Inazuma yollarda geziyor,inanıyorum hemen her ilde yakında pek çoğu yollarda olacak.
Ayhan motorun tekrar hayırlı olsun der diğer bekleyen arkadaşlara motoruna bir an önce kavuşmasını dilerim
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
29 Kasım 2012, 09:36
Hayırlı olsun, en kısa zamanda fotoları ve yorumları bekliyoruz. Kazasız belasız keyifli sürüşler...
-
29 Kasım 2012, 10:08
Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
Dün bayide karşılaşmıştık sizinle. umarım yolda sorun yaşamamışsınızdır.
-
29 Kasım 2012, 10:11
Motorunuz hayırlı olsun... Gereken cevap verildi sanırım... Bizde aralık sonunu bekliyoruz.. kazasız belasız sürüşler
-
29 Kasım 2012, 12:23
hayırlı olsuuun güle güle kullan... dikizde hafif bi eğrilik var diye duyduk
-
29 Kasım 2012, 15:54
Oh beee
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
29 Kasım 2012, 16:51
Motorun hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin...
Henüz tek bir alıp kullanıcısı bile olmadan 72. sayfaya ulaşmış bir topicle karşı karşıyayız. Bugün bu topic için bir milat
Paylaşımlarınızın gerçekten bu motoru düşünen insanlar için çok önemli bir yere sahip olduğu aşikar. Umarım faydalı paylaşımların olduğu, güzel bir topic olarak yoluna devam eder. Tekeriniz düz bassın..
-
29 Kasım 2012, 20:33
Sonunda geldi benim icimide heyecen kapladi biran
alan ve kullanan arkadasimiza hayirli olmasi dilegiyle
ve de sabirla ikinci partiyi bekleyen arkadaslarimiza hayirli olmasi dilegiyle ii gunlerde kullanin motorlarinizi
bende motorumu sattim gibi birsey yeni sezona ii bir arastirma yaparak oldugunca sorunsuz ve omurluk bi 250cc alacagim simdiye kadar oldugu gibi sessizce forumu takip edip kullanan arkadaslarin motor hakkindaki tecrube ve goruslerini sabirsizlikla bekliyorum saglicakla kalin
-
29 Kasım 2012, 20:40
Motosikletlerini teslim alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, bekleyenler de en kısa sürede kavuşurlar umarım. Ben de çok kararsız kalmıştım bu motosikleti almayı düşündüm ama daha sonra riske girmek istemedim. Sizlerin yaptığı gerçekten büyük iş, ben o cesareti gösteremedim İlk kez kullanılacak bir motoru almaya cesaret edemedim. Alanlara, alacak olanlara güle güle kullanın diyorum. Artık kullanıcı yorumlarını da bekliyoruz.
-
29 Kasım 2012, 22:57
2003 - 2004 yıllarına geri döndük. Yıllar önceki cbf 250 geri geldi. Hayret...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)