Bu motor gelmeli. Bi de fuarda süpriz yapıp getiriyolarmış.
Bu motor gelmeli. Bi de fuarda süpriz yapıp getiriyolarmış.
B-King'in küçük kardeşi olmuş
FOR THE HORDE...
suzukimi 8.000 e vercek güldürmeyin adamı boş hayallere kapılmayın keşke sekizbin olsa da alsak 11.000 tl olur cbr nin yerinide tutmaz
fiyatı 9800 tl olacak ve 27 marttan itibaren satışa sunulacakmış.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
aralik ayindan beri dedim marta gelecek uygun fiyatli olarak diye, millet guldu dalga gecti, honda ile ilgili yazdiklarim icin de aynisi soylendi, cb125 gelecegini, zamlarin gelecegini falan, yok sen hondanin sahibinden bile fazla biliyorsun diye, bildiklerimi sizinle paylasmak icin yaziyorum yoksa kimse bana odul vermiyor, yeni motor alacaklara alternatif gosterip fiyat bilgisini sunmak kotu mu? saygilar
tesekkur ederim, zaten kulaktan dolma bir bilgi duydugumda bunu asla gercekmis gibi yada biliyor gibi paylasmam, acikcasi zaten motosiklet hastaligim kucuklugumden beri var, ama teknik konularda suruste motor aksamda her zaman bilenleri dinlerim, bazi konulari da merak edip soruyorum, arastiriyorum ve birseyler ogrendigimde paylasiyorum, tekrar tesekkurler destegin icin
kursattekin'e teşekkürler . Verilmiş sadakam varmış da Sym wolf 250 almamışım, bekleyeyim.
kursattekin size bir sorum olacak; forumu takip ettiğim kadarıyla sizin bilgi ve tecrübeniz yanında biz çekirge kalırız ve çekirgelerin her zaman bilgiye ihtiyacı olur
Sym SB 250 NI ve Suzuki Inazamu 250 cc karşılaştırması yapar mısınız?
arkadaşlar motorun teknik özelliklerine baktım şimdi bence fena değil 24 beygir gücüde yeterli aslında.
Güç: 8500 devirde 24 beygir
Tork: 6500 devirde 23.8 nm
arkadaşlar motorun teknik özelliklerine baktım şimdi bence fena değil 24 beygir gücüde yeterli aslında.
Güç: 8500 devirde 24 beygir
Tork: 6500 devirde 23.8 nm
Bilgileri uluslararası sitelerde yayınlanmış ancak test bilgilerini bulamadım.
inan bende cekirgeyim bir siteden otekine ziplayip birseyler ogrenmeye calisiyorum, teknik verileri var asagida, yalniz benim duydugum ve bildigim kadari ile Suzuki SOHC degil DOHC olmali ama kesin bilgim yok, bir de motosiklet icin suzuki al, araba icin suzukiden uzak dur derler hep, yorumsuz
ilk olarak suzukinin gucunu bilmiyorum ama sym den guclu olacagini dusunuyorum, ama en onemlisi su var, her ikisi icinde konu ayni zamanlarda acildi ( 2011 sonunda ) ve tepkiler su sekilde: sym 6000-8000 uzeri fiyat ile satamaz, sym uctu fiyatta, suzuki icin ise yok getirmez bize, gelse de 13000-15000 den asagi vermezler, aslinda bu bile kullanicilarin gozunde suzukinin yerini gosteriyor, bu yuzden ikinci eli rahat olacaktir, sym karsi onyargili degilim, kotu oldugunu asla dusunmuyorum ama ayni fiyat ise suzuki derim, ozellik olarak ta suzuki daha baskin gibi, tabi burada soz teknik bilgisi olanlarda
Çok teşekkür ederim kursattekin, motorun piyasaya çıkmasını ve test bilgilerini değerlendirmek gerekiyor, tabi en önemli etken fiyatları olacak. Dediğin gibi aynı fiyat olursa Suzuki almak doğru olacağı kanısındayım.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)