cbr250r ile ben yolda cok oynadım sym wolf ile ktm duke 200 de benimle oynuyor hatta 0-100 verisi 6 sn gibi bişey sanırsam ölçme fırsatım olmadı ben buna dayanarak dedim cift silindirliler için bişey diyemiyorum
cbr250r ile ben yolda cok oynadım sym wolf ile ktm duke 200 de benimle oynuyor hatta 0-100 verisi 6 sn gibi bişey sanırsam ölçme fırsatım olmadı ben buna dayanarak dedim cift silindirliler için bişey diyemiyorum
Videoda cbr250r'ın her vites geçişinde motor öne çöküyor, daha vites değiştirirken rpm eşitlemeyi bilmiyorlar . Ayrıca bu tür videolardaki sonuçlar çoğunlukla kullanıcıya bağlı. Redline'da vites değiştirmeye çalışıyorlar, ideal hızlanma devirlerini bilmiyorlar diye düşünüyorum.
Belki duke200 hafif ve cılız bir motor olduğundan daha çevik olabilir ama hızlanmada falan pekte hızlı değil diye biliyorum.
KTM Duke 200 Özellikleri
* Motor: 199.5 cc, tek silindirli, sıvı soğutmalı, 4 zamanlı, buji ateşlemeli motor
* Güç: 25 PS @ 10000 RPM
* Tork: 19,2 Nm @ 8000 RPM
* Şanzıman: 6-ileri manuel
* Sürat: 138 km / h
* 0-100kmph: 9.30 saniye
* Yakıt Tüketimi: 30-35 km / l
* Yakıt Türü: Benzin
* Askı: Forks (Ön), Monoshock, Alaşım Maşa (Arka) Aşağı Teleskopik Upside
* Lastikler: 110/70 / 17 (ön), 150/60/17 (arka)
* Fren: 300 mm Disk (Ön), 230 mm Disk (Arka)
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
cbr 250 vs. ninja 250
http://www.youtube.com/watch?v=IvCar...eature=related
yoruma gerek yok...
6. vitese geçmedi. Ama sonuç belli zaten, 0-60 cbr250r alır, 0-100'de ninja250 almış. Daha sonrasında cbr'ın hiç şansı yok. Bu da tek silindir çift silindir farkı. Video sonunda mümkün değil, aynı şekilde gidemez diyor japon eleman .
Ben 173 gördüm ama tabii ıkına ıkına. Sonra bir dahada denemedim
Tek silindirin ne canı var ki zaten. Şu inazuma bir gelsede kullanıcıların yorumlarını alsak.
Gerçi cbr'da böyle olmuştu. Onun hakkında da gelmeden önce bir sürü yazıldı çizildi.
Sonra bir patladı tam patladı. Topik haraketlerinden bile anlayabilirsiniz.
7/24 canlı. Bence bu inazuma da öyle olacak. Suzuki kötü motor yapmaz.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Son hıza bakıp motor alacaksanız bu size gelmez redline gezen arkadaşlar..
Alan olmadımı daha?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
harbiden yaa aralık geldi nerdeyse hiç göremedik
TRANSALP XL700
1200 km testinde 1 litreyle 39.39km yapmış. 100 km.de 2.5 litreye denk gelir. doğruysa çok iyi...
http://aejos.com/autos/suzuki-inazum...-the-exam.html
2.5 ütopik bir rakam ancak daha öncede söylediğim gibi 2.5-3.0 litre arası diye tahminim vardı çoğu arkdaşında tahminleri bu yöndeydi.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Kullanım tarzı da önemli. Benim arabanın kılavuzunda 6.2 yazıyor, ben 5.9-6.0 çok yaptım?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)