Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Reklamlar
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
eğer satarsan abi, konuyu açan arkadaşa senin motorun ne kadar temiz ve sağlıklı olduğunu söyledim ..
talip ona göre
evet talibim tabi elimdekini satarsam
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
12 bin liradan fazla ise almam bu makinayi.
-
[Turan] adlı üyeden alıntı
CBR250 den ucuz olsun her türlü alınır.
cbr250'den ucuz olacağını hiç sanmıyorum.
çift silindir tercih edilmiş bu da demek oluyor ki güç olarak ninja'ya rakip olacak bir model.
fiyatı en az ninja kadar olur diye tahmin ediyorum ama bir mucize olurda suzuki amca türkiye'de ki fiyatları dikkate alıp 10bin civarı bir fiyat çekerse şahsen düşünmeden alırım
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:38 ----------
http://gadgetsngizmo.com/suzuki-laun...a-by-2012-end/
26bg - 24.2nm tork gücüne sahip olacağı yazılmış. tork değeri gayet iyi, cbr ve ninja'dan üstün görünüyor kağıt üzerinde. umarım başarılı bir model olur
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
kalıp olarak şöyle görünüyor. sürücü boyu 1,68 m seçili.
-
o da olur adlı üyeden alıntı
zaten sele yüksekliği 76 cm olarak yazılmış oldukça alçak yani şehir içinde çok kıvrak olur tabi gelirse
-
doğru seçim olur bence yasin benim twister dan biliyorum şehir içi ve kısa mesafeli uzun yollarda idaal naked naked naked
bide suzuki olunca tadından yenmez
-
valla hondanın vtr250 de yaptığı gibi 10bin üstü fiyat çekerlerse yine tutmaz 250cc için bence max rakam ulkemiz için 9000tl dir üst sınır daha fazla olunca tercihler hemen değişiyor.Şahsen bende 250cc sınıfında naked motor istiyorum ama yok bir vtr250 var onunda sıfırı yok ikinci ellerinede 10bin istiyolar :( mecburen racinge dönüyoruz ondada ya cbr250r ya ninja250 yada hyo gt250 var fiyat performans olarak bakıldıgında cbr250 kalıyor :(
-
v max adlı üyeden alıntı
doğru seçim olur bence yasin benim twister dan biliyorum şehir içi ve kısa mesafeli uzun yollarda idaal naked naked naked
bide suzuki olunca tadından yenmez
evet tam bir naked ama 1 sene beklemek ve iyi bir fiyatla gelmesini ummak gerekiyor
-
250cc naked seçenekleri yeni yeni canlanıyo genelde geçiş motoru olarak kullanıldığı içinmidir nedir fiyatları hep astronomik
-
öyle inanıyorum ki bu motora düz 15 isteyecekler
-
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
öyle inanıyorum ki bu motora düz 15 isteyecekler
eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim lütfen
-
tam detaylı incelemededim ama çok hoşuma gitti bu makina ismi bile yeter tek başına
değişik
-
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Mezit keşke sende olsa bu motor. Benim motorum var zaten ve nazar deymesin gerçekten çok memnunum.Hatta bir ara 2001 model GS 650 ile değiştirecektim Yakıt tasarrufu,sorunsuzluğu ve beklentilerime cevap vermesi,en önemlisi de çok güvendiğim Ünal ustanın '' dertsiz başına dert mi alacaksın saat gibi motorun var bence değiştirme '' demesi motorumla devam kararı almama sebep oldu.
keşeke be abii.... ünal usata öle diyosa bişi diyemem...
eğer satarsan abi, konuyu açan arkadaşa senin motorun ne kadar temiz ve sağlıklı olduğunu söyledim ..
talip ona göre
2el almassın ki serdar abiden fabrika çıkışı gibi alırsın..çok temiz gerçi kullanmak nasip olmadı kendisi çok söledi al gez die ben cesaret edemedim...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
valla çok yakışıklı motür yasincim yzf em
fakat fiyatlarıda tabiki önemli , hele şu fuar zamanı bi gelsin bakalım gün ola harman ola, ne oldu birden bire canın naked mi çekiverdi
?
gerçiii fuarda göremeyeceğiz belki emme göreceğimiz çok şeyin olduğunu düşünmekteyim
sen kendini ayarla aga..
konvoy yapacağız
herkese 4 lü bağla
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
valla çok yakışıklı motür yasincim yzf em
fakat fiyatlarıda tabiki önemli , hele şu fuar zamanı bi gelsin bakalım gün ola harman ola, ne oldu birden bire canın naked mi çekiverdi
?
gerçiii fuarda göremeyeceğiz belki emme göreceğimiz çok şeyin olduğunu düşünmekteyim
sen varya sen mankenlerden bahsediyon demi....
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
has motorlar var olum orda.. ..
-
Kocaeli İl Temsilcisi
sen kendini ayarla aga..
konvoy yapacağız
herkese 4 lü bağla
aynen ateş böcekleri gibi gideriz şekerim vokalim
---------- Post added at 15:20 ---------- Previous post was at 15:17 ----------
mezit adlı üyeden alıntı
has motorlar var olum orda..
..
denemek için binebilirmiyüg yani test sürüşü daaaa
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)