İnsan bir tane numunelik getirirde sergiler be çok gayri ciddi hareketler bunlar.
İnsan bir tane numunelik getirirde sergiler be çok gayri ciddi hareketler bunlar.
sonuç olarak geleceğine inanıyorum ve beklemeye devam edeceğim.. artık kaldı 1 ay.. aksaklı olduğunun ve tükeciyi mağdur ettiklerinin farkında olmalarına sevindim
Bu gidişle dediği fiyatlardanda satamayacaklar.9850 iyi fiyat bence
Bende çaktırmadan inazumayı bekliyorum aslında. SYM ye 10.000 vermek biraz zoruma gidiyor açıkçası. Bakalım 1 ay daha geçsin yine gelmezse mecburen ninja 250 alıcaz artık.
Bu motosiklet bu saatten sonra gelmez,zaten bu saatten sonra getirenin pazarlama zekasında sorun var demektir.Belki furdan sonra sezon başına doğru görürüz güzel memleketimin yollarında.İnşallah....
Bir gün mutlaka ...
Merhaba arkadaşlar.Her ne kadar sık sık yazmasamda her gün takip ediyorum forumu.Eminim benim gibi İnazuma'giller aynısını yapıyor...Neyse İnazumaya gelince bayi ile bugün görüştüm.Cuma günü Japonlar amcalar gelmiş..Bugün itibari ile İnazumanın akibeti belli oldu..Kasım 1 deki fuarda (yanılmıyorsam oto fuarı)İnazuma'da sergilenecekmiş..Lansman basın falan ona göre ayarlanmış..Japon amcalarda bu işten sıkılmış anlaşılan ki garanti tarih olarak kasım 1 değilde kasım 15 demişler...Yani kısaca 1 aylık bir işkence ve ızdırab dolu bir zaman dilimi bizi bekliyor...Ha verdiğim paraya gelince ...''Hemen iade ederiz dediler''....Ama ben şimdilik bekliyorum...İnazuma(japonca''YILDIRIM')beklemeye değer diye düşünüyorum..Sağlıcakla kalın.....
Bu gecikmeler küresel sıkıntı nedeniyle gibi geliyor bana. Okyanus ötesi nakliyelerde sorun var, Çin'den 1-2 şey ısmarladım onlarda aşırı gecikti. Sanırım düşen satışlar nedeniyle siparişleri biriktirip öyle gönderiyorlar. Ufukta kara bulutlar olabilir, pireleniyorum ben bu işlerden....
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
sym wolf250 nin şuan sahibinden de 4 tane ilanı var 2.el olarak sonuçta ömür billah binicek insan zor 250cc ye şonuçta geçiş sınıfır bu yüzden para bağlamak bana çok mantıklı gelmiyor daha ucuza suzuki varken. Sonuçta suzuki gelirse 2. eli sym ye göre daha fazla olma ihtimali yüksek. 2. elide geç sym mi suzukimi diyince sanırım suzuki daha ağır basar çoğu kişi için. Bence fiyat alternatifi olarak cbr250 dir. Piyasası var motorun 2. elide canlı belkide suzukinin girmesiyle fiyat politikasıda değişebilir hondanın çünkü şuan bakınca fiyat performans olarak alternatifi yok gibi. ninja zaten uctu 300cc yaptı fiyat havalarda. Şahsen bu motor ile cbr arasında kalırım alıcak olsam sonucta cok fazla zarar etmek ıstemem satarken. Ancak bu motorun gelicegide yok gibi sürekli bu ay önümüzdeki ay habire sallıyolar. Bana en mantıklı subat mart gibi fuara gelir yazada millet biner
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Yazmayın be kardeşim,
gelirse bakarız
adamlar burayı takib etmiyormu sanıyorsunuz??
siz hergün gelir gelmez ikinci eli yürür odur budur derseniz adamların umru bile olmayacaktır geldiğindede eğer gelirse tabi
dayayacaklar fiyatı yersen papaz eriği misali
bazı arkadaşlar almış binmiş osurtmuş motoro öyle böyle değil sanki sanırsın bu motorum eüzübillahisi olmuş yorumlar yapıyorlar
ortada bir poh yok adamlara pirim veriyorsunuz
heleki birileri var içinizde niklerini almışlar başka topic te bir yazıları yok veriyorlar gazı birinci elden haberler veriyorlar yerseniz.adamın motoru bile yok daha inazuma konusunda ahkam kesiyor telefonlar ediyor cevaplar alıyor falan filan üyelik tarhine bakın hiçbirşeyden uyanmıyorsanız yahu
hiç belli değil yani şirketten olduğu)))arada yazıyormuşmuş mış beklemeye değer diye düşünüyormuş falanmış filanmış ne yer belli ne yurt ne şehir ne motor..
oturun bir sorun kendinize....
siz olsanız onların yerinde bu konuyu okuyup dursanız
onların gözünden kendinizi nekadar ciddiye alırsınız?
çokta tın demezmisiniz nasıl olsa bekleniyor ne zaman getirsek gömeriz bunlara motoru..suziki tr de aynen öyle düşünüyor işte
gelirse hepimize gelmezse sirtimize deyin susun
bakın bakalım neler oluyor.
10.000 veripte sıfır alcaksan sym yi hiç alma.ben sym ye max 7.000 veririm o parayada kazasız cürüksüz carpıksız iyi bişey olması gerek.sonuçta 2. eli çok zayıf bu motorun çok para bağlanmaz.ama güzel mi bence çok güzel motor.10.000 para bağlayacaksan Cbr 250 yada İnazuma gelirse bu 2 motorun sıfır alınır.2. el sıkılınca satmak istersen az zararla satılır.Sym Wolf 250yi sıfır kimseye önermem.ancak kışın ölücü olarak ucuza alınabilecek güzel bir secenek Sym wolf 250
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Biz o lafları çok duyduk, bana yollanan mailler ve tarihleri aşağıdadır.
31 temmuzda gelen mail
Merhaba,
Ağustos sonu itibari ile bayilerimizde olması planlanmaktadır.
Saygılarımla,
Eren Yüksel
Motosiklet Pazarlama ve Satış Koordinatörü
Suzuki Türkiye
8ağustosta gelen mail
Merhaba,
Japonya'dan aldığımız son bilgiye göre üretim 1 ay sarkmıştır. Eylül sonu gelmesi planlanmaktadır.
Saygılarımla,
Eren Yüksel
Motosiklet Pazarlama ve Satış Koordinatörü
Suzuki Türkiye
para ödeyen arkadaşlar bekleyin güzel motor, değer
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
Daha Türkiye' de olmayan ve ne zaman geleceği kesin olmayan bi motor için peşinat verilmez. Yinede peşinat veren ark.lar için umarı men kısada motosikletleriniz gelir. Baksanıza inazuma yeni bir modeldir demişler Koray ın maline cevaben, yeni modeli TR ye bi gönderelim 10.000 tl ye çok talep görür zaten, bi denesinler, Tr den ok. alırsak kar marjımızı yükselterek Avrupa ve Amerikayada inazuma göndeririz düşüncesi ile Japonlar acaba Tr yi bi deneme tahtası gibi mi kullanmayı düşünüyorlar, bu motor Tr ye gelirse, acaba aynı anda Amerika ya ve Avrupayada gönderilecek mi. Ne dersiniz ? Bunuda araştırmakta fayda var. Eğer Tr bir deneme tahtası olacaksa, bizler lütfen kobaylar olmayalım.
2 ay once ingiltere de yayinlanmis inazuma brosuru. Ingiltere satis fiyati 3400 £ yani 9900 tl ve hala tr de yok.
suzuki_inazuma_brochure_2012.pdf - 4.2 MB
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)