Bak bi video daha buldum burda 150 basıyor ama 138e kadar çok rahat çıkıyor zorlanmadan buda yeterlidir heralde 250 cc bi naked için
Bak bi video daha buldum burda 150 basıyor ama 138e kadar çok rahat çıkıyor zorlanmadan buda yeterlidir heralde 250 cc bi naked için
Sado
:D Unutmuşum la linki atmayı
http://www.youtube.com/watch?v=77sYSZSgcOE
Sado
Yalnız dikkatimi çekti motor hep üst devirlerde çalışıyor yani 6.viteste 100 giderken devir saati 7 8 bin devir arası..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Suzukı gsr 600'ün resmen yavrusu sinyaller,jantlar,kafa grenajı :=) Türk motosıkletçilere hayırlı uğurlu olsun Kawasaki'den sonra Suzukı'de 250 cc de çift silindire geçmiş Ymaha ve Honda'dan da aynı performansı beklıyoruz
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
En geç 30.02.2013-31.02.2013 tarihleri arasında gelecekmiş
YAMAHA
Her ne kadar ilgilenmesem de uzun süredir gelmemesi sebebiyle arada bir girip bakıyorum geldi mi diye. Bunca kişi neredeyse 1 yıldır motorun gelmesini bekliyor. Çinli olsak şimdiye kopyasını yapmıştık.
24 ayar altın olsa beklemem 1 sene
hesap da sene başında gelicekti, bu gidişle sene sonuda zor gelir gibi ya
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
gelmez bu motor tartışmayın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
gelmez gelmez....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
valla benım motor daha 13000 km de 2011 yenı daha eskıyene kadar gelmesı lazım yoksa yıne apache ye devam
www.erkakurye.com
Arkadaşlar merhaba. 19 Eylül tarihinden yayınlanan ve benim gözümden kaçan bir haber varmış, bilmiyorum siz görmüş müydünüz : http://blog.motorcycle.com/2012/09/1...an-sentiments/
Çin ve Japonya arasındaki sıkıntılar nedeniyle Toyota, Nissan ve Honda'dan sonra Suzuki de Çin'deki fabrikasını kapatan firmalar arasına katılmış. İleriye dönük gerilimin daha da artmasından endişe ettiği için Jinan'da bulunan fabrikasını 18 Eylül'de kapatma kararı almış. Şu an için Çin'de motosiklet üretimi yapan Japonlar arasında kapatan tek firma Suzuki imiş.
Inazuma'nın üretimi bildiğim kadarıyla Jiangmen şehrinde yapılıyor. Yani henüz İnazuma ile ilgili ters bir haber yok.
İlerleyen yıllarda üretim ve yedek parça sıkıntılarını tetikleyecek bir durum söz konusu olur mu acaba? Tabi bu arada Honda, Yamaha nasıl etkilenir? Tamamen Çin menşei firmalar mevcut, onlar daha büyük sıkıntıya girer mi?
Sadece motosiklet değil teknolojinin hemen her alanında Çin bağımlısıyız. Hayatımızı derinden etkileyebileceğini düşünüyorum bu gibi durumların.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu motordan geldi,gelicek fiyatı az olacak-çok olacak muhabbetinden dolayı acayip tiksindim arkadaş, çift silindirli commuterleri batsın!
suzukiye yolladığım mail ve gelen cevap...
Merhabalar sevgili suzuki yetkilileri.. Aylardır ısrarla Inazuma yı beklememe rağmen bir türlü gelmek bilmedi.. Yapılan telefon görüşmeleri olsun , mail yazışmaları olsun bana söylenilen tarihlerin hiç birinde motor burada olmadı.. Sonkez soracağım.. Acaba ınazuma ne zaman gelecek ve biz motora bineceeğiz.. Saygılar sevgiler
Merhaba,
Bidiğiniz gibi Inazuma yeni bir modeldir. Fabrika yeni üretim olduğu için bazı aksaklıklar yaşamıştır.
Bu neden Japonyadan aldığımız bilgiye göre ürünün yüklemesi 15 Ekim tarihine kaydırlımak zorunda kalmıştır.
Sevkiyat süresi yaklaşık 1 aydır yani Kasım ortasında bu ürünün gelmesi planlanmaktadır.
Suzuki TR olarak elimizde olmayan sebeplerden ötürü yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz.
Saygılarımızla,
Suzuki Türkiye
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)