Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Eylül 2012, 18:51
Bu İnazuma merakı öyle bir noktaya ulaştı ki nerdeyse o Inazuma'yı getiren gemileri bütün forum elemanları olarak yağmalayacak hale geldik. Ben de yaklaşık 1 seneden beri Inazuma'yı takip ediyorum ha geldi ha gelecek.Bir ay önce motorumu sattım ama Inazuma'yı beklemekten bıkkınlık geldi.Zaten cruiser hastası olarak Inazuma'yı sırf Suzuki kalitesinden dolayı istiyordum ama sanırım bu gidişle tercihimi Hyosung GV 250 yana kullanacağım.Gerçi artık nerdeyse sene sonu bir kaç ay daha beklesem 2012 yerine 2013 model motosiklet sahibi olacağım.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Reklamlar
-
27 Eylül 2012, 20:33
Tsubasa adlı üyeden alıntı
Inazuma tüm dünyada yeni lansmanı yapılan bir model. Biz siparişlerimizi sene başında geçtik Japonya'ya.
Ancak yeni üretim olmasından kaynaklı olarak Japonya üretim ve dağıtımı sürekli öteledi. Bizden kaynaklanmayan
bu durum neticesinde de biz bayilere Inazuma'nıngeliş tarihleri ile ilgili bildirimlerde bulunduk.
Şuanki durumda motorlar gemiye yüklendi ve yola çıktı. Ekim ayı içerisinde motorların gelmesini bekliyoruz.
Ancak siz verdiğiniz kaporayı geri almak isterseniz bayiile görüşüp iadesini sağlayabiliriz.
Elimizde olmayan bu nedenlerden yaşanan aksaklık için anlayışınızı rica ederiz.
Saygılarımla,
Eren Yüksel
Motosiklet Pazarlama ve Satış Koordinatörü
Suzuki Türkiye
bir arkadaşımın parasını verdim motosiklet ne zaman gelecek mailine cevabı
direkt kopyaladım arkadaşlar
---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
bana kalırsa yalan söylenmiş 1 hafta filan değil
bak maile cevap gelmiş
bugun gelmiş bu mail arkadaşa
oda kapora verdi paranızı geri alın denmiş
cocugu telefonla aramışlar sözleşme için paranızı geri iade edelim
motosiklet ay sonuna kadar gelmeyecek denmiş
cocuk parasını alacak sanırsam
daha ne denir ?
arkadaşa söylenen şey cıktı
suzuki bayisine sordum ekime yetişir mi bilemem dedi..
kaporaları geri veriyor suzuki bayisi
-
28 Eylül 2012, 13:05
Herkeze selam arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi İnazuma'lar haftaya geliyor..yani ekimin 7 sine kadar motorlarımıza kavuşacağız inşallah...Ben direkt olarak suzuki ile görüştüm...En olumsuz yani geç tarih ekim 10 dediler...ama büyük ihtimal haftaya bugunlerde bu iş bitmiş olacak...herkeze selam olsun...
-
28 Eylül 2012, 13:38
suzukinin sitesinde fiyatı 9,845 TL olarak görünüyor
-
28 Eylül 2012, 14:59
İnazuma77 adlı üyeden alıntı
Herkeze selam arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi İnazuma'lar haftaya geliyor..yani ekimin 7 sine kadar motorlarımıza kavuşacağız inşallah...Ben direkt olarak suzuki ile görüştüm...En olumsuz yani geç tarih ekim 10 dediler...ama büyük ihtimal haftaya bugunlerde bu iş bitmiş olacak...herkeze selam olsun...
Bence inazuma bekleyen arkadaşlar bir karar alsın şu gün geliyo, bugün geliyo, yan yattı, çamura battı mesajları yazmak yerine ilk teslim alan kişi otursun motorun üstüne resmini koysun o güne kadar bu topicte geldi, geliyor mesajlarıyla millette oyalanmasın.
-
29 Eylül 2012, 17:39
geliyormuş geliyormuş
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
29 Eylül 2012, 18:41
hehe eylülüde bitirdik bu motor hala yalan
-
29 Eylül 2012, 19:17
Ercument adlı üyeden alıntı
Bence inazuma bekleyen arkadaşlar bir karar alsın şu gün geliyo, bugün geliyo, yan yattı, çamura battı mesajları yazmak yerine ilk teslim alan kişi otursun motorun üstüne resmini koysun o güne kadar bu topicte geldi, geliyor mesajlarıyla millette oyalanmasın.
he valla doğru demişin önce yılan hikayesiydi az kaldı yalan hikayesi olacak .bi senedir inazuma inazuma diye japoncayı söktük anasını satıyım
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
-
inazumaları getiren efsane gemiyi korsanlar kaçırmış diyorlar..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
Konusuna 1,
motoruna 2
suziki tr ye sabah öğle akşam yatsı
hatta gece uyanıp uyanıp.
-
Arkadaşlar onu bunu boşverinde bu motosiklet için kim kaç lira fiyat aldı bayilerden. Ben şahsen İzmir bayiinden liste fiyatına (9845.00 tl) "1 kuruş aşağı olmaz" dedikleri için anlaştım ve 2000.00tl kapora gönderdim.
-
delikadi1010 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar onu bunu boşverinde bu motosiklet için kim kaç lira fiyat aldı bayilerden. Ben şahsen İzmir bayiinden liste fiyatına (9845.00 tl) "1 kuruş aşağı olmaz" dedikleri için anlaştım ve 2000.00tl kapora gönderdim.
ne zaman elinizde olacağini söylediler..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
beyler motorlar geldi, şuan gümrükteler .
-
blue white adlı üyeden alıntı
oooooooo ilkben sevineyim barii resim var mı.. gümrükten acentelerede 1 yılda gelirse
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
hadi hayırlısı bakalım en kısa zamanda bayilerde görürüz inş.
-
Yok yok gelmemiştir. Kedidir o kedi Konteynırların içine kaçmıştır yükleme yapılırken...
-
arkadaş pes doğrusu!!! motor ortada yok 44 sayfayı devirmişsiniz
-
Kaynak ..?
-
Fiyatı 10 bin liranın altında fiyat pahalı değil gibi Suzuki bu ya kalite getirir yada hiç getirmez
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Az önce Alanya bayisiyle görüştüm ekim sonu geliyo dediler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)