Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gelsin de zamanı önemli değil...
-
Fiyat ne kadar olacak acaba?
-
Sana sallamışlar bence kardeş yani oyalama taktiği. Honda 250 niye hemen geld? Yamahanın xenter i çıktı hemen geldi..
Satılmak istenen bir motor çıktığı sene gelir. Gelmiyosa uygulamak istediği fiayat politikasının tutmıcağını biliyodur..
-
Inazuma hakkında daha önce ben de araştırma yapmıştım.Suzuki Türkiye yetkilileri en az 2 sene Türkiye'ye gelmeyeceğini Türkiye şartlarına (o şartlar da çok bilinmeyenli denklem gibi) uyum gösterip göstermeyeceğini,araştıracaklarını falan söylemişlerdi.
Kıssadan hisse: Zor gelir gibime geliyor. Umarım yanılıyorumdur.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
bunlar da 13-15.000 ister sonra tutmadı derler yaww 13-15.000 tl ye kim alacak millet 1500 e çunliyi zor alıyor zaten...
ne imzası beaaa
-
Motor güzele benziyor ama fiyat önemli tabiki.
Bu arada ilgili distrubütörün Türkiye şartlarını bilemiyoruz demesi sanırım satış stratejisiyle ilgili.
-
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Inazuma hakkında daha önce ben de araştırma yapmıştım.Suzuki Türkiye yetkilileri en az 2 sene Türkiye'ye gelmeyeceğini Türkiye şartlarına (o şartlar da çok bilinmeyenli denklem gibi) uyum gösterip göstermeyeceğini,araştıracaklarını falan söylemişlerdi.
Kıssadan hisse: Zor gelir gibime geliyor. Umarım yanılıyorumdur.
tam sana göre serdar abi....
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
fuarda bakalım hangi markalar bizi şaşırtacak
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
CBR250 den ucuz olsun her türlü alınır.
-
Honda ve Yamaha 600 cc naked motosikletleri yaklaşık 20 000 TL. Suzuki’ninkisi 33 000 TL. % 65 daha pahalı. Honda Transalp ve Yamaha XT 660 Z yaklaşık 20 000 TL. Suzuki DL 650 ise yaklaşık 31 500 TL. Yine % 60 daha pahalı. 250 cc naked ST Kanuni 9500 TL. Suzuki Inazuma ise aynı fiyat politikası ile 15 000 TL’ye satışa sunulması beklenir. O fiyata da bunu satamayacakları aşikar. Adamlar gerçi diğer modelleri ne kadar satabiliyor merak ediyorum.
-
o da olur adlı üyeden alıntı
Honda ve Yamaha 600 cc naked motosikletleri yaklaşık 20 000 TL. Suzuki’ninkisi 33 000 TL. % 65 daha pahalı. Honda Transalp ve Yamaha XT 660 Z yaklaşık 20 000 TL. Suzuki DL 650 ise yaklaşık 31 500 TL. Yine % 60 daha pahalı. 250 cc naked ST Kanuni 9500 TL. Suzuki Inazuma ise aynı fiyat politikası ile 15 000 TL’ye satışa sunulması beklenir. O fiyata da bunu satamayacakları aşikar. Adamlar gerçi diğer modelleri ne kadar satabiliyor merak ediyorum.
dediğiniz gibiyse hiç beklemeye gerek yok
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
fiyatlar bi gelsin bakalım..belki ampul yine sıfır araçlarda bi kıyak yapar.. bende çok beğendim.listeme ekliyorum
-
vergiler markadan markaya değişmiyor. suzuki vergi yüzünden daha pahalı değil bence suzuki'nin motor satası yok.
-
Aslında fuar zamanı eylem yapmak için en güzel zaman.Bütün hacimde ki motosikletler için ötv indirimi isteyelim.
Bakarsınız sesimizi duyup bize kıyak geçerler.
-
Suzuki 'nin uygulamış olduğu fiyat politikasından dolayı bu moturun fiyatı 13.000.-15.000.TL arası olur, onun için gelme şansı bence yok, gelse de satılma şansı yok.
-
Suzuki Türkiye kimse artık, el değiştirme zamanı gelmiştir bence... Onlarda bu kafa oldukça yakında sıfır km Suzuki satılmayacak bu memlekette.
-
tahminimce ninja 250rdan az biraz pahalı olur.13bine vurabilir.naked 250cc motora 13bin verilirmi orası sizin takdiriniz.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
mezit adlı üyeden alıntı
tam sana göre serdar abi....
Mezit keşke sende olsa bu motor. Benim motorum var zaten ve nazar deymesin gerçekten çok memnunum.Hatta bir ara 2001 model GS 650 ile değiştirecektim Yakıt tasarrufu,sorunsuzluğu ve beklentilerime cevap vermesi,en önemlisi de çok güvendiğim Ünal ustanın '' dertsiz başına dert mi alacaksın saat gibi motorun var bence değiştirme '' demesi motorumla devam kararı almama sebep oldu.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Mezit keşke sende olsa bu motor. Benim motorum var zaten ve nazar deymesin gerçekten çok memnunum.Hatta bir ara 2001 model GS 650 ile değiştirecektim Yakıt tasarrufu,sorunsuzluğu ve beklentilerime cevap vermesi,en önemlisi de çok güvendiğim Ünal ustanın '' dertsiz başına dert mi alacaksın saat gibi motorun var bence değiştirme '' demesi motorumla devam kararı almama sebep oldu.
eğer satarsan abi, konuyu açan arkadaşa senin motorun ne kadar temiz ve sağlıklı olduğunu söyledim ..talip ona göre
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)