bütün firmalar düşmüş bi maliyet derdine sanki sattıkları motorlardan milyon dolarlar kar eden onlar değil
bütün firmalar düşmüş bi maliyet derdine sanki sattıkları motorlardan milyon dolarlar kar eden onlar değil
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
evet doğru söylediniz c3nk bey kardeşim
dağlar kadar değil dünyalar kadar
1-çıplak-karenaj
2-drive şanzuman-speed şanzuman
3-dik oturma konumu-öne kambur oturma
4-rüzgardan kaçmak için şekilden şekile girersin-yatman yeterli
sonra bir ss ile şehir içinde dolaşmanın pek ala nasıl bir şey olduğunu bilirsiniz hatta şehirler arasında bir felaket
Naket candır vur dağa bayıra alsana enduru,çek asvalta eh orta karardan da iyi br ss
hadi bana eyvellah
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
tabi bu karşılaştırmanız zx-10r gibi 1000rr gibi veyahut r1 gibi saf kan ss ler için geçerli değil mi? sport touring havasındaki 250cc ninja için değil ;)
bana göre bir naked ve r serisi sport touring modellerin kıyaslaması, bir naked-scooter ve bir naked-chopper kıyaslaması kadar uçuk olmadığı gibi 250 sınıfında yeterince masum duruyor, yani inazumayı beğenen biri yeni ninjayıda gayet beğenebilir ve alıp binmek isteyebilir, sonuçta iki motorda şehirlerarası keyifli yolculuklar için gayet uygun, şehir içinde de inazuma çok rahatken ninjanın bi sürücüyü illalah ettirebilecek kadar sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
cb600 f naked oluyo da cbr 600f nasıl ss oluyo tek fark grenaj onun dışında z750 r da bir ss dir benim için
motor verilerine ve oturuş şekline (600f çok yatık olmasa da dik bir oturuşa sahip değil), direksiyonuna bakman yeterli. cbr 600f tam ss değil zaten.
z750r ss midir? sürdün mü ki?
barkın bayoğlu (altınelbiseli adam) Z 750 R incelemesi:
http://www.youtube.com/watch?v=IFW6rsjUl6E
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
cbr 600f nasıl tam ss değil anlamadım illa ss olması için rahatsız bir oturuş pozisyonu mu olması gerekir. birincisi z750 r benim gözümde bir ss dir.(ki yakından görüp sahibiyle konuşmuşluğum vardır) neden diye soracak olursanız o gücü ve o torku adamlar niye motora koymuşlar. gaz tepkisini niye hassas yapmışlar. ikincisi 'siz' her iki motoru da uzun süre sürdünüzmü ki? üçüncüsü aea nın 14 bölümü ve bunlara artı olarak piston programını da hatmettim zaten ayrıca anlamıyorum bir motorun ss sınıfına girmesi için illa rahatsız bir oturuş pozisyonu ve full grenaj mı olması gerekir. bu 2 şey olmadı mı bir motor ss olamaz mı? mesela suzuki nin de çıkardığı gsr 750a bir naked olabilir ama cbr 600f gibi güçlüdür.
ss motoru torku ve hp ı olması yada arka lastiğinin 180 olması önemli değil.Ayrodinamik yapısı ss le alakası olmuyan bir yapı.Rüzgarı yaramıyorsunuz yani yüksek hızları unutun,viraj alamazsınız çünkü çok dik oturuyorsunuz.Ve motor sslere göre yüksekte kalıyor.Yani ssle alakası sadece güçlü motoru.600f ise eski zaman ss idir.Yeni nesille alakası yoktur.
alıntı yapmıyorum ama 33 ü sayfadada taşlanmışız yahu? Sağlık olsun diyelim.
esli zaman ss i diye birşey yoktur bunu biliyosunuz heralde atıyorum 2005 r6 da bir ss dir 2012 r6 da. motor tork ve arka lastiğin 180 olması tabikide önemli adam akıllı motoru olmayan ss mi olur. 180 v.b gibi lastikler görüntü için değildir zaten. yol tutuş, viraj ve hızla yakından alakası vardır
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
dayanamıyorum yazacam. Sedat altında inzumamı var? Bu sayfada ne işin var o zaman? Ybr sayfan senin olsun. Tepe tepe kullan. Zaten babanın malıya. Bayrak dik otur ybr topiğine. zaten forma 3 günde bir, bazen haftada bir giriyosun. Adam akıllı paylaşımını yahut arkadaşlara yardımınıda pek görmedim. Burda atıp tutuyosun. Kendimizide sana zorla beğendirmek zorunda değiliz vesselam.
Senin ybr filon mu varda topikte yatıp kalkıyorsun güzel kardeşim yazmamyım istediğini yapsın diyorum ama kusura bakma kaşınıyorsun.. benim foruma girmediğim gün yok her gün sürekli online im ama malesef ybr topiğie artık yazacak birşey bulamıyorum sayende apaçi topiğine döndü.. en basit adamın deb. balatası bitmiş adama piston sekman silindiri değiştir vs ezberden sıralıyorsun ve ben boş adam değilim diyorsun..bu arada motoruda 150 cc yap falan gibi saçma sapan önerilerde bulunuyorsun.. eski sayfalara bi göz at bakalım...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Dostlar bırakın birbirinizi yemeyi.. Gerek yok bunlar fani konular.. Site yöneticileri forumu gayet anlaşılır bir şekilde konulara bölmüşler. Her bölünen konunun da kriterleri var.
Konu dışı , Mt video , Honda cbf 150 kullanıcıları vs... Şuan yapılan gibi; Gw 250 Inazuma topiğini tabiri caizse msn ye çevirirsek hiçbir mt üyesi bu motor hakkında bilgi alamaz. Eğer katı
olmak gerekirse hiç bir vatandaş kimsenin geyik muhabbetlerini okumak zorunda değil. Sözüm meclisten dışarı ama ybr topiğide amacının dışına çıkmış bulunmakta. Çok değil bir kaç gün önce
''artık buraya yazacak bişey bulamıyorum'' demiştim, ve arkasından hemen sol gözüme yumruk yedim. Biraz mantıklı düşünürsek ; topikler amacının dışına çıkmamalı. Son söz olarak aslında
kendi üyelerimiz topikleri amacının dışında kullandığı için böyle oluyor.
---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:28 ----------
Yabancı motosiklet paylaşım sitelerinde GW 250 nin, fazer 250 ye çok iyi bir rakip olduğunu ve japonların bu motorları saatte 80 km hızlarda kullanmaya yönelik yaptıklarını konuşuyorlar. Hint motorlarının ise hıza dayalı ama bi o kadar da ömür olarak düşük olduğu yönünde bilgiler okuyorum.
Demekki Japon motorları hintlileri mi kendilerine kıyas alıyorlar anlamadım....
kıyaslanan motorlar ; ınazuma ,fz 250, tvs 250 cc taurus ve pulsar 250 diye gidiyor... Ama en çok fz 250 ile rekabetteler.. bizim ybr mi cbf mi gibi bişey
bana kalırsa her halukarda inazuma ama fazer 250 de fena değil yani tek silindir sanırsam..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bana arkadaşlar ybr yi 150 cc yapın. Kaldırır. Yazdığım bi msj ı bul göster bana vallahi mt ye bidaha girmiyeceğim. Nerenle okuyosun yazdıklarımı? Allah aşkına kime önermişım ybr sayfasında 150 lik yaptırın diye? Resmen iftira atıyosun ve senin gibi bi adama iyi yakısıyor yalancılık, iftira atmak. Bana 1 adet bul ve ispatla yalancı olmadığını. Hodri meydan. Ybr topiğinde bekliyorum. Öyle bi mesajımı bulamazsan bidaha gözüme gözükme mt de. İSPATLAAA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)