Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Temmuz 2012, 00:57
Murat; aslında herkes hakettiği yerdedir. Demek ki adamların motorları istanbulda zarar gördü, artık sakınıyorlar. Bu şekilde pis Türkler falan diye düşünme. Yukarıda da belirttim , adamlar ayrı bi dünya.. Ben motor yapıyorum ,fiyatı bu diyo.. İster beğen istr beğenme diyor. Zaten sitesinde fiyat politikasına bakarsan dudak uçuklatıyor.
Reklamlar
-
15 Temmuz 2012, 00:57
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Üçüncü gün gittim, suzukinin modellerinin hepsinin üzerinde bant vardı, tek bir kişi oturmadı motorlara. Motora zarar verdi senin gibiler demek, adamlar da baktılar önlem aldılar demek, söylediğin şeyden o çıkıyor.
Yada bu sadece TR deki distribütörün dingilliği mi ? Bence öyle, sırf bu yüzden markayı kötülemek olmaz. Bizim ülkemizde, burada okuduğun gibi, yolunmaya meyilli çok insan olduğu için müşterilere de küçük baş hayvan muamelesi yapılıyor işte arasıra. Teşhir ürünleri bantla korunuyor...
Buradaki dingilliği açıklamak gerekirse, bizim 3 kuruşluk distribütörlerimiz teşhir ürünlerini korumaya çalışıyor çünkü onları 0 motor diye satacaklar. Halbuki bunlar teşhir ürünüdür, yada öyle olması gerekir. Gözden çıkartacaksın onları, sonra da uygun fiyattan satacaksın. Bizim TR deki satıcılar da ayrı bir öküz. Tabi kronun teki gelecek tepinecek. Ortaya benim de motorumu koysam ona da 1000 kişi iner-biner-dener. Olacağı bu zaten, ne bekliyorlar ki?
-
15 Temmuz 2012, 01:02
Syanur adlı üyeden alıntı
Yada bu sadece TR deki distribütörün dingilliği mi ? Bence öyle, sırf bu yüzden markayı kötülemek olmaz. Bizim ülkemizde, burada okuduğun gibi, yolunmaya meyilli çok insan olduğu için müşterilere de küçük baş hayvan muamelesi yapılıyor işte arasıra. Teşhir ürünleri bantla korunuyor...
Adam oradaki motorları her türlü satar.. Bizim buradaki disbirötörün yusuflaması... Yoksa suzuki nerden bilsin oturdularmı oturmadılar mı? Adam bunu mu kovalasın..
-
15 Temmuz 2012, 01:09
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Syanur; beni sakın yanlış anlama.. Sana kesinlikle karşıt bi yorum yapmıyorum..evet dediklerin doğrudur.Aslında Türkiye'de bu işler biraz bütçe meselesi. Sym 10,290 TL ye satılıyor. Tamam kalitelidir diridir.. Ama aynı fiyata marka olmuş bi motor varsa (aynı segment) türk insanı ona yönelir.. Biz türkler seçiciyizdir, marka ararız. Çünkü zor kazanırız ve aldığımız ürünün bir ömür dayanmasını isteriz. Avrupalı öyle değil.. Benim bakmaya kıyamadığım motorları adamlar her izlediğim video da perte çıkarıyor.. Bizdeki marka olayı ,kalite arayışı ee birazda çevrenin gözleri otomatikman 4 japona itiyor..
Örneğin, 10,000 TL cebinde olsa comet mi alırsın ınazuma mı alırsın.. Dürüst olmak gerekirse ben inazuma alırım..
Dostum aslında doğru söylüyorsun, kalite arıyoruz çünkü sokağa atacak para yok bizde haklısın. Ancak kaliteyi araştırmada biraz geri kalmışız. Yani her konu için diyorum, millet bir önyargıdır gidiyor. Yani hangi firma nekadar gelişti, ne üretti, nasıl üretti, politikası nedir... Bunları araştırmıyoruz. Mesela TVS abs li motor satıyor, 180 cc. Hangi japon satıyor? Ama TR ye gelmiyor TVS nin bu modeli. Gelse daha çok tercih edilir, ama gelmediği için TVS kötü bir firma olarak kalıyor aklımızda. Halbuki öte taraftan çok ilerleme kaydedebiliyorlar. Yada politikaları bize daha uygun olabiliyor. Sen CBF mi almak istersin yoksa abs'li bir TVS mi?? Hani herşey herzaman kalite olmuyor. Kalite konusuna gelince de Hyodan daha iyi olduğunu düşündüğüm SYM var. Beni CBR den daha çok etkiledi. İlerleyen yıllarda sağlamlığını da anlıyacağız bakalım. Ve benim param olsa Comet alırım, çünkü tipi daha hoşuma gidiyor, ve V silindir var. Ama Suzukiyi görmedim daha, görürsem belki fikrim değişir. Sadece ne Hyo ya ne de Suzukiye pozitif yada negatif önyargı ile yaklaşmıyorum.
4 Japon artık hep iyi motor getirmiyor ülkemize. YZF125 ile resmen kazıklanıyoruz! ~9000 TL fiyatı var sanırım. Şimdi ne diyim yani.. Hani kaliteli ama fiyat performans olayı giriyor olayın içine. Ben SYM yi de pahalı buluyorum, CBR 250 daha makul. Ama aralarında başka fark görmüyorum. Yani birisi Japon diye diğerinin üzerini çizmiyorum. 250cc ve altında fiyat çok önemli, Eğer suzuki pahalı olursa onun da elerim. Ama +600cc bir motor alıyorsak beklentiler cidden yükseliyor, ozaman kalite adına biraz daha fazla para ödeyebiliriz. Ama 250cc de sırf japon diye para vermem ben. Ha buarada Hyoların fiyatları da çok arttı, çünkü çok satıldı. Distribitör de hemen fiyatı yukarı çekti. Ama SYM nin bu fiyattan olaya girmesi biraz saçma evet.
-
15 Temmuz 2012, 01:29
-
22 Temmuz 2012, 13:46
ben de bu inazuma'yı takip ediyorum fakat arkadaşın biri canımı sıktı
çift silindirli motorlarda krank problemi oluyor krank kırıyor dedi
böyle bir şey iki silindirliler de oluyor mu? bilen var mı?
bir ara TÜRKİYE'ye oniki adet geldiği söylendi deneme amaçlı bunlardan alan arkadaş varsa deneyimlerini paylaşır ise sevinirim
böyle ise ha yıllık 189 tl vergi verip 600cc kullanmışsın hada 92 tl verip 250 cc kullanmışsın pek farkı yok ozaman
sadece şehir içi biraz 600 cc de problem olur o zaman da gülü seven dikenine katlanır misali 600 cc gsr 600 e devam derim yada er6n veyahut cbf 600
hiç olmazsa şehirler arasında keyif dorukta olur
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
30 Temmuz 2012, 20:18
İnazuma takipcikeri kalmadi sanirim
-
30 Temmuz 2012, 20:38
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
İnazuma takipcikeri kalmadi sanirim
Millet beklemekten sıkıldı ve başka alternatiflere yöneldi sanırım.
-
30 Temmuz 2012, 21:42
Millet SYM250 aldı, CBR250 aldı, duke200 aldı.
Ben nedense bu inazuma dan çoğunluğun yüzünü güleceğine inanmıyorum bu distribütör yüzünden
-
30 Temmuz 2012, 21:51
Bu kadar uzun süredir tanıtılmasına rağmen gelmemesi motorun yüzünü eskitti bana göre.ilk duyurudaki duyulan heyecan kalmadı tüketicinin nazarında.
-
30 Temmuz 2012, 22:59
bu renk gelirse en çok satan rengi olur.
-
30 Temmuz 2012, 23:09
Makina gelsinde pembe renk olsa razıyım
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
30 Temmuz 2012, 23:12
Millet beklemekten sıkıldı ve sezonun ortasından sonuna doğru yaklaşıyoruz, alıcak olanlarda bir kaç kişinin alıp incelmesini yollarda görmeyi bekliyor o yüzden forum cansız kaldı. Sezon başı satışta olsaydı şimdiden topik başını almış gidiyordu
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
30 Temmuz 2012, 23:30
Ben artık ümidimi kestim gelierse fuara gelir gelmezse gelmez artık napalim..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
30 Temmuz 2012, 23:59
takılmayın bu kadar bi motora derim.
-
31 Temmuz 2012, 09:18
-
31 Temmuz 2012, 09:25
bu yaz biter ne ise 2013 yazına artık
ama yinede salihli suzuki bayisinde halan daha kaydım var
İnazuma gelir gelmez söz verdi ilk sıradan sana bir tane siyah getireceğim sözünü aldım
fakagt burda Manisa Salihlide servis yok ne ederim bilmem Hondanın var Suzukinin yok
var ama oda bana güven vermiyor
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
31 Temmuz 2012, 09:29
c90 adlı üyeden alıntı
bu yaz biter ne ise 2013 yazına artık
ama yinede salihli suzuki bayisinde halan daha kaydım var
İnazuma gelir gelmez söz verdi ilk sıradan sana bir tane siyah getireceğim sözünü aldım
fakagt burda Manisa Salihlide servis yok ne ederim bilmem Hondanın var Suzukinin yok
var ama oda bana güven vermiyor
bu motoru heyecanla bekliyoruz ancak aldıktan sonrak kaza yapmamamız gerek :D
-
31 Temmuz 2012, 10:51
Çıkmaz ayın son perşembesi gelir heralde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
Ben KTM Duke 200 e hasta oldum
-
31 Temmuz 2012, 12:08
mankind1976 adlı üyeden alıntı
Çıkmaz ayın son perşembesi gelir heralde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
Ben KTM Duke 200 e hasta oldum
aslında bende ktm duke 200 le suzuki inazuma gw 250 arasında gidip geliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)