Merhaba arkadaslar araba alacagim icin motorumu satiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87178645/detay
Merhaba arkadaslar araba alacagim icin motorumu satiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87178645/detay
Biraz Zaman geçti ama teşekkür ederim cvp için, o arkadaşla anlaşamadık.
Birtakım sağlık sorunları oldu ailemde ve 1 hafta sonraya kalmıştı motosiklet alımı, cbr 250 denk geldi bu süreçte ve aldım.
İnazuma ile kıyaslamak yanlış ama hem takas olayı hemde aynı ilçede olmamız çok makul oldu, iyide oldu
Kazasız sürüşler.
elimde hiç kullanılmamıs 16t ön dişli bulunmaktadır. fiyat 80 tl olur . istanbul içi gelip elden alabilir. kargoya verebilirim.
0546 669 8664
Herkese merhaba,
2012 inazuma aldım. 125-130 hıza ulaştığımda. Yakıt deposunun sol altından bir ses geliyor. Sanki bir vida gevşemişte pulu sallanıp ses çıkarıyor gibi. Tahmin yürütebilecek yada daha önce tecrübe edinmiş biri varsa yardımcı olmasını rica ediyorum.
hayırlı olsun arkadaşım,aman dikkat 125-130 yeni aldığın motorda çok fazla,sonra bravo doğrusu ben 90 da bile rüzgardan başka bir şey duymuyorum.
Teşekkür ederim. Yeni motor değil zaten şuan 25 binde.
Debriyaj manetinden geliyor. Ortalama 8bin devir civarlari baslar. O sesi duydugunda debriyaj manetine dokun kesilecektir. Degilse baska yerlerde ararsin sorunu.
Teşekkürler. Ses bebriyaj manetinden geliyormuş.
Arkadaşlar herkese merhaba ilk motorum olarak inazuma f düşünüyorum. Sizlere bununla ilgili sormak istediğim 2 tane sorum var.
1- Sizce ilk motor olarak inaZuma uygun mudur (Daha önce motor tecrübem yok ancak şimdiye kadar inazuma ile 3 ders aldım)
2- 15.000 km’de 2015 model bir inazuma buldum sizce fiyat iyimidir herhangi bir kazası hasarı yok.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Baslangic icin inazuma cok onerilen bir model zatende fiyatina bisi diyemem cunku yazmamissin yada ben mi gormuyoru.m )
uzun süredir zaman zaman aldığım FI arıza sinyalininin c42 kodu ile kontak dan geldiğini tespit ettim.
aynı arızayı giderebilen veya değiştirip sorunu çözen arkadaş varmı?
herkese merhaba; yaklaşık 1 ay önce 26 bin de 2013 model inazuma aldım. Motorun bütün ağır bakımları yapıldı. Lastikler pirelli rosso 2 takıldı. 2 aydır. kullanıyorum çok memnunum. Fakat tek canımı sıkan konu titreşim. motor da sele ve sol depo tarafından gelen hafif ve orta seviyeli titreşim var. Titreşim çok arttığı durumlar genelde motor freni yaptım zaman oluyor. onun dışında düz yolda giderken sele ve depodan hafif bir titreşim geliyor. Sizce bu normal mi? Yoksa kontrol etmem gereken bir sorun mu var?
titreşimden kaynaklı bir ses duymuyorum. düz yolda 70-80 giderken sele ve deponun sol kısmında hafif bir titreşim hissediyorum. Motoru yeni bakımdan çıkardım. Sizde de bu titreşim mevcut mu? yoksa ben çok mu kılım :D
Arkadaşlar merhaba,
CC büyüteceğim ve de motor bulduğum için istemeden de olsa inazumamı acil olarak satmam gerekmekte. Ciddi alıcı olursa ufakta olsa pazarlık payı vardır.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-ilk-gelene-satilacaktir-500880752/detay/
Merhaba, arkadaşlar Sakarya-Düzce cevrelerinde 20000km yi geçmemiş. 2014-2015 İnazuma bakıyorum. Bu çevrelerde satan varsa buradan ulaşabilir. Malum kış şartlarından dolayı farklı bölgelerden getirmek zor. Çift renk tercihimdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)