Arkadaşlar cidden bu kadar pahalımı parçaları , ögrenciyi üzer mi? Yatırıpta servisinde tamir ettiren var mı
Arkadaşlar cidden bu kadar pahalımı parçaları , ögrenciyi üzer mi? Yatırıpta servisinde tamir ettiren var mı
Sanki diğer markaların parçaları çok ucuz hemen bulunuyor
Sadece ülkemizde mi bilmiyorum ama motosiklete dair herşey pahalı, yedek parçasından tutunda ekipmana kadar... örneğin motosikletinizin (japon, alman vs. markalar)fren diski için serviste 1000 1500 tl arası fiyat isteniyor işçilik hariç bu fiyata otomobilinizin tüm fren disklerini değiştirebilirsiniz bu diskin özelliği nedir? ısınmıyormu? çeliği mi çok kaliteli?, otomobil için iyi bir akü 250 tl civarı (60 70 amp.) fakat motosiklet için yumruk kadar kaliteli bir akü (9 10 amp.) 400 tl civarı peki bu akünün hikmeti nedir? uzun ömürlümü? yoksa taklamı atıyo?
arkadaşlar inazuma'dan pek memnun kalmadığı için sattım.
elimde inazuma'nın orjinal ön camı ve arka çanta demiri var. almak isteyen olursa mesajdan yazsın.
İnazuma kullanıcıları konusuna, inazuma almak isteyen arkadaşlar geliyor. Onlara tavsiye etmiyorum.
Ben 1 sene kullandım, parça ve bakım fiyatlarının katostrofik derecede yüksek olmasından ve parçaların karaborsa fiyatlara satılmasından memnun kalmadım. Az bir yer çatlatıp kırsanız 800-1000 lira hesap çıkıyor. Üstelik parçalar da bulunmuyor.
Yoksa dediğim gibi. Güzel günlerde dümdüz giderken çok güzel motor.
Bizim inazumaya fuardan sonra ikinci elde iyi para edecek bu sene sıfır 250 japonlar 20.000tl ortalama
Satarız o zaman. Var mı isteyen. Laf aramızda 700cc üzeri geçmeyi düşünüyorum.
arkadaşlar merhaba
yaklaşık 20000 km 150cc deneyimimden sonra, Suzuki gw 250 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
motorum 80000 km de olmasına rağmen oldukça bakımlı ve diri ve motorumdan memnunum.
lakin geçtiğimiz günlerde 10 derece havada hararet ışığı yandı. sonrasında su tankında hiç su bulunmadığını anladım.
hararet problemi yaşayan var mı. hararet yapmasın nedenleri hakkında fikri olan var mıdır. su eksiltmiş olacağı, eksiltmişse neden olabileceği. fan çalışmayabilir veya devir daim pompası çalışmayabilir.
hararet problemi yaşayan ve sorununa çözüm getirmiş arkadaşların önerilerini bekliyorum.
teşekkürler.
Arkadaşlar arka fren balataları değiştirmek istiyorum. Daha önce serviste değişim yapanınız varsa fiyatı konusunda bilgilendirme yapabilir mi? Kullanıp memnun kaldığınız balata tavsiyelerine de açığım. (Motor 10bin kmye yaklaştı.)
Deponun sağındaki grenajı sök, soğutma sıvısı genleşme kabına bak sıvı eksik ise sadece antifiriz ile Max.çizgisine doldur.eğer hararet devam ederse devirdaim pompası arızalı olabilir, inazuma yazın bile fan açmaz pek
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
Bu arada radyatör hortumu kelepçelerinide gevşek olabilir sıkıştır
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
Arka balataları daha önce eskiyor yan sanayi var piyasada kendin değiştir bilmiyorsan youtube'da videolar var bak öğren
Arızalı olmaktan başka depo komple boş ise hava yapıp devirdaim pompası çevirmeyebilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
inaazuma para edecek de yerine gelecek olan 650 700 750 cc motorlar sanki hiç para etmeyecek...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
selam dostum bede motorumun fren balatalarını değiştirdim geçen yaz,eskişehirde kaç motor servisi varsa gittim, kimi 150, kimi 250,kimide 300 tl istedi ön ve arka takım fren balatalarına,bende internetten araştırdım,istanbul güven motorda buldum ön ve arka takımını 40 tl aldım,ve 10 yıldır motor kullanan birisi olarak çok memnun kaldım , tlf,numarasını veriyorum 02122837754, kazıklanma akıllı ol kesinlikle tavsiye ederim selamlar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Cbf600 takas düşünen olursa 390605468 özellikle F çok güzel olur teşekkürler.
Arkadaslar gecen yil sattigim inazuma icin Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. den motorun arka fren musuru degisimi hakkinda yazi geldi, degisim yerkili serviste ucretsiz yapilacagi yaziyor, motoru ikinci el satin alan arkadaslara bu yazi buyuk ihtimal ulasmayacak
Arkadaş lastik değiştirmem gerekiyor, herkes rosso2 diyor bizim motorlara tam uymuyor sanırım, kullanan var mı? ya da başka bir model tavsiye edebilecek olan var mı?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)