gelseydi mağazada ki resmini koyardılar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88123128/detay
gelseydi mağazada ki resmini koyardılar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88123128/detay
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Arkadaş gelsin artık şu motor gözlerimiz yollarda kaldı anlamadım ki bunlar oyalıyolarmı nabızmı yokluyolar?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
bende cc yükseltmek istiyorum fakat 250 lik makina çok yakar diyolar. 150 cc tvs apachi kullanıyorum kilometrede 8 kuruş yakıyor. kulananlar bilgi verebilirmi 250 cc tek ve çift silindirin km de ne yaktığını.
bu hafta kadıköye gittim sym volfu inceledim. adamlar güzel makina yapmış. hakkını vermek lazım. malzeme kalitesi çok iyi. üzerine oturdum sürüş pozisyonu dik ve rahat.teknik detayları hakkında bişey diyemem beğenen olur beğenmeyen olur.yanlız tek silindir.nakit 9800 dediler. bence çok. ederi 7,000 tl bence.
suziki bayisinede gittim. zaten arası 100 metre. girişteki fiyat listesinde en altta inazuma vardı.9845 tl. gelmeden efsane olan inzumayı sordum. ağustos ayında iki tane gelecekmiş. fakat satılmış. eylül ayında iki tane daha gelecekmiş. gelmeden satılmazsa gel görürsün dedi. ilgilenen arkadaşlara duyrulur. iki ay sonra görebileceğiz nihayet. ya sabır diyorum.
tvs apacheye nasıl km de 8 krş yaktırıyorsunuz. bu mümkün degil. 4000 km kadar kullandım 2.5 lt ortalama yakıt tüketimi var. buda km d 10 krş üzerinde bir rakama tekabul eder.
inazuma benimde hoşuma giden bir model. hem şehir içinde kullanılabilecek hemde şehirler arasında rahat bir şekilde yol alabilecek bir motor. yakıt tüketimi olarak 3 ile 4 lt arasında bir tüketimi olur. buda 250 cc için kabul edilebilir bir tüketimdir.
Bisiklet gibi oynuyorlar Motorlar ile
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benzini shell den alıyorum. kaliteli yüksek oktanlı olanından.motoru işe gidip gelirken kullanıyorum. 70 km yi pek geçmiyorum. zaten yol müsayit
değil. sakin bi kullanıcıyım. yirmi yıl bisiklet kullandım. dört yılı lisanlı siporcu olarak. yedi kilo bisikletten 150 kilo motora geçince hem çok ağır hemde çok hızlı geliyor.
deddiğim gibi bu şartlarda sekiz kuruş yakıyor.TVS apache 150 cc.bide çok kıpraşıyor. ilk motorum.
Bence de sağlam görünüyor bu motor ilk çıktığı günden beri çok dikkatimi çekiyor, henüz canlı göremedik belki ama hem şehir içinde kullanan-hem de arada orta mesafe yol yapan benim gibi kullanıcılar için iyi bir tercih gibi duruyor! beni düşündüren tek nokta ise 250 lik bir motorun bir yerden sonra yetersiz geleceği, hız anlamında değil ama güç anlamında ve kalıp anlamında ne derece tatminkar bir motor olduğunu çok merak ediyorum, kullanıcıları iyi yorumlar yaparsa almayı düşünebilirim ilerde...
bende 250 cc düşünüyorum. 150 cc 13.5 hp apache kullanıyorum. yoğun trafikte hafif motor iyi ama bazende bastımı aradan çıksın uzasın istiyo insan. 250 cc motorlar hem trafikte hemde otoyolda kullanışlımıdır. sıkışınca bastımı uzarmı. yada ne kadar uzar.hem trafikte hem yolda en uygun cc nedir.
daha büyük motorlarda fazla yakıyor trafikte ağır oluyor. araba kullan daha iyi. cevap verenlere teşekkür ederim.
km 8 krş. mu????Ciddimisin tvs hiç yakmıyormuş ya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
kesin bayır aşağı sallıyorsun...Yada iterek sürüyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Motorun satılık herhalde 8 kuruş ayakları ne iş???? Yoksa kaçakmı kullanıyon benzini????
ilk parti geldikten sonra zuzuki parayı artirir..inazamlı alırız artık
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
motorum 2012 tvs apache. ilk aldığımda 73 tl ye fulledim depoyu. 450 km de yine fulledim 45 lira verdim. sehll 97 oktan kullanıyorum. iki gün önce 950 km de yine full doldurdum. 45 tl verdim.500 km de 45 lira. 9 kuruş yakmış. motor birazdaha açılsın. 8 krş yakacak. inanmayan diğer tvs apache kulanıcılarına sorabilir. bu arada ben 105 kiloyum. buna rağmen 9 krs...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
bu arada istanbulda kaçak benzin bulmak okadar kolay değil antepte olduğu gibi. sen orda dahada az yakarsın.
kötü haber tez duyulur derler ama demekki henüz duyulmamış
aldığım bilgilere göre Türkiye Suzuki 12 tane getirtmiş deneme amaçlı
İstanbul bayi 6 tanesini almış ve satılmış motorlar
yani anlayacagınız sıfırını bu sene rüyada görürsünüz diyorlar
ama alıp begenmeyip satan olursa 2.elini alıp kullanmış olursunuz
eee tekel olmak böyle birşey olsa gerek topu topu 12 motor,piyasa yapmak
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
nasıl yaaa. olurmu böyle.
ben daha geçen hafta istanbul kızıltoprak bayiine sordum. ağustos ayında iki tane gelecek. bunlar satıldı. eylül ayında iki tane daha gelecek dediler. almak istersen ayıralım fakat kapora bırakmalısın dediler.bilginize. fiyat 9845 tl. elbet birgün biyerlerde kavuşuruz.
madem altı motor var. neden kimse görmemiş. hadi biz görmedik. kullananlar kim. neden yazmıyorlar. bence birileri alsa kesin görürdük.
http://www.youtube.com/watch?v=uNISY...eature=related
Bu video da top speed 154 diyor.Adam sürmeyi mi bilmiyor acaba ?170 beklerdim açıkcası.Tamam rüzgarın da etkisi var.Fakat çift silindirli 6 vites.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)