Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Kasım 2016, 17:22
yusufbaris adlı üyeden alıntı
Bende kuruş olarak hesaplıyorum genelde.Dün benzin aldım bende 21 kuruş olmuş.Aslında genelde 19-20 kuruş yakıyodu.Geçen hafta çok daha fazla dur kalklı bi yolu geçerek işe gittim sanırım ondan kaynaklanıyo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
Daha önce motosiklet kullanmamış birisi için uygun bi motor olduğunu düşünmüyorum inazumanın.Illa ki ilk motorun olduğu için küçük bi şekilde bile olsa düşeceksin.Inazuma hem daha büyük masraf hem daha büyük sağlık problemi oluşturur.
Internette 8 bin liraya da inazuma var 14-15 liraya da.Aslında satıcılardan hangisine güvenebiliyosan onu almalısın.
Hangi serviste bakım yaptırdıysa ordan sorgulanabilir parça değişimi vs. gibi durumları.
Inazumayı alan kişiler performanslı olsun uçayım kaçayım gibi kişiler olmadığı için motoru çok fazla zorlamamışlardır.Ve çift silindir olması da artısı.94000 km'de satılık inazuma bile var.Her motorda bu kadar yüksek km'ler görünmez.
Yılbaşından sonra her sene zam geliyo adet oldu artık bu
Tavsiyeniz ve yorumunuz için teşekkür ediyorum.Parça fiyatları neredeyse 1-2 istisna dışında hepsinin fiyatları cep yakıyor.Bakalım Duke 200, z250sl ve inazuma var aklımda.Hayırlısı diyelim.
Reklamlar
-
03 Kasım 2016, 17:43
j0hnwick adlı üyeden alıntı
Tavsiyeniz ve yorumunuz için teşekkür ediyorum.Parça fiyatları neredeyse 1-2 istisna dışında hepsinin fiyatları cep yakıyor.Bakalım Duke 200, z250sl ve inazuma var aklımda.Hayırlısı diyelim.
saydıklarının en mantıklısı inazumadır .
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
03 Kasım 2016, 17:52
j0hnwick adlı üyeden alıntı
Bence de eğer saydıklarından birini alacaksan yine de inazuma en mantıklısı.
-
03 Kasım 2016, 22:17
Arkadaşlar inazuma için elcik koruma taktıran var mı? İnternette araştırdım ama üniversal olanlarının uyup uymayacağı konusunda şüphelerim var. Gidon ped de arıyorum ama maalesef onu da bulamadım.
-
04 Kasım 2016, 00:48
Foruma iş güç dolayısıyla bir süredir giremiyordum. Yeni inazuma alan arkadaşlar hayırlısı olsun. İzmir de de baya bi inazuma artışı olmuş, bı ara izmir de toplanalım inazumacılar olarak.
-
04 Kasım 2016, 09:26
zemre adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar inazuma için elcik koruma taktıran var mı? İnternette araştırdım ama üniversal olanlarının uyup uymayacağı konusunda şüphelerim var. Gidon ped de arıyorum ama maalesef onu da bulamadım.
bi ara ilanlara bakarken birisinin bundan taktıgını görmüştüm . http://urun.n11.com/bakim-ve-koruma/...iyah-P91171152
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
07 Kasım 2016, 13:15
Aspenda adlı üyeden alıntı
Foruma iş güç dolayısıyla bir süredir giremiyordum. Yeni inazuma alan arkadaşlar hayırlısı olsun. İzmir de de baya bi inazuma artışı olmuş, bı ara izmir de toplanalım inazumacılar olarak.
Ne zaman olursa...
Kaskınıza taş değmesin, kuş pislemesin.
-
07 Kasım 2016, 13:32
-
07 Kasım 2016, 23:29
16 t on disli bilgisi olan varmi ?
-
11 Kasım 2016, 17:16
merhaba,
başlangıç motoru olarak "inazuma f" düşünüyorum. sayfalarca mesajı mümkün olduğunca okumaya çalıştım. oturaklı olması, konforlu olması beni cezbediyor. hız gibi bir amacım yok. ama kıvraklık önemli zira istanbulda şehir içinde kullanmayı düşünüyorum. hatta çoğunlukla avrupa-asya yakası arasında işe gidip gelmede. dolayısıyla, tecrübeli arkadaşların deneyiminine ihtiyacım var.
öncelikle bu motosikletin abs'li olup olmadığını nasıl anlarız. yani diyelim ki ikinci el almaya kalktık ve adam abs var diyor. nerden bilicez?
ehliyet almadan evvel birkaç saat kullanma fırsatım oldu ve alet gerçekten hoşuma gitti. fakat boy konusunda biraz tereddütüm var. çok acemi olduğum zamanlara denk geldi ve duruşum konusunu tam kavrayamadan eğitim bitti. bu da ikinci soruya getiriyor beni. 194 boyundaki birisi için f versiyonu nasıl bir sürüş sağlıyor? benim boyuma yakın olanların görüşüne ihtiyacım var.
bir de yamaha mt25 ile arasında hala kararsız kaldım. benim gibi olan eminim pek çok kullanıcı vardır.
neden mt25 veya neden inazuma f tercih ettiğinizi merak ediyorum.
zaman ayırıp cevap yazanlara şimdiden çok teşekkürler.
-
11 Kasım 2016, 19:18
SavageGarden adlı üyeden alıntı
merhaba,
başlangıç motoru olarak "inazuma f" düşünüyorum. sayfalarca mesajı mümkün olduğunca okumaya çalıştım. oturaklı olması, konforlu olması beni cezbediyor. hız gibi bir amacım yok. ama kıvraklık önemli zira istanbulda şehir içinde kullanmayı düşünüyorum. hatta çoğunlukla avrupa-asya yakası arasında işe gidip gelmede. dolayısıyla, tecrübeli arkadaşların deneyiminine ihtiyacım var.
öncelikle bu motosikletin abs'li olup olmadığını nasıl anlarız. yani diyelim ki ikinci el almaya kalktık ve adam abs var diyor. nerden bilicez?
ehliyet almadan evvel birkaç saat kullanma fırsatım oldu ve alet gerçekten hoşuma gitti. fakat boy konusunda biraz tereddütüm var. çok acemi olduğum zamanlara denk geldi ve duruşum konusunu tam kavrayamadan eğitim bitti. bu da ikinci soruya getiriyor beni. 194 boyundaki birisi için f versiyonu nasıl bir sürüş sağlıyor? benim boyuma yakın olanların görüşüne ihtiyacım var.
bir de yamaha mt25 ile arasında hala kararsız kaldım. benim gibi olan eminim pek çok kullanıcı vardır.
neden mt25 veya neden inazuma f tercih ettiğinizi merak ediyorum.
zaman ayırıp cevap yazanlara şimdiden çok teşekkürler.
Ben de yaklaşık 1 yıl önce Suzuki inazuma F ile motosiklet kullanmaya başladı. İnazuma kendi klasmanındaki en iri cüsseli motor. (2017 modeller ne getirir bilinmez)Dolayısı ile sizin boyunuza göre küçük kalsa bile diğer 250 cc ler içinde en makulü. Son hız derdiniz yoksa (max 151 km/s) ve sınıfındaki diğer motosikletlere göre 100 km de 0.5-1 lt fazla yakmasını dert etmiyorsanız İnazuma harika bir motor. İlk aldığınızda ağır gibi gelse de konfor ve ergonomisi ile kısa sürede altınızda bisiklet varmış gibi hissettirecektir. Bir akrabama ait Mt25'i kısa bir süre sürdüm. Bence o da gayet güzel bir motor ancak yine de İnazuma'yı tercih ederdim. Şimdiden hayırlı olsun...
-
11 Kasım 2016, 21:03
dün ve bugün inazuma F ile ilk uzun yolculuğuma çıktım. boluya gittim geldim. hava rüzgarlıydı yan ve arka çantalar da doluydu.
max hız 145 yaptım. 130 ile gayet konforlu bir şekilde seyahat ediliyor. bu hızlarda bile titreşim olmaması çok hoşuma gitti.
bu arada inazumada ABS zaten yok arkadaşlar
-
14 Kasım 2016, 01:21
Inazuma'da da, MT-25'te de henüz ABS'li bir model gelmiyor, yeni yılda ne olacak göreceğiz. Inazuma sınıfındaki rakiplere göre biraz daha kaliteli ve uzun ömürlüdür ama buna karşılık performansı bir miktar düşüktür. Inazuma F, ilk motor olabilir düşürdüğünüz zaman karenajların çizilmesi dert olmayacaksa. 1.94 boyunda biri için 250 sınıfındaki, belki de en uygun motordur Inazuma.
-
15 Kasım 2016, 16:24
ayna uzatma aparati nereden bulunur / taktirilir. istanbul'da ikamet ediyorum. simdiden tesekkurler
-
15 Kasım 2016, 16:58
krafwerk adlı üyeden alıntı
ayna uzatma aparati nereden bulunur / taktirilir. istanbul'da ikamet ediyorum. simdiden tesekkurler
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-universal-ayna-uzatma-aparati-247531209/detay/
-
15 Kasım 2016, 22:01
cevap icin cok tesekkurler. yanlari gormede sorun yasamiyorum ama arka hic gozukmuyor. bu aparat arkayi gormemi saglar mi?
-
15 Kasım 2016, 22:21
krafwerk adlı üyeden alıntı
cevap icin cok tesekkurler. yanlari gormede sorun yasamiyorum ama arka hic gozukmuyor. bu aparat arkayi gormemi saglar mi?
Şayet bu da yeterli gelmezse yükseltme aparatı takmalısınız..İnazumanın ayanaları çok başarısız değildir.
-
16 Kasım 2016, 15:36
tekrar tesekkurler. siparis ettik bakalim hayirlisi
-
16 Kasım 2016, 16:30
İlk motorum ve yaklaşık bir haftadır düzenli kullanmaktayım. Bütün acemiliklerimi kurtarıyor henüz sağolsun Evime giden yoldaki yokuşta bir yol çalışması yapılmış ve bu durumu yokuşa girince farkettim. Ben bildiğim duaları okumaya başlarken inazumacığım hiç sesini çıkarmadı, çukuru da mıcırı da hallediverdi.
Şimdilik herşey yolunda, motorun daha önceden sola yatması vardı ve sol gidon sanırım yamulmuş ve üzerinde işlem yapılmıştı. 7000 devri geçtiğinde sol elcikte titreme hisssetmekteyim muhtemelen o sebepten dolayı. Bir ara onu değiştirmeye niyetliyim inşallah.
Tekeriniz düz bassın, saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
Bu arada şu sele kılıfını sipariş ettim, cbf150'de kullanılıyormuş. Umarım bizim selelere de olur.
http://urun.n11.com/modifiye-urunler...eli-P118277284
-
16 Kasım 2016, 19:35
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)