Merhabalar,
250 cc lik bir modelle bende motor dünyasına girmek istiyorum,1.82 boy ve 87-90 arası gidip gelen bir kilom var
yaş biraz geçkin,o nedenle sakin ,ağır ,oturaklı, gezi amaçlı (çok uzak mesafeler değil) ama istanbul trafiğinde de
bana avantaj sağlayacak bir motor olsun istiyorum ,netten yaptığım araştırmalar ve geçen ay sonu iki gün boyunca
katıldığım fuar sonucu inazuma F almaya çok yakınım.(gözüm endurolarda kaldı ama bu hevesi mi 1 yıl kadar bastıracağım)
İlk motorum olacak,güvenli sürüş eğitimi alacağım.Şu an kask ve koruyucu kıyafetlerin araştırmasındayım bir -iki haftaya
tamamlarım diye düşünüyorum.
Inazuma F ler de aldıktan sonra takoz-orta sehpa ve çanta demiri hatta üçlü aksesuar diye satılıyor sanırım,bunların maliyeti
ve ilave ne yapılabilir konusunda sizden bilgi rica edeceğim,bir de üzerinde gelen lastikleri değiştirmem gerekir mi Diablo Rosso II
den övgü ile bahsediliyor ama ön için uygun ebat göremedim yada ben atladım,içinizde böyle bir değişim yapan var mı?
(Kusura bakmayın 250 sayfanın tamamamını henüz okuyamadım ,sondan geriye doğru gidiyorum
)