Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Şubat 2016, 15:22
kafası kırık adlı üyeden alıntı
İlan linkini atın hocam motorun bakalım. İnazuma ariyorum
İnternete ilan verilmedi daha. Ama numaranı atarsan fotolarını watsappdan atarım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
kafası kırık adlı üyeden alıntı
İlan linkini atın hocam motorun bakalım. İnazuma ariyorum
İnternete ilan verilmedi daha. Ama numaranı atarsan fotolarını watsappdan atarım...
Her İnsan Kendi Hayatının Baş Kahramanıdır .......
Reklamlar
-
15 Şubat 2016, 17:51
Arkadaşlar merheba,
bugün zincirin bazı yerlerinde yer yer paslanma olduğunu gördüm.
zinciri gazyağı ile silip tekrardan yağladım.
bu pasların bir etkisi olur mu? ya da yukarıda ki işlemlerden başka bir şey yapmam gerekir mi?
teşekkürler
-
16 Şubat 2016, 00:32
Tolgakan adlı üyeden alıntı
Yorumunuza katılıyorum.Güzel bir motor sahibi olmak istiyorsak biraz taşın altına elimizi sokmamız gerekecek galiba.Ben bütçeyi 10.000 olarak ayarladım ama 11.000-12.000 aralığına çıkacak gibiyim. Yalnız aksesuarsız ve km yapmış bir motor içinde o fiyatlara çıkılmasını mantıklı bulmuyorum. İstemesemde fiyatlardan dolayı pulsar a felan yönelmeye başladım.
arkadaşlar pulsar pimi çekilmiş bomba gibi nerede patlayacağı belli olmayan bir alet... giderken zırt pırt stop eden bi motosiklet mi olur canınızın hiç mi kıymeti yok lütfen yapmayın...
-
16 Şubat 2016, 15:23
ARkadaşlar merhaba. Bu sabah Ybr mi sattım. Noterden çıkınca bir gideyi mmotorlara bakayım hele diye motosikletcilerin yoğun olduğu sanayiye gittim. Denk geldi Mavi Beyaz 2015 Inazuma F 6000 km de nasip oldu. Hayırlı olsun inşallah. Artık buraları takip edeceğiz inşallah.
-
16 Şubat 2016, 17:38
jonvolkan adlı üyeden alıntı
ARkadaşlar merhaba. Bu sabah Ybr mi sattım. Noterden çıkınca bir gideyi mmotorlara bakayım hele diye motosikletcilerin yoğun olduğu sanayiye gittim. Denk geldi Mavi Beyaz 2015 Inazuma F 6000 km de nasip oldu. Hayırlı olsun inşallah. Artık buraları takip edeceğiz inşallah.
Sn.Jonvolkan!
Yeni makineniz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız, güzel günlerde kullanın.
Bir sakıncası yoksa, motosikletin durumunu, aksesuarlarını ve fiyatını paylaşabilir misiniz?
Selam ve saygılar...
İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın... B. FRANKLİN
-
16 Şubat 2016, 18:27
Arkadaşlar selam,
Aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum; 2013 ile 2014 modeller arasında bir fark varmıdır?
Forum da gezinirken s modeli şeklinde yazılara denk geldim.Kafam karıştı malum bütceden dolayı 2013 lerede bakıyordum.
-
17 Şubat 2016, 19:21
Hiç bir fark yok km si düşük olanı al. Yıla takılma...
Her İnsan Kendi Hayatının Baş Kahramanıdır .......
-
17 Şubat 2016, 20:56
fazilk adlı üyeden alıntı
Sn.Jonvolkan!
Yeni makineniz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız, güzel günlerde kullanın.
Bir sakıncası yoksa, motosikletin durumunu, aksesuarlarını ve fiyatını paylaşabilir misiniz?
Selam ve saygılar...
Pek bi aksesuar yok. Sadece depo stşckeri var. Gerisi standart hali. Motosiklet gsyet iyi durumda. Düşme kalkma olmamış. Pırıl pırıl görünce aslında siyah bakarken mavi beyaz motora aşık oldum resmen. Çıkamafım dükkandan. sahibini telefonla arayıp 13.750 de pazarlığı bağladık. Bugün de devrini yaptık.izinli olmam ve hsva müsaitliği nedeni ile tüm gün motorla gexdim. Çok sevdim. Bu ayarda başka motosikletler nadıl bilmiyorum ama Inazuma bana çok oturaklı geldi, YBR den sonra kendimi Goldwing e biner gibi falan hissettim. Havam bi milyondu kimseye selam falan vermedim. :
-
17 Şubat 2016, 22:30
Pek bi aksesuar yok. Sadece depo stşckeri var. Gerisi standart hali. Motosiklet gsyet iyi durumda. Düşme kalkma olmamış. Pırıl pırıl görünce aslında siyah bakarken mavi beyaz motora aşık oldum resmen. Çıkamafım dükkandan. sahibini telefonla arayıp 13.750 de pazarlığı bağladık. Bugün de devrini yaptık.izinli olmam ve hsva müsaitliği nedeni ile tüm gün motorla gexdim. Çok sevdim. Bu ayarda başka motosikletler nadıl bilmiyorum ama Inazuma bana çok oturaklı geldi, YBR den sonra kendimi Goldwing e biner gibi falan hissettim. Havam bi milyondu kimseye selam falan vermedim. :
Sn.Jonvolkan!
Açıklamalar için teşekkür ediyor, havanızın artarak devamını diliyorum
Saygılar...
-
18 Şubat 2016, 11:14
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
20 Şubat 2016, 23:40
Yeni Inazumamla bugün Konya nın altını üstüne getirdim. En fazla 50-60 km süratle tırrın tırrın acaip bir keyifle gezdim. Inazumama ilk defa benzin aldım. Km yi sıfırladım. Motosiklete böyle binmek dsha keyifli. Kesinlikle buna karar verdim.
-
24 Şubat 2016, 15:25
motosikletin sigortasını kestirdim. Yaş 43 il:Konya. Sigorta bedeli 256 TL. Ben bir çoğuna göre poliçe fiyatını uygun almış oluyorum ama gerçekten fiyatlar çok yüksek yahu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Sn.Jonvolkan!
Saygılar...
Teşekkürler fazilk.
-
24 Şubat 2016, 16:59
YBR den sonra kendimi Goldwing e biner gibi falan hissettim. Havam bi milyondu kimseye selam falan vermedim. :
Sn.Jonvolkan!
Saygılar...
Cok guldum yahu
Hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz surusler
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
24 Şubat 2016, 18:31
Sym Wolf'ümü satıp, Honda cb125 kullanırken ilk aşık olduğum motora Inazuma'ya transfer oluyorum, herkese şimdiden selamlar
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
26 Şubat 2016, 11:41
Merhabalar
http://http://www.turkiyeyedekparca.com/
Haliyle servisten uygun fiyatlar var ancak irtibat için bilgi yok. Reklam aldıkları şirket hariç. Onun da ilgisi yok.
Yurtdışı sitelere de baktım ama hem sıfır ürün az hem de kargo üründen pahalı.
Mesela yukarıda ki sitede ayna çift 140 servis 190, sinyal çif 150 serviste 200 gibi.
Yedek parça temini konusunda önerisi olan var mı acaba?
Teşekkürler.
-
26 Şubat 2016, 14:32
2016 İnazuma Fiyatı Hayırlı olsun, motorda hiç bir değişiklik yok, Fiyat değişmiş...
Inazuma STREET 2016 16.450
Inazuma F STREET 2016 17.950
-
26 Şubat 2016, 16:15
sinansari_fb adlı üyeden alıntı
2016 İnazuma Fiyatı Hayırlı olsun, motorda hiç bir değişiklik yok, Fiyat değişmiş...
Önceki fiyatı neydi hocam, zam ne kadar gelmiş yani.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
26 Şubat 2016, 16:41
sinansari_fb adlı üyeden alıntı
Valla ben yanlış hatırlamıyorsam en fazla 2-3 ay önce 14250 veya 14750 idi, 1500-TL'den fazla zam gelmiş, Volkswagen bile bu kadar geçirmiyor be
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
-
26 Şubat 2016, 16:58
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Sym Wolf'ümü satıp, Honda cb125 kullanırken ilk aşık olduğum motora Inazuma'ya transfer oluyorum, herkese şimdiden selamlar
Selam abecimotoru.
Demek cb125 basligindan sonra yollarimiz bir de burada kesisti.
Ikisini de kullanmis birisi olarak wolfle kiyaslayabilir misin inazumayi.
-
26 Şubat 2016, 17:21
Valla şuan bu fiyatla KTM Duke 250 ABS daha iyi İnazumaya göre, ABS, Kaydırmalı Debriyaj, Pirelli Diablo Rosso 2 lastikler ve daha az yakıyor, Suzuki'nin fiyat politikası biraz geçirici olmuş sanki...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)