arkadaşlar merhaba motoru alalı bir hafta oldu ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum ki alamayı düşünen veya ilk kez vitesli bir motor kullanmak isteyen arkadaşlara yol gösterici olsun
İlk önce biraz kendimden biraz bahsedeyim
26 yaşındayım 2007 den beri araba kullanıyorum o zamandan beri motor sevdası vardı içimden kısmet bu zamanaymış ankarada öğretmenlik yapıyorum. Haliyle o zamandan bu zamana biraz da olsa trafik adabı edindim diye düşünüyorum. Üniversite yıllarımda bisiklet geçmişimde var.
Daha önceden hiç motor kullanmadım ehliyet sınavını saymaysak
İnazumayı seçme nedenim eşimle birlikte gezilere gitmek istememiz ve çift silindir çıplak şehir içi bir motor olması birde ileride enduro tarzı büyük bir motor ( kawasaki versys) tercih etmek istemem.
Motor gerçekten güzel beni yeterince tatmin etti. Hızlanması gidişi gösterişi gayet yerinde ağırlık belki bazı arkadaşlar için can sıkıcı olabilir ama şuan benim için bir sıkıntı değil
Motoru memleketim olan izmirden aldım ve ertesi günü ankaraya yola çıktım yolda rodajda olduğu için 80 kmyi geçemedim haliyle 600 kmlik yol 12 saat sürdü ama benim için çok zevkli bir yolculuk oldu
Bir iki kere daha frenleri kullanamamdan ya da lastiklerin gazabı olsa gerek arka tekeri kaydırdım onun dışında bir sıkıntı yok gaz debriyaj ve trafik adabını bilen kişi için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ama motor büyük gerçekten bunuda bir göz önünde bulundurmak lazım
Pazartesi 1000 bakımını yaptırıcam bakalım sonrası daha zevkli olacak sanırım
Bir hata ya da yanlış bilgilendirme verdiysem affola
Okuduğunuz için teşekkürler