Hayırlı olsun. Inazumadan sonra XJ6 bana daha mantıklı geliyor.
Egzos korumayı nereden kaça temin etmiştiniz?
Öyle aldım...ama çok güzel sesi var...
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Hocam yakın zamanda hem mt 07 hem Xj6n i test etme fırsatı buldum.
Xj6n kesinlikle 4 silindir gibi gitmiyor garip bir makine, ya da haksızlık etmeyim güzel ama mt nin torkundan sonra insanı kesmiyor.
Rahatlık olarak hemen hemen aynı , ben bakim ilk maliyet vs vs birçok noktadan dolayi 18.000 tl bandında mt 07 (abssiz) düşünüyorum. Saygilar iyi forumlar
Suzuki İnazuma
XJ6N daha estetik ve cezbedici duruyor.
Gönlüm bundan yana lakin yeni ve ABS li Model bulamıyorum. 3-5 abs li model var KM fazla. Güvenemiyorsun vs..
Bu kadar para verdikten sonra ABS olsun istiyorum.
XJ6
Motor Hacmi 600 cc
Motor Özelliği 4 silindir, 6 vites
Motor Gücü 76.43 hp @ 10000 rpm.
Tork 59.70 Nm @ 6100 rpm.
Maksimum Hız 220 km/h
Ağırlık 205 kg.
Yakıt 5,26 lt/100km
MT07
Motor Hacmi 689 cc
Motor Özelliği 2 silindir, 4-subap, 6 vites
Motor Gücü 74.8 hp @ 9000 rpm.
Tork 68 Nm @ 6500 rpm.
Maksimum Hız 190 km/h
Ağırlık (Islak) 179 kg / ABS 182 kg
Yakıt 4,85 lt/100km
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Merhaba arkadaslar bende inazuma ile izmirden araniza katiliyorum yamaba r 25 e esimle birlikte rahat binemedigim icin inazuma ya karar verdim foruma inazuma ile ilgili yorum yapan tum arkadaslara tesekkur ederim Allah tum suruculere kazasiz surusler nasip etsin… .. Bu arada motor cok konforlu ve rahat. kalite konusunda bir sey demeye gerek yok zaten
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 20 gün önce inazuma f aldım yaklaşık 800 km yol yaptım çoğu şehir içinde. 10000 km ye yaklaştı yani servis zamanı yaklaştı ama 20 gün sonra götürebileceğim servise. şuan yağ seviyesi min. çizgisinin altında hangi yağı önerirsiniz? fiyat önemli değil motorumun ömrü uzun olsun istiyorum.
bu arada motor hakkında izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. bu ilk 250 cc motorum benim. şuana kadar çok memnunum. biraz ağır. ama hızlanması, son hızı beni tatmin etti. hız denemesi yapmadım bile ama 148 i gördüm ve sanki 160 a kadar çıkacak gibi geliyor gaz bu arada rüzgar durumu gayet başarılı geldi. totoyu az geri alıp depoya göğsü yaklaştırınca rüzgar yok denecek kadar az hissediliyor. vites oranları fazla kısa gibi gelmişti ama geçen şileye gidip geldim ve vites oranlarının değerini orada anladım. 5inci viteste güç zirveye çıktığı yerde 6 ya geçince tam uygun devirden devam ediyor. yani yokşu yukarı bile olsa 5 ten 6 ya geçip ivme kaybetmeden devam ediliyor. 1-2 kere de engebeli araziden gitmek zorunda kaldım artçı da vardı arkamda amortisorler beni şaşırttı çok şahane başa çıktılar üstündeki 180 kg yüke rağmen.
bir de zincir yağlama için motul c4 uygun mudur? kullandığım devir aralığı 5500-10000
yağ önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Arkanda rüzgar, önünde iniş, dişlilerinde modifikasyon yok ise görebileceğin son hızı görmüşsün zaten.
Zira 152 de kesici fazlasına izin vermiyor.
Merhaba Arkadaşlar,
Bu forumu okuyarak 29 Mayıs 2015'de aldığım Inazuma F'le 15 günde 5000km Türkiye turu yapmak da olmak üzere gerçekten çok ilginç deneyimler yaşadım. Çok kısa zamanda ve her türlü zeminde motorun üzerinde 5000km geçirince 250cc'lik bir motor'dan fazlası olduğunu hissettiğimi söylemeliyim.
Son aylarda sürekli Tem üzerinden gidip gelmek durumunda olmam nedeniyle oradaki hıza daha rahat uyum sağlayabilmek amacıyla şimdi de Honda NC750x aldığım için Inazumayı üzülerek de olsa satmaya karar verdim.
Tüm bakımları satın aldığım Mototaş Suzuki servisi tarafından yapılmış olup, acemilikten ilk km lerde her iki tarafı da asfalta yatırmış olmamdan dolayı oluşan her iki taraftaki grenaj sorunu dışında motor temiz ve bakımlıdır. Sahibinden.com'a da aşağıdaki ilanı verdim. İlgileneniniz olursa da motor almak için değil, Inazuma almak için motoru alacak arkadaş bulmaktan dolayı sevineceğim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3634014/detay/
Arkadaşlar merhaba. Orijinal camı taktırmaktan çekinmiştim ilk alırken motorumu, karenajı deliyorlar diye. Şimdi ise aklıma yeniden düştü. Mavi-beyaz inazuma'm var. Kafa karenajının üst kısmında olan mavi kısmı komple kapatıyor gibi geliyor bana ama detaylı ve kaliteli çekilmiş bir tek fotoğrafa rastlamadım. Çekilen tüm fotoğraflarda hep bir kötü çözünürlük, detay kaybı, anlaşılmazlık hakim. Sizden bir ricam var:
Mavi-Beyaz renk üzerinde orijinal cam takılı Inazuma sahipleri, mümkünse bana detaylı ve temiz birkaç tane fotoğraf yollar mısınız? Konuya da olur özel mesajla da, tekrardan bir değerlendirmek istiyorum çünkü bu fikri. Teşekkürler...
Merhaba,
Ankara'da tek yetkili servis mi mevcut? Tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? Motorun garantisi devam etmekte.
Hocam ben motoru satıyorum ve ustunde var. Bir iki sayfa arkada ilan linki vardır , ilana girip beyaz renkte olan inazuma da nasıl durduğunu bakabilirsin. Resim ekleyemiyorum mobil de kusura bakma.
Son olarak eğer isterseniz elim de bir adet orjinal on cam mevcut.
Ben bir tane almıştım ama servis takarken catlatti dert etmedim ama sağ olsun kendileri bir orjinal on cam daha hediye ettiler, isterseniz özelden yazın uygun fiyata verebilirim.
İyi günler
Suzuki İnazuma
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)