Iyı bakalım 2 sene sonra 5 6 binliraya alırız ikinci ellerinden
Iyı bakalım 2 sene sonra 5 6 binliraya alırız ikinci ellerinden
www.erkakurye.com
Allah Allah 2 walflimi yani şimdi bu? 4 zaman 2 walf? dengesiz güç bu olsa gerek, tigerin tek silindir embesil motoru vardır diye tahmin etmiştim.. baya farklı ve ütopikmiş
Bende Bu Motora aşığım aşık olmamak mümkün mü bi bakın lütfen
http://www.youtube.com/watch?v=_YA5q...eature=related
Sado
hyo gt 250r düşünüyodum ama buda süper makina usta ya servis sıkıntısı olurmu sizce mersindeyim ? hiç suzukı servisi gözüme çarpmadı
inazuma fena değil gibi ama sohc, silindir başı 2 valf ve kilo batırmış motoru
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
o motora o para cok degil mi?
RIDE or DIE
Fiyat / Performans kıyaslamasında geçerli bir makina.
Zira honda son CBF250 motolarını 8200TL den satmıştı.Bu makina CBF250 ile kıyaslanmayacak bir makina.
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
Benim anlamadığım sırf Suzuki üretiyor diye, daha motoru görmeden herkes fiyat/performans/kalite üçlüsünü diline dolamış. Görmediğiniz, incelemediğiniz bir motor hakkında nasıl bu kadar net yazabiliyorsunuz anlamıyorum.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
fotoğraflar ve videolar kaliteli olduğunu gayet açık bir şekilde gösteriyor, alıcı gözüyle sizde incelerseniz bunu anlayacaksınız, fiyat konusuna gelince piyasayı bi araştırın bu fiyatın öle uçuk bir rakam olmadığını yine göreceksiniz(250cc lik çinli mondial,asyamotor 6.500tl, tayvanlı sym 10.500 tl) performans konusuna gelince ise bu konuda pek yorumum yok ama teknik özellik tablosundan çıkardığım sonuç çift silindirli ve enjeksiyonlu olmasından dolayı iyi bir performans/yakıt tüketimi göstericeğidir.
Merhaba Arkadaşlar Dün (cumartesi) Kadıköy Bayiisine gittim mototaş sanırım bana bu motordan bahsetti, Ağustos'ta geleceğini motoru henüz görmediğini fiyatınında 9-10 arası olacağını söyledi bende heyecanla araştırmaya başladım, arkadaşın dediğine göre ses getirecekmiş bu motor heyecanla bekliyorum bende..
Ses getirmis zaten;) daha motor piyasaya cikmadan 23 sayfa yorum;))
yani çıkınca çok talep görürse bi kaç ayda 13-14 olur :D sanki bedavaymış gibi üstüne katlarlar
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
ekrem al bi tane artık
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
dün bir kaç mobiletçi arkadaşla tanıştım, cbf150den geçiş yapmak istiyorlar ciddi niyetliler bu motora, tutacak gibi motor, ben de düşünüyorum şehir dışında da içinde de zahmet çektirmeyecek bir seçenek olarak 250lik motor çok ideal, göstergeler güzel malzeme kalitesi güzel gibi duruyor, şu anki veriler ışığında kötü tarafları sohc olması, 170 kg kuru ağırlık ve çift eksoz 250lik motora çok, bloktan çalmış eksoza koymuş çok lazım gibi orasını sevmedim, çin üretimi mi değilmi gerçek fiyatlar ne olacak bekleyip görüp karar vereceğiz bakalım
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
Arkadaşlar Cahilliğimi Mahsur görün bu SOHC birde DOHC var sanırım ne anlama geliyor ? biri yardımcı olabilir mi ?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)