otur ulen oturduğun yere senin neyine 250lik motor pis herif
Birkaç aydan beri suzuki yetkilileriyle bende görüşüyorum.Kesin bir cevap alamamakla birlikte yukarıdaki basmakalıp maili bana da 2 defa gönderdiler. Ayrıca şu anda ismini hatırlayamadığım müdür seviyesinde bir kişiyle oldukça detaylı ve uzun telefon görüşmesi yapmıştım.En iyi ihtimalle yaz sonu gele(bile)ceğini,fiyatının makul tutulacağını söylemişti.
Eğer özellikleri benim motorumdan çok daha fazla ise(fazlalığı şu anda çift silindir olmasını görüyorum) sadece motorumu yenilemek babında bende bir adet sipariş vereceğim.
Buradan MT deki arkadaşlara bir önerim olacak,birlikte toplu olarak sipariş verirsek ve bu konuda bir potansiyel ınazuma 250 müşterisi gurubu oluşturursak satıcılara karşı elimiz daha bir güçlü olarak çıkabilirmiyiz diye düşünüyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Motosiklet gerçekten çok hoş,fiyat olarakta iyi deniyor ama beni zorlar artı eşim,çevrem ve motosiklet tutkusu nedir bilmeyen insanlar tarafından baskı altındayım.Laf antamamaktan bıktım yaa.
Su inazuma gelse de bi kurtulsak insa.in basina meraktan geliyo yaw
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
anlaşılan çoğu kişinin kalbini çalmış
GW250 INAZUMA
Renkler İnci Siyahı, Kardinal Kırmızı
Garanti 2 yıl veya 30.000km
Motor
Tipi 4-zamanlı, SOHC, Paralel çift silindir, elektronik yakıt enjeksiyonu
Supaplar 2, silindir başına
Soğutma sistemi Sıvı soğutmalı
Silindir hacmi 248 cm3
Çap 53,5 mm
Strok 55,2 mm
Sıkıştırma oranı 11,5 : 1
Maksimum güç 24,5 PS / 8500 dd
Maksimum tork 22 Nm / 6500 dd
Aktarma
Tipi Zincirli
Şanzıman sıralaması 6-vites
Elektrik
Ateşleme tipi Elektronik ateşleme (Transistörlü)
Çalıştırma sistemi Elektrikli marş
Ölçüler ve kuru ağırlık
Toplam uzunluk 2145 mm
Toplam genişlik 760 mm
Toplam yükseklik 1075 mm
Aks arası mesafe 1430 mm
Zeminden yükseklik 165 mm
Sele yüksekliği 780 mm
Çalışır ağırlık 183 kg
Yakıt depo kapasitesi 13,3 Litre
Şasi
Ön süspansiyon Teleskopik çatal, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Arka süspansiyon Eklem tip, helezon yay, yağ sıkıştırmalı mono amortisör
Ön fren Tek disk
Arka fren Disk
Ön lastik ölçüsü 110/80-17 M/C (57H) Tubeless
Arka lastik ölçüsü 140/70-17 M/C (66H) Tubeless
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
4-zamanlı, SOHC, Paralel çift silindir, elektronik yakıt enjeksiyonu. Silindir başına 2 subab, Su soğutmalı ve 6 vites+Disk frenler... Tek kelimeyle muhteşem bence..
Benim şahsi görüşüm Suzuki bence kral marka .. Olayı bitirmiş.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
görüntüsü yeter bee. Orjinal japon işte fiyatıda uygun. Gerçi okadar param olmasada. Alınır bu motor
valla 1-2 sene sonra buyutmeye karar verırsem eger seceneklerım arasındakı ılk motor :D paRAM yeterse
35 ZUS 73
motosiklet modellerinde de vardı bu konu.eylül ayı gibi satışa girecekmiş.şu anda talep topluyorlar.gayet sessiz bi motosiklet
motorun üretimi çinde olucak diye söylentiler vardı yabancı sitelerde acaba doğrumu yoksa full japanmı?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
fiyat kanuni 250 lik modellerden bile düşük olduğuna göre olma ihtimali var.Allah tan 600 lükten sonra fiyat öyle devam etmiyo.dikkat ettiyseniz 125 - 250 - 600 cc iki katı olarak yükselirken fiyatta öyle.hatta daha fazla.amma mantık
evet benim de favorilerimin arasında işte para yok
suzukinin çinde üretilen moturu yok heralde ya hiç duymadım
param olursa almak istediğim ilk motor
Açılan ilk konuda bir arkadaş Çinde üretileceğini yazmıştı.
Açılan ilk konu için TIKLAYINIZ. (Suzuki Inazuma 250 cc)
Bu arada fiziki olarak benimde çok hoşuma gitti. Motor bilgisi vs vs hiç anlamam.
BE
http://www.youtube.com/watch?v=qrbVDwv5WPY videosuda varmış :D
bakmıştım bu konuya :D ama o zaman fiyat belli değildi tahmin yapıyorduk :D sabah izmirdeki bayiyi arayıp iyice bi kafalarını şişirecem :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)