görüşmek dileğiyle
Arkadaşlar merhaba.
0 km motor icin emniyetten ruhsat işlemleri sebebiyle randevu alırken nüfusa kayıtlı olduğum ilçe mi yoksa ikamet ettiğim ilçenin müdürlüğünden mi başvuru yapıyoruz?
Daha önce aliexpreste inazuma parçaları olduğundan bahsetmiştim, şimdi ise öyle bir site buldumki birçok inazuma parçası hemde inazumayı üreten firmaya ait olanlar gayet uygun fiyatlarla şu sitede mevcut
http://www.allytao.com/index.php/cat...e%3Aasc&page=7
Ancak site hakkında türk forumlarında bi yorum bulamadım ancak paypal güvenli alışveriş mevcut
2013 model siyah 10000 km motorumla inazuma ailesine ben de katıldım(motosiklet.net in bu konu başlığı sayesinde), herkese kazasız sürüşler
Hoş geldin kardeşim. ben de dün katılmıştım. Allah kaza bela vermesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
kardeşim ben de önce crypton, ardından ybr 125 ve şu anda inazuma'dayım. önerim kesinlikle ybr olacak. ilk motor için tek geçilir. slm
benbortchu teşekkür ederim, sende hoşgeldin ben de ilk ybr 125 ile başladım(5000 km), ybr 125 i ilk motosiklet olarak kesinlikle tavsiye derim.
Motorunu yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun. İşallah kazasız belasız binmek nasip olur.
Ben de uzun bekleyisin ardından bir aksilik cikmazsa çarşamba günü kavuşuyorum inazuma f'ime.
Arkadaşlar günaydın, 10 bin km bakımını servis haricinde yaptırtan, kendisi yapan arkadaşlar nasıl olduğunu anlatabilir mi? ( orjinal parça bulma, yağ seçimi, hangi parçalara dikkat... Vs)
ACİL --- Arkadaşlar benim inazuma son 2 günde marş 1 defada almadı 2. defada ise hemen aldı. Yarın ilk 1.000 Bakımına gideceğim, sizce bu bir sorunmudur ilk 1.000 bakımında subap ayarı yapıyolarmı ?
İlk 1.000 bakımında kitapçıktaki herşeyi yapacaklarını sanmıyorum deneyimli biri şuna şuna özellikle baktır derse çok sevinirim !!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
Arkadaşlar yukarıdaki sorumu yanıtlayacak kimse yokmu
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.
2013 model inazuma 7000 km de 10,5ootl istiyor .Aksesuar olarak koruma demiri orta sehpa var,kararsız kadım sizce ne yapmalıyım
bu fiyata alınır mı ,bir sıkıntı yaşar mıyım. Km dolayı daha bakım masrafları ne olur.
Not: ilk motorum olacak..
Arkadaslar Günaydın. Emlak isine girdik kardesimle beraber ve ofis açıyoruz kismet olursa 1 aya açılacak. Oncelikle hepinizi beklerim şişli cami tam karşısında. Gecerken cayimizi icmeniz bizi mutlu eder.
malum bazi masraflar var ve bu sebeple satmaya karar verdim motoru.zaten aklimdaydi 1 aydır ama kiyamiyordum. Ilani koymadim henuz fiyat arastirmasi yaptim iyi kotu biliyorum fiyatlari.
2013 model 11700km de Siyah. Tum bakimlar batuhanda yapildi evraklari mevcuttur.
Allah sukur kaza bela yok. uzun yol icin aldigim bir motor bu birde cbf150 var sehir ici için. 2005 den beri motor üzerindeyim allah kimseye kaza bela vermesin.
detaylar kisaca şöyle; canta (shad) , koruma demiri, topcase demiri, orta ayak ve en onemlisi yepyeni Michelin lastik takilidir. Dikkat orjinal ebatlarda takilidir ön takimda titreme yapmaz. Aklinizda bulunsun orjinal ebat taktirin farkli desen olsa bile.
tek kusuru ön sperlik çatlama yapti. Vida yerinden catlama vardi basincli su ile yikarken catlak yürüdü.
Ozellikle yeni baslayacak arkadaşlar butcrnizi iyi ayarlayin ve mutlaka uzerindeki lastikleri degistirin bunun sebebini daha once yazmistim forumda IRC kauçuk kalitesi çok düşük hic beklemediginiz anda kayma yapabilir.
motoru ilana koyunca buradanda paylasirim. 11250 düşündüğüm rakam.simdiden alacak arkadasima hayırlı olmasını diliyorum
yarin ankarada organizasyon yapalim derim.. Benim numaram uye bilgilerimde kayitli... Gelmek isteyen var mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
yarin ankarada organizasyon yapalim derim.. Benim numaram uye bilgilerimde kayitli... Gelmek isteyen var mi ?
arkadaşlar inazuma'mla bugün Güdül Sorgun göleti turu yaptım. harika bir gezi oldu benim için. daha rodaj aşamasında olduğu için oldukça yavaş gitmem gerekti. sürüş gerçekten çok keyifliydi. umarım ileride grup olarak da gezi yaparız. fotoğraf ekleyecektim ancak yapamadım. bilen bir arkadaş yardım edebilir mi? herkese slm
Motorunuzu güle güle kullanın.Biz ankaradaki inazuma kullanıcıları olarak ara ara buluşup biryerlere gitmeye çalışıyoruz.İsterzeniz siz de katılabilirsiniz.
Tuğmen yarın için teklifte bulundu.Ben buluşalım derim.
saygı ve sevgiler.
Bildiğim kadarıyla bugün yeni inazuma f'leri teslim alanlar oldu.
Kimseden ses çıkmıyor. Birkaç fotoğraf yok mu yahu? :-)
inazuma'mın rodajı tamamlandı:ankara,beypazarı,kıbrısçık,seben göleti,bolu,ankara...400 km
bu arada fotoğraf nasıl ekleniyor yardım lütfen
bu siteden resminizi yukleyin http://hizliresim.com/
daha sonra buradan ınsert ımage yazan yeri tıklatıp resmin linkini içine yapıştırın bu kadar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)