Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Nisan 2015, 13:01
Mirkuza adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar şu sürüş modundan bahsedebilirmisiniz ? Sürüş modu değiştiğinde motorun gücüde değişiyormu?. Havalar yağışlı deneyemiyorumda
Hayir motorun gucu vs degismiyor. Sectigin moda gore vites degistirecegin maksimum devire ulastiginda seni uyatan bir ışık yaniyor hepsi bu.
Mesela eco modda yanlis bilmiyorsam 5500 devirde yanıyor. Ama sen istemezsen vitesi yine 8000 devirde yukselt. Yada modu kapali tutup 5000 devirde vites yukseltip ekonomik kullan. Sana kalmis. O sadece bir lamba yakarak sana vites yukseltmeni oneriyor.
Reklamlar
-
04 Nisan 2015, 13:42
Öyle olduğuna eminmisin reverse bu konu başlığını taradım net konuşan kimse yoktu.Burda bir arkadaşta inazuma var o denemiş motor gücünün değiştiğini söylüyor. Bende emin olmak için forumdaki arkadaşlara sorayım dedim ama yağmur kesilirse ilk işim denemek olacak
-
04 Nisan 2015, 14:53
Henuz motorumu almadim ama bu gibi konulara cok merakliyim. Ve evet eminim o modlarin motor gucu uzerinde hicbir etkisi yok.
-
04 Nisan 2015, 15:38
Reverse motoru almadığını biliyorum 29 gün kaldı
reverse adlı üyeden alıntı
Henuz motorumu almadim ama bu gibi konulara cok merakliyim. Ve evet eminim o modlarin motor gucu uzerinde hicbir etkisi yok.
-
04 Nisan 2015, 20:06
Arkadaşlar,
İntercom almayı düşünüyorum.Öneri ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.tşkler,
-
04 Nisan 2015, 23:33
Az önce eve geldim motorun brandasını bir açayımda inazumanın nur yüzünü göreyim dedim bi baktım sele üzerinde kedinin ayak izleri namussuz kedi geceyi selenin üzerinde geçirmiş
-
04 Nisan 2015, 23:48
naftalin koysak kaçırır mı acaba :D
-
05 Nisan 2015, 23:21
Linkteki ayna uzatma aparatından aldım 60 TL ye pahalı demiştim ama taktığımda gerçekten çok şık oldu. 2013 modeller ile 2014 modellerin aynaları farklı onu belirteyim. 2014 lerde orjinal ayna biraz daha uzun birde üstüne bu uzatma aparatını takınca gerçekten o kadar memnun kaldım ki eğilmeme bile gerek kalmadan arkayı çok güzel görüyorum. Alırken küçücük demiştim ama çok etkili oldu. Resim çekecektim ama unuttum aşağıda ürünün linki var incelemek isteyen olursa baksın. o görünen parlak vidaların üstünede aynananın orjinal plastiği geçiyor hiç sırıtmıyor. Vidalar paslanmayacak şekilde kaliteli, uzatma aparatı ise alışımlı alüminyum üzeri elektrostatik toz boya.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...7747919/detay/
-
06 Nisan 2015, 09:05
Cumartesi sabahı kar yağmış olmasına rağmen On the road ile Beypazarına gittik. İlk başlarda epey üşüdük ama sonradan hava ısındı. Güzel bir gezi yaptık. Rüzgarlı tepeleri geçerken motoru iyiki 187 kilo yapmışlar diye şükrettim. Bu benim şehirdışına ilk seyahatimdi. Şahsen motorun konforundan çok memnun kaldım. Durma ihtiyacı hiç hissetmedim.
Pazar günü de hava kapalı olmasına rağmen SUAT.2014 ile optimumda buluştuk. Tanışma amaçlı olan buluşmamız Kurtboğazı barajı ile neticelendi
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
Bu arada sürüş modları sadece vites değiştirme aralıklarını gösteren devir saatine bağlı bir ikaz lambasından ibaret. Ama motor bloğu evet normalde 44 bg güç üretebilecek durumda. İyi bir motor ustasının modifikasyon ile gücü arttırabileceğini düşünüyorum. Ama bence gerek var mı yok.
-
06 Nisan 2015, 10:59
reverse adlı üyeden alıntı
En son florya batuhan motorda vardi f kasa inazuma. Hem mavi-beyaz hem de siyahi var. Birkaç mesaj yukaridaki fotolari orada cektim kapora verdigim gun.
Cevap için teşekkürler. Birçok yeri arayıp sordum. F için Stok bulunabiliyor ama hep showroom da üstüne oturulan motorlar. debriyaji freni defalarca sıkılıp kurcalanan motorlar. içime siner mi bilmiyorum.
Ayrıca 14500 fiyatıyla satılan f lerin hepsi 2014 model geçiyor ruhsatta dedi bayiler. Sizinkiler öylemi? ruhsatta 2015 yazacağı zaman, yani yeni parti mallarda fiyat da 15000 olacak gözüküyor.
Cumartesi günü 1.köprüden anadolu yakasına geçer geçmez yolda bir F gördüm, siyah. Artçılı gidiyordu. yanından benim xmaxla geçerken farkettim ki bu scooter lar cidden çok yüksekmiş. Arkadaş burdaysa selamlar
Yolda daha da güzel gözüküyormuş. Resimlerden bu kadarı belli olmuyor.
bi kere inazuma kullandım, o süspansiyonlar, o rahatlık dert oldu. motorumu satıyorum. şimdi kaşın dur
-
06 Nisan 2015, 11:24
evural adlı üyeden alıntı
Cumartesi sabahı kar yağmış olmasına rağmen On the road ile Beypazarına gittik. İlk başlarda epey üşüdük ama sonradan hava ısındı. Güzel bir gezi yaptık. Rüzgarlı tepeleri geçerken motoru iyiki 187 kilo yapmışlar diye şükrettim. Bu benim şehirdışına ilk seyahatimdi. Şahsen motorun konforundan çok memnun kaldım. Durma ihtiyacı hiç hissetmedim.
Pazar günü de hava kapalı olmasına rağmen SUAT.2014 ile optimumda buluştuk. Tanışma amaçlı olan buluşmamız Kurtboğazı barajı ile neticelendi
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
Bu arada sürüş modları sadece vites değiştirme aralıklarını gösteren devir saatine bağlı bir ikaz lambasından ibaret. Ama motor bloğu evet normalde 44 bg güç üretebilecek durumda. İyi bir motor ustasının modifikasyon ile gücü arttırabileceğini düşünüyorum. Ama bence gerek var mı yok.
İnazumanın motor gücünün kısıtlandığını bende bi yerde okumuştum 44 bg olabilecek durumda derken konuyu biraz açarmısınız ? Kaynak varmı ? Yamaha 36 Bg ve bir kısıtlama olduğunu sanmıyorum. İnazumada neden var peki? motor uzun ömürlü olsun diye olsa gerek
-
06 Nisan 2015, 12:19
isra... adlı üyeden alıntı
Cevap için teşekkürler. Birçok yeri arayıp sordum. F için Stok bulunabiliyor ama hep showroom da üstüne oturulan motorlar. debriyaji freni defalarca sıkılıp kurcalanan motorlar. içime siner mi bilmiyorum.
Ayrıca 14500 fiyatıyla satılan f lerin hepsi 2014 model geçiyor ruhsatta dedi bayiler. Sizinkiler öylemi? ruhsatta 2015 yazacağı zaman, yani yeni parti mallarda fiyat da 15000 olacak gözüküyor.
Cumartesi günü 1.köprüden anadolu yakasına geçer geçmez yolda bir F gördüm, siyah. Artçılı gidiyordu. yanından benim xmaxla geçerken farkettim ki bu scooter lar cidden çok yüksekmiş. Arkadaş burdaysa selamlar
Yolda daha da güzel gözüküyormuş. Resimlerden bu kadarı belli olmuyor.
bi kere inazuma kullandım, o süspansiyonlar, o rahatlık dert oldu. motorumu satıyorum. şimdi kaşın dur
Bu kadar erken kapora verip beklememin sebebi, bayiyle pazarlık yapıp fiyatı sabitlemelerini sağlamamdı.
Yani hem yeni gelen partiden (2015) almış olup hem de 14.400 ödeyeceğim. Sözleşmede de yazılı modelin 2015 olacağı. Ayrıca birkaç kez de teyit etmek için sormuştum bayide pazarlık esnasında.
Hatta ben pazarlığa orta sepa ve arka çanta demirini de dahil ettim. Üstüne o vakte kadar gelirse koruma takozu ve radyatör koruması da takılacak motora. Tüm bunlar fiyata dahil. Batuhan motorla görüşmenizi tavsye ederim. Şu anda bayilerde olanlar ve fuar zamanlarında satılanlar 2014 diye biliyorum.
-
06 Nisan 2015, 17:40
-
06 Nisan 2015, 17:47
Çok yakışmış.
Kappa k35 inazumanin heybeti karsisinda ufak kalmış. Benim Cb 125te buyuk duruyordu. Sanki inazumaya daha büyük canta daha güzel durur gibi.
-
06 Nisan 2015, 17:53
reverse aklıma bak ne geldi .siz f alacaktınızya koruma takozu yazmışsınız .şuanda çok azda olsa f sahıpleri var ancak koruma takozu sıkıntısı var şuan bilindiği üzere takozun nereye uygulandığının bir bilgisi yok siz bu konu hakkında detaylı bilgi aldınız mı?
-
06 Nisan 2015, 18:25
Hayır malesef benim de bilgim yok.
Sadece pazarlık esnasında aklıma geldi ve var mı diye sordum. Yok ama gelirse onu da hediye ederiz dediler. Pek ümidim yok ama bakalım ne olacak...
-
06 Nisan 2015, 18:41
irfan karaman gibi ustalar mutlaka buna çözüm üretir ancak motoru görmeleri gerek .siz irfan ustayla irtibata geçsenize çünkü karenajda boş yer yok
-
06 Nisan 2015, 20:00
İrfan usta bu basligi takip ediyordu sanirim. Olmazsa irtibata da geçilebilir. Takoz sart.
-
06 Nisan 2015, 21:29
Ya takoz yeri illaki vardır eğer yoksa çok düşündürücü en ufak düştüğünü dahi hayal edemiyorum
-
06 Nisan 2015, 22:14
Koruma takozu veya koruma demiri ne olursa olsun muhakkak olmalı veya yapılmalı, bende İnazuma F alanlardanım Nisan 15 teslim denilmişti eğer bu koruma parçaları olmazsa en ufak kazada bile cebimizde yangın çıkabilir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)