Teşekkür ederim aksesuar konusunda kesinlikle tavsiyenize uyacağım hayırlısından motora bir kavuşayım gerisi sizin tecrübenize dayanarak hareket edeceğim.
Mehmet Altaş
gezgin41 arkadaşım ; Yüksek cc motorda inazuma almanı istemem. kalitesi normal orta sınıf bir markanın öncelikle almanı öneririm.Belli bir tecrübe kazandıktan sonra markası ve kalitesi bilinen bir motorsiklet alman daha iyi olur diye düşünüyorum.
Arkadaşar forumda arka frendeki hissiyatsızlıktan bahsedilmiş sizce sebebi şu videodaki pimlerin yağsız kalması olabilirmi ? Arkada frendeki hissiyatsızlığı gidermek mümkün değilmi. Bugün verdim inazuma siparişini yahu bir derman, tedirginim çünkü geçen hafta birisinin inazumasını kullanma şansım oldu ve gerçekten arka fren çok hissizdi üzerine çıksam arkayı kaydırmaz o kadar sert yani varmı bu sorunu yaşayan şu videoyu bir inceleyip hemen uygulayın bakalım
https://www.youtube.com/watch?v=JmC1C8mx8oc
Adam balata değişimini göstermiş sizin söylediğinizle alakası yok. Onları yağlaması söküp takarken kolay olması ve söküp takarken sürtünmeden meydana gelen aşınma ile paslanma olmaması için.
Arka fren hissiyatsizligi derken tutmuyor mu arka fren? Oyle bir durum hic gormedim cunku. Hatta ben biraz da ayari dusurmeyi dusunuyorum.
Bugun siyah bir inazuma f icin kapora vererek araniza katilmaya aday olmuş bulunuyorum.
Bir aksilik olmazsa mayisin ilk haftasi teslim edecekler. Sözleşmede tahmini teslim tarihi olarak 10 Mayıs yazılı. Sanırım bu maksimum olarak öngörülen tarih.
Hoşbulduk.
Balatadaki deliklerin içinden o pimler geçiyor balata o pimler üzerinde hareket ediyor diye düşündüm , bu forumda birkaçtane mesaj gördüm hepside arka frendeki hissiyatsızlıktan bahsediyor. Freni hissiyatsız olan bir arkadaş yukarıdaki videodaki olayı bir denese keşke sanırım gres yağ sürdüğüde
Önceki mesajımda yazmıştım çok sertti arka fren ve tutmuyordu , arka tekeri kaydırmak için baya bi bastım kaymadı yavaşlamadıda, inazuma gibi bir motorda böyle sorun olmamalı heralde balatadan felandır değilmi?
Eger motor 0 km ise ilk bi kac yuz km kaydirmaz yuzeyin asinmasi gerek.pul konusu ise bazilari fazla kaydirdigi icin oynayanlar oluyo lastiklerinde irc olupta arka frenin kaymadigini ilk defa okuyorum .bazi ucuz hint mali motorda cok okumustum arka fren hissisligini ,hava yapiyormus kaydirmiyormus diye.eger boyle birsey inazumada olsa direk satardim :D gerci kaymasida iyi degil
Ben motorumu sıfır kilometre aldım. Başlangıç motoru olduğundan dolayı arka freni bilerek çok etkili yapmamışlar bence. O nedenle kaydırıp düşme ihtimalini azaltmışlar. Ben zaten %70 ön+ %30 arka fren şeklinde her iki freni de kullandığımdan herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Bu şekilde fren performansı oldukça tatminkar. Sadece arka freni de çok istisnai, dönüşlerde filan hızı ayarlayamadığımda kullanıyorum. Onun dışında frenin tutmaması gibi bir durum varsa motorda bir arıza vardır bence.
reverse tebrikler
hayırlı olsun
Arkadaşlar bende pazartesi teslim alıyorum hayırlısı ile allah hepimize kazasız sürüşler nasip etsin
Sana da hayırlı olsun Mirkuza. F model mi yoksa çıplak versiyon mu?
Reverse çıplak model aldım ben çıplak seviyorum , f modeli.yakından görmedim ama inazuma böyle ise o daha heybetlidir, birde motorları resimde , videoda görmekle gerçekte görmek çok farklı oluyo
Hayırlı olsun ; reserve ve mirkuza
Aramiza yeni katilan arkadaslara hayirli ugurlu olsun hosgeldin diyorum.Adem arkadas nerlerde yahu
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)