Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Mart 2015, 02:15
arkadaşlar hız konusunda bende ilk denediğimde o hızlarda kalıyordu ve arkada 35 litrelik çanta mevcuttu.şimdi motor açılmayamı başlamış ne :D devirleniyor düzde ve topcase olmadan 140 kadar hiç eğilmeden çıkıveriyor.zaten fabrika verilerine göre son hızı 140 kmhz eğer meğim aşağı yakalarsanızda 154 son hız . gene fabrika verilerine göre ise 0-60 kmhz 3.90 (f versiyon için) 0-100 ise 9 snyelerde gayet makul bu motoru çok seviyorum yahuuu
Reklamlar
-
22 Mart 2015, 14:43
Antalya oguz motora 2015 inazuma f geldi.Hatta pazarlık ettim alacaktim, daha sonra vazgeçtim.2 taneydi (Siyah/mavi) yalnız siyah olan satıldı sanırım. 14450 isteniyor ama 2015 için ki çok uygun. Diğer bir önemli nokta f alacak arkadaşlar bayiyi sıkıstirsinlar martta gelecekmis yeni modeller. Son olarak kusura bakmayın mobilden yazdım yazım hatası vs olabilir
-
23 Mart 2015, 12:19
bu arada en önemli nokta kapora bırakılarak fiyat sabitleme yapılabilmekte
bayii ile anlaşma yapılabilir
-
23 Mart 2015, 13:39
Selamlar,
Bende rüzgar il olan savaşım konusunda sizlere birşey danışmak istiyorum. Puig on cam var. Rüzgar toplanarak boynuma geliyor. Acaba çıkartsam daha cok rahat eder miyim?
-
23 Mart 2015, 14:43
Bu tip camlar hiç bir işe yaramaz, biraz daha yüksek olsa bu sefer kaska geliyor ve uğultu yapıyor, en iyisi aksesuar amaçlı orjinal inazuma camı, motoru kel gibi görünmekten kurtarıyor en azından
-
23 Mart 2015, 15:54
Mrb bir düzeltme yapmak istiyorum mavi ve siyah gelen 2 motor 2014 modeldi, bu bayiye 2015 motor henüz gelmedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
Baris Yzc adlı üyeden alıntı
Antalya oguz motora 2015 inazuma f geldi.Hatta pazarlık ettim alacaktim, daha sonra vazgeçtim.2 taneydi (Siyah/mavi) yalnız siyah olan satıldı sanırım. 14450 isteniyor ama 2015 için ki çok uygun. Diğer bir önemli nokta f alacak arkadaşlar bayiyi sıkıstirsinlar martta gelecekmis yeni modeller. Son olarak kusura bakmayın mobilden yazdım yazım hatası vs olabilir
Mrb bir düzeltme yapmak istiyorum mavi ve siyah gelen 2 motor 2014 modeldi, bu bayiye 2015 motor henüz gelmedi
-
23 Mart 2015, 18:56
Proserpexa adlı üyeden alıntı
Selamlar,
Bende rüzgar il olan savaşım konusunda sizlere birşey danışmak istiyorum. Puig on cam var. Rüzgar toplanarak boynuma geliyor. Acaba çıkartsam daha cok rahat eder miyim?
Puig camı çıkartma O zaman rüzgar göğsüne gelir, daha çok rahatsız eder. Naked motor kullanıyosun kaska gelen rüzgarın o kadar rahatsız etmemesi lazım. Zaten başka çözümü de yok.
-
23 Mart 2015, 19:15
Proserpexa adlı üyeden alıntı
Selamlar,
Tam merak ettiğim şeydi bu. Sonunda biri çıkıp da şu cama bu tipte bir yorum yaptı. Benim de boyum 1.90. Bu camı takmak istiyorum. Görüntüsünü sevdiğim için ve nispeten de olsa göğsüme gelen rüzgarı biraz daha keseceği için. Ama korktuğum şey boynumda veya kaskın tam altına gelip türbülans yaratır mı endişesi. İzninizle birkaç soru soracağım:
Boyunuz kaç ?
Sadece boynunuza mı geliyor ?
Türbülans yaptı mı kaskta ?
Boynunuza gelen rüzgar, camsız halini tercih ettirecek kadar rahatsız mı ediyor ?
-
23 Mart 2015, 22:15
Arkadaşlar,
2013 model, Michelin lastikler (3000km), canta, canta demiri, koruma demiri, ön cam, orta sehpali, servis bakimli (kayitli) 10bin km deki motorumun piyasa fiyati sizce ne olmali? Belki 1-2 sonra saticam. 11bin min. Düşündüm. . Hadi gelin beyin firtinasi yapalım
-
24 Mart 2015, 05:35
Slm arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Mayıs ayında suzuki gw ınazuma 250 almayı düşünüyorum... Merak ettim konu; Motorun seriliği nasıl acaba? Daha önce honda cbx 250 twister kullanmıştım, atikliğini çok beğendim. Suzukide bu atikliği görebilirmiyim? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi
-
24 Mart 2015, 09:18
yaban89 adlı üyeden alıntı
Slm arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Mayıs ayında suzuki gw ınazuma 250 almayı düşünüyorum... Merak ettim konu; Motorun seriliği nasıl acaba? Daha önce honda cbx 250 twister kullanmıştım, atikliğini çok beğendim. Suzukide bu atikliği görebilirmiyim? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi��
arkadaş fabrika verilerinde 0 dan 100 e 9 saniyelerde çıktığı 0-60 ise 3.90 snyede geldiği verilmiş .sizce makul değil mi?
bu video da 0 dan 100 9 snyede çıkıyor hemde 2 viteste kalkışla inazuma tork motorudur şuandaki 36 hplik yamaha r25 ürettiği torku 6500 ddk da üretip ondan daha düşük devirde bunu sağlar
-
24 Mart 2015, 09:52
85mm adlı üyeden alıntı
Tam merak ettiğim şeydi bu. Sonunda biri çıkıp da şu cama bu tipte bir yorum yaptı. Benim de boyum 1.90. Bu camı takmak istiyorum. Görüntüsünü sevdiğim için ve nispeten de olsa göğsüme gelen rüzgarı biraz daha keseceği için. Ama korktuğum şey boynumda veya kaskın tam altına gelip türbülans yaratır mı endişesi. İzninizle birkaç soru soracağım:
Boyunuz kaç ?
Boynunuza gelen rüzgar, camsız halini tercih ettirecek kadar rahatsız mı ediyor ?
Bana sormamışsın ama ben cevaplayayım. Boyum 1.90, kilom 95. Puig ön cam öncesi rüzgar göğsüme geliyor ve çok rahatsız ediyordu. Puig sonrası ise rüzgarı hissetmiyorum. Boynuma herhangi bir rüzgar gelmiyor. Kaska da geliyorsa hissetmiyorum. Rahat yani.
-
24 Mart 2015, 11:04
85mm adlı üyeden alıntı
Boyunuz kaç ?
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler, bu durumda ben tatlısu endurocusu olma yolunda ilerleyeceğim sanırım.
benim de boyum 1.80, boyunda toplandığı için orda çok hissediyorsunuz, ama kaska da geliyor, kask yüksek hızların dışında(100 ve üstü) sorun yaratmıyor.
ALdığımda türbülansın daha alt kısımda olma ihtimalinden bahsetmişti Ulusan daki arkadaş ama rahatsız edici bir durumla karşılaşmadım.
Camsız halini denemedim ama sanki cam olmasa rüzgarı eşit alsam daha rahat olacakmış gibi geliyor.
Selamlar
-
24 Mart 2015, 16:10
Arkadaşlar motosiklet almayı düşünüyorum ama bu ilk motorum olacak, inazuma olabilirmi, önerirmisiniz.
-
24 Mart 2015, 17:04
Müthiş hızlanma ağırlığına göre atiklik gerçekten çok iyi ama 2,viteste kalkış yapması neden vites arası çokmu kısa?
-
24 Mart 2015, 19:18
gezgin41 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motosiklet almayı düşünüyorum ama bu ilk motorum olacak, inazuma olabilirmi, önerirmisiniz.
neden olmasın
-
24 Mart 2015, 19:43
gezgin41 adlı üyeden alıntı
kesinlikle öneririz ancak şuda var ilk motorunuz olacaksa düşmesi kalkması olur parçaları ise çok pahalı çünkü diğerlerinin kalite yönünden kaç fırın önünde o yuzden sıkıntı olabilir iyi düşünmek gerek
Müthiş hızlanma ağırlığına göre atiklik gerçekten çok iyi ama 2,viteste kalkış yapması neden vites arası çokmu kısa?
evet vites araları kısa tutulmuş demek yanlış olmaz bu motor ara hızlanma ve 22 nm torku 6500 dddk de üretip arka dişli büyüklüğü ilede yuksek viteste ekonomik yolculuklar sağlasın diye yapılmış olarak düşünüyorum.
-
24 Mart 2015, 21:06
Teşekkür ederim peki renk olarak öncelik kendi zevkim ama piyasada en çok siyah rengini görüyorum acaba en çok siyah renkmi tutuluyor sizin öneriniz nedir bu konuda? Aksesuarları bayidenmi temin etmeliyim yoksa irfan usta yapımı aksesuarlarımı tercih etmeliyim. Mayısın ilk haftası gaziantep suzuki bayisine motor gelecekmiş. Aksesuarları elimde bulunmuyor dedi istenildiği taktirde iki gün içerisinde temin ederim dedi..
-
24 Mart 2015, 21:12
Arkadaşlar,
2013 model, Michelin lastikler (3000km), canta, canta demiri, koruma demiri, ön cam, orta sehpali, servis bakimli (kayitli) 10bin km deki motorumun piyasa fiyati sizce ne olmali? Belki 1-2 sonra saticam. 11bin min. Düşündüm. . Hadi gelin beyin firtinasi yapalım
-
24 Mart 2015, 21:16
Teşekkür ederim peki renk olarak öncelik kendi zevkim ama piyasada en çok siyah rengini görüyorum acaba en çok siyah renkmi tutuluyor sizin öneriniz nedir bu konuda? Aksesuarları bayidenmi temin etmeliyim yoksa irfan usta yapımı aksesuarlarımı tercih etmeliyim. Mayısın ilk haftası gaziantep suzuki bayisine motor gelecekmiş. Aksesuarları elimde bulunmuyor dedi istenildiği taktirde iki gün içerisinde temin ederim dedi.. ��
valla kardeşim bu motor siyah renkle piyasaya sürüldü ve hala siyah değişmez renk.ben çok istedim ama adam malı çektiği için motoru getirtmedi ha pişmanmıyım değilim mikro çizikler pek belli olmuyor hem kirde öyle..2015 modelde şuanda en güzel renk gene siyah ve masmavi var onu şiddetle öneririm.
aksesuar hususunda ise orta sehpa için kesinlikle ama kesinlikle orginalinin yarı fiyatına satılan ancak en az onun kadar kaliteli irf orta seypayı irfan abimizden. motor koruma demirini kesinlikle orginalini al , çanta taşıyıcısının orginalini aldım artçı tutsun yandan modern motorlar gibi diyerek ama yanılmışım.binerken dizimi vuruyom bazen :S tank pad orginalini aldım sakın alma hiç gerek yok 80 tl verdim .tur cam konusunda ise orginalini alma şimdi bir usta puig tarzı yapmış bir kaç güne motora monte halinide göreceğiz .puig de yarı fiyatına
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)