Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Temmuz 2014, 13:08
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
10.500 TL verip de kazalı motor alma bence. O fiyata kazasız bulursun gibime geliyor. 11.000- 11.500 fiyat verenlere teklif yap. Pazarlık payları muhakkak vardır.
Reklamlar
-
08 Temmuz 2014, 14:00
evural adlı üyeden alıntı
10.500 TL verip de kazalı motor alma bence. O fiyata kazasız bulursun gibime geliyor. 11.000- 11.500 fiyat verenlere teklif yap. Pazarlık payları muhakkak vardır.
teşekkür ettim, bakalım belki bunlar da pazarlıkla 10bine bırakır.
anlattıklarına göre motor yada şaside bişey yokmuş gibi görünüyo, kendi sattıkları motoru farklı gösterirler mi bilmiyorum, gidip görmek lazım.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
08 Temmuz 2014, 18:04
MErhabalar..
Aramızda sıfır kilometre motoru kredi kartına taksitle alan varmıdır acaba?Yada böyle bir imkanın bulunup bulunmadığı hakkında bilgisi olan varmıdır?
-
08 Temmuz 2014, 22:53
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Bende inazumayı hem sağa hem sola yatırmıştım. Ufak birkaç çizik dışında hiçbir sıkıntı oluşmamıştı. Diyeceğim sadece yatma ile koruma demiri grenaj falan kırılmaz. Zaten kendi kendine yatmışsanda cebinden yaptıracağın için sigortada kaydın olmaz.
-
08 Temmuz 2014, 23:23
Beyler adam inazumayı harika kullanıyor
https://www.youtube.com/watch?v=opbyD8nF6U4
-
08 Temmuz 2014, 23:58
Mirkuza adlı üyeden alıntı
Beyler adam inazumayı harika kullanıyor
https://www.youtube.com/watch?v=opbyD8nF6U4
Adamın sürüşü ürküttü beni sanki diğer arkadaşları hiçe sayar gibi bilemedim..Genede tebrikler her virajda altını üstünü sürttü motorun
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
08 Temmuz 2014, 23:58
rimbaud adlı üyeden alıntı
MErhabalar..
Aramızda sıfır kilometre motoru kredi kartına taksitle alan varmıdır acaba?Yada böyle bir imkanın bulunup bulunmadığı hakkında bilgisi olan varmıdır?
Eskişehir suzuki bayisi kredilendirme yapıyor
-
09 Temmuz 2014, 00:16
arslan26 adlı üyeden alıntı
Eskişehir suzuki bayisi kredilendirme yapıyor
Kredilendirmeden kasıt kredi kartına mı cektiriyorlar yoksa kredi mi çıkarttırıyorlar çunku bu motoru kredisiz alamayacagım galiba
-
09 Temmuz 2014, 09:12
tazy21 adlı üyeden alıntı
Kredilendirmeden kasıt kredi kartına mı cektiriyorlar yoksa kredi mi çıkarttırıyorlar çunku bu motoru kredisiz alamayacagım galiba
Kredi çıkartıyor, isterseniz internetten eskişehir denge ticaret yazarak tlf numarasına ulaşabilirsiniz.. Ben nakit aldığım için işin o kısmının nasıl olduğunu tam bilmiyorum fakat mağaza içinde kredi veriyorlar türkiye finans ile
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:43 ----------
sultanzade adlı üyeden alıntı
Sevgili arslan26, pulsar ve İnazuma biribirine alternatif gibi görünüyor olsa da, fiyat farkı çok fazla. Buna rağmen nasıl bir karşılaştırma ve nasıl bir kıyaslama yaptınız da İnazuma da karar kıldınız ? istek ve beklentilerim derken, tam olarak kasdettiğiniz şeyler nelerdir ? açıklarsanız memnun olurum. Selamlar...
Merhabalar, pulsar ve inazuma alternatif gibi görünüyor olsada fiyat farkı ve her iki motorunda farklı özelliklere sahip olması kullanıcısını ve kullanım amacını oldukça değiştiriyor öncelikle her iki motoruda kullanmanızı tavsiye ederim, ben motosiklet kullanımımı daha çok köyden şehire ve köyden ilçeye gitmek için kullanıcam (yani köyden şehire gitmek yaklaşık 90km) bu yüzden yaptığım km nin büyük çoğunluğu şehir dışı yolda olucak inazuma pulsara oranla uzun yola daha yatkın ve konforlu ayrıca yolda daha oturaklı gidiyor, şehir içi kıyaslamasına gelirsek pulsarla şehir içinde yaptığınız kıvraklığı inazumayla yapamazsınız yada ben yapamıyorum, her iki motoruda 6. Viteste 5000d/dk düşürüp tekrar gaz açtım gerisini siz düşünün, ben asla kalite karşılaştırması yapmadım şahsen düz mantıkla motosiklet alsaydım kesinlikle pulsar alırdım parasına göre gayet güzel motor 6000 e cbf ye verilmez yani... Detaylı bilgi istersen özelden de yazarım pulsar ve inazuma için
Bu arada düz mantıkla motor almaktan bahsettim ama yanlış anlaşılmasın
-
09 Temmuz 2014, 10:24
Kadıköy bayi mototaşdan kredi kartı ile 6 taksit aldım. 150 tl ekledi alırken banka komisyonu adı altında. Vural beye telefon açıp danışabilirsiniz
rimbaud adlı üyeden alıntı
MErhabalar..
=== Eğitim Şart ===
-
09 Temmuz 2014, 16:59
ectuna adlı üyeden alıntı
Kadıköy bayi mototaşdan kredi kartı ile 6 taksit aldım. 150 tl ekledi alırken banka komisyonu adı altında. Vural beye telefon açıp danışabilirsiniz
Bugün arayıp konuştum zaten siyah olanın gelmesi 1 ayı bulacakmış bende cumartesi günü gidip halletmeyi düşünüyorum..İlginiz için çok teşekkürler..
KASK YAŞATIR.. SIRTLIK YÜRÜTÜR !...
-
10 Temmuz 2014, 18:01
bu nedir arkadaş ya
-
10 Temmuz 2014, 23:06
-
11 Temmuz 2014, 11:13
Arkadaşlar inazumanın ön çamurlukta çizikler var biraz derin çizik, neler yapabilirim kaplama yaptırılabilirmi ?
-
11 Temmuz 2014, 12:23
10000 bakım 380 tl yağ,yağ filtresi,hava filtresi, bujiler,arka balatalar.... arabanın ki bu kadar tutmamıştı ya....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
orhanerdogan adlı üyeden alıntı
Bende inazumayı hem sağa hem sola yatırmıştım. Ufak birkaç çizik dışında hiçbir sıkıntı oluşmamıştı. Diyeceğim sadece yatma ile koruma demiri grenaj falan kırılmaz. Zaten kendi kendine yatmışsanda cebinden yaptıracağın için sigortada kaydın olmaz.
durduğu yerde yatırdım,koruma demiri harika iş görüyor(orijinal) manet yamuluyor,grenaj falan yere değmiyor bilgine.....
bu meret hareketsizken çok ağır, 95 kiloyum tutamadım beni de çekti aşağıya..
haa bide ön çamurluk uzun olduğundan çizik oluşuyor .... Direk burnunu sürtüyor ama akıllanmıyor.
-
11 Temmuz 2014, 12:52
Arkadaşlar inazuma önçamurluk çizikten dolayı boyatan varmı? Yada çizikler için neler yapılabilir cevaplarsanız sevinirim
-
11 Temmuz 2014, 17:07
Arslan26,
Fırın boya ister ama siyah olduğu için çoğu boyacı da yaptırabilirsin. Resim atma imkanın varsa çıkartma vs öneren olabilir. Kaplama illaki yaptırabilirsin. Mesela çakma karbon fiber kaplamalar var. Geçmiş olsun. Nazar nazar... Bol bol oku üfle.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
17 Temmuz 2014, 17:07
Bütün inazumalarda üstünde gelen lastikler ırc mi?
-
17 Temmuz 2014, 19:02
arslan26 adlı üyeden alıntı
Bütün inazumalarda üstünde gelen lastikler ırc mi?
Made in japan ırc. Türk malı ırc lerden kaliteli olduğunu düşünüyorum.
-
17 Temmuz 2014, 20:36
adem80 adlı üyeden alıntı
Made in japan ırc. Türk malı ırc lerden kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Diğer motorumda da ırc var şahsen memnunum, tabiki tüm lastikleri tecrübe etmiş biri değilim ama en azından benim gibi sakin kullanan birine yetiyor şimdilik, inazumayı daha tam anlamıyla kullanamadığım için lastikleri hakkında pek fikrim yok, zaten lastiği değiştirecek ne vakit var nede o na ayıracak para
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)