Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Temmuz 2014, 18:03
Bugün koruma demirimi aldım. Akşam taktırıyorum inşallah.
Reklamlar
-
04 Temmuz 2014, 18:43
1 haftadır çalıştırmıyorum makinayı. Herhalde yattığı yerde bişey olmaz
-
04 Temmuz 2014, 21:21
Bugün itibariyle inazumama kavuştum beklediğimden çok çok daha rahat ve güzel
-
05 Temmuz 2014, 01:51
İnazuma kullanan arkadaşlar, makinanın ortalama yakıt tüketimi tam olarak nedir ? 250cc sınıfında, en fazla yakıt tüketen makina olduğu iddialarının doğruluk payı nedir ? teşekkürler...
-
05 Temmuz 2014, 10:53
cpt_caveman adlı üyeden alıntı
Bugün itibariyle inazumama kavuştum beklediğimden çok çok daha rahat ve güzel
Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın ve bana da o günleri göstertsin inşallaahhh :D
-
05 Temmuz 2014, 22:57
Arkadaşlar 7 temmuz pazartesi bende inazumaya kavuşuyorum inşallah, bugün eskişehir denge ticaretle konuşup siyah rengini ayırttım rabbim nasip ederse pazartesi ödememi yapıp teslim alıcam. Satın alan arkadaşlara bir sorum var motora serviste ne gibi bir bakım yapıp teslim ediyorlar ve ayrıca ne kadar vakit alır bu işlem, çünkü motoru alıp eskişehirden sivrihisara(ilçesine) götürcem yani 100 km yola çıkıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
Yokmu bilgilendirebilecek bir arkadaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
Bir açıklama yapacak inazuma sahibi bulamadık ya
-
06 Temmuz 2014, 01:00
2 ci el aldığım için bu soruya cevap veremicem.
-
06 Temmuz 2014, 04:51
arslan26 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 7 temmuz pazartesi bende inazumaya kavuşuyorum inşallah, bugün eskişehir denge ticaretle konuşup siyah rengini ayırttım rabbim nasip ederse pazartesi ödememi yapıp teslim alıcam. Satın alan arkadaşlara bir sorum var motora serviste ne gibi bir bakım yapıp teslim ediyorlar ve ayrıca ne kadar vakit alır bu işlem, çünkü motoru alıp eskişehirden sivrihisara(ilçesine) götürcem yani 100 km yola çıkıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
Eski bir inazuma sahibi olarak bakım dediğin nedir bilmiyorum ama motor demonte geldiği için montaj yapıyorlar. İstediğin aksesuarlar varsa onlarıda monte ediyorlar. Daha sonra zincir yağlanıyor yakıt konuluyor vs... Özetle motor yol için hazır bir durumda oluyor. Senin dikkat etmen gereken ilk kilometreler olduğu için motorun tüm aksamının(frenler, lastikler) henüz tam performansı ile çalışmadığını bilmen ve rodajı sınırlarına uygun sürüş yapman.
-
06 Temmuz 2014, 13:15
orhanerdogan adlı üyeden alıntı
Eski bir inazuma sahibi olarak bakım dediğin nedir bilmiyorum ama motor demonte geldiği için montaj yapıyorlar. İstediğin aksesuarlar varsa onlarıda monte ediyorlar. Daha sonra zincir yağlanıyor yakıt konuluyor vs... Özetle motor yol için hazır bir durumda oluyor. Senin dikkat etmen gereken ilk kilometreler olduğu için motorun tüm aksamının(frenler, lastikler) henüz tam performansı ile çalışmadığını bilmen ve rodajı sınırlarına uygun sürüş yapman.
Uyarınız için teşekkürler hatırlatmanız çok iyi oldu, yaklaşık bir ay önce pulsar ve inazumayı kullanarak bir seçim yaptım (iyi yada kötü karşılaştırması değil) benim isteklerimi karşılayan ve bana hitap eden motor inazuma oldu, kısaca bundan sonra yol arkadaşım inazuma
-
06 Temmuz 2014, 15:48
Ne amaçla aldın bilmiyorum ama ben 13k neredeyse hergün kullandım, şartlarım değiştiği için değiştirdim yoksa koleksiyonluk motor. Hayırlı uğurlu olsun.
-
06 Temmuz 2014, 16:34
Selamlar inazuma'lılar. Şehir içinde sıkıntılı olduğu için CBR 250R satıp biraz daha rahat oturuş pozisyonu olan bir modele geçmek istiyorum. Inazuma adaylardan birisi. Ne dersiniz? Şehir içi için rahat bir alet midir?
-
06 Temmuz 2014, 17:13
Merhaba
Hazırlık işlemi bir kaç saatte tamamlanır. Rodajda olduğu için motoru uygun devirlerde kullanarak giderseniz hiç sıkıntı olmaz. Inanılmaz keyifli motor. Şimdiden hayırlı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
ANKOV adlı üyeden alıntı
Selamlar inazuma'lılar. Şehir içinde sıkıntılı olduğu için CBR 250R satıp biraz daha rahat oturuş pozisyonu olan bir modele geçmek istiyorum. Inazuma adaylardan birisi. Ne dersiniz? Şehir içi için rahat bir alet midir?
Aradığınız rahatsa düşünmeden alın. Ister sehiriçi ister sehirdışı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
sultanzade adlı üyeden alıntı
İnazuma kullanan arkadaşlar, makinanın ortalama yakıt tüketimi tam olarak nedir ? 250cc sınıfında, en fazla yakıt tüketen makina olduğu iddialarının doğruluk payı nedir ? teşekkürler...
Daha çok yeni kullandığım için bir fikrim yok
-
06 Temmuz 2014, 18:50
Ne amaçla aldın bilmiyorum ama ben 13k neredeyse hergün kullandım, şartlarım değiştiği için değiştirdim yoksa koleksiyonluk motor. Hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun dileklerini sunan herkese teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun, motoru hergün gibi kullanıcak fırsatım yok ama daha önce kullandığım motorların km ortalamasına baktığımda yılda 13 bin km yapıyorum, büyük ihtimal şehir içi az kullanıcam, köyden ilçeye veya şehire... Pulsarın orta devirdeki ivmelenmesi suzukiye oranla yetersiz (bana göre) ayrıca daha oturaklı daha dengeli bu yuzden seçimim inazuma oldu
Zaten ikiside bir biri ile kıyaslanacak motorlar değil iki motorunda karakterleri farklı ve ap ayrı çizgileri var
-
07 Temmuz 2014, 10:27
Rodajda kabaca 3,5 litre yakıyor. Rodaj sonrası da sakin kullanımda 3'e ineceğini düşünüyorum, maximum da 3,5 yakar tahminimce. 250 cc sınıfında en fazla tüketen değil ama en az tüketen makina olabilir.
Haftasonu orjinal koruma demiri taktırdım. Fakat sonradan birşey dikkatimi çekti. Sanki koruma demirinin sağ tarafı daha uzun, sol tarafı biraz daha kısa. Acaba yanlış mı taktılar dedim ama zaten demir ortadan sabitleniyor. Sağa sola kayma durumu yok. Dikkat eden oldu mu acaba?
-
07 Temmuz 2014, 14:58
Hayýrlý olsun dileklerini sunan herkese teþekkürler daha iyileri sizlerin olsun, motoru hergün gibi kullanýcak fýrsatým yok ama daha önce kullandýðým motorlarýn km ortalamasýna baktýðýmda yýlda 13 bin km yapýyorum, büyük ihtimal þehir içi az kullanýcam, köyden ilçeye veya þehire... Pulsarýn orta devirdeki ivmelenmesi suzukiye oranla yetersiz (bana göre) ayrýca daha oturaklý daha dengeli bu yuzden seçimim inazuma oldu
Zaten ikiside bir biri ile kýyaslanacak motorlar deðil iki motorunda karakterleri farklý ve ap ayrý çizgileri var
Hayırlı olsun şimdiden. Allah(cc) kaza bela vermesin kardeşim. Bol resim isteriz.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
07 Temmuz 2014, 19:35
Uyarınız için teşekkürler hatırlatmanız çok iyi oldu, yaklaşık bir ay önce pulsar ve inazumayı kullanarak bir seçim yaptım (iyi yada kötü karşılaştırması değil) benim isteklerimi karşılayan ve bana hitap eden motor inazuma oldu, kısaca bundan sonra yol arkadaşım inazuma
Sevgili arslan26, pulsar ve İnazuma biribirine alternatif gibi görünüyor olsa da, fiyat farkı çok fazla. Buna rağmen nasıl bir karşılaştırma ve nasıl bir kıyaslama yaptınız da İnazuma da karar kıldınız ? istek ve beklentilerim derken, tam olarak kasdettiğiniz şeyler nelerdir ? açıklarsanız memnun olurum. Selamlar...
-
08 Temmuz 2014, 01:11
Bu akşam Ankara Yaşamkent'te gördüğüm 06 EA 3673 burada mı?
Yakıt tüketimini takip etmek için android'te Mileage programını kullanıyorum. 1480 km'deyim, şimdiye kadarki ortalama yakıt tüketimim şehir içi - şehir dışı karışık 3,47 Lt/100km. Dün 250 km şehir dışı yaptım, ortalama 85-90 km/h saat hızla (maksimum 110'a çıktım) 3,31 Lt/100km yaktı. 3,8Lt/100km nin altına düşmeyenler de varmış, motorlarında mı sorun var yoksa çok mu agresif kullanıyorlar bilmiyorum
-
08 Temmuz 2014, 10:25
on the road adlı üyeden alıntı
Bu akşam Ankara Yaşamkent'te gördüğüm 06 EA 3673 burada mı?
Yakıt tüketimini takip etmek için android'te Mileage programını kullanıyorum. 1480 km'deyim, şimdiye kadarki ortalama yakıt tüketimim şehir içi - şehir dışı karışık 3,47 Lt/100km. Dün 250 km şehir dışı yaptım, ortalama 85-90 km/h saat hızla (maksimum 110'a çıktım) 3,31 Lt/100km yaktı. 3,8Lt/100km nin altına düşmeyenler de varmış, motorlarında mı sorun var yoksa çok mu agresif kullanıyorlar bilmiyorum
Bende 15k kilometre kullandım bahsettiğiniz rakamlar hiç olmadı bence onlar agresif değil siz sakin kullanıyorsunuz :D
-
08 Temmuz 2014, 12:44
merhaba inazumacı arkadaşlar, şu motor nasıldır, fikirlerinizi sorayım dedim bilen eden varsa memnun oldurum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70162256/detay
herkese keyifli sürüşler.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
08 Temmuz 2014, 13:02
Bende 15k kilometre kullandım bahsettiğiniz rakamlar hiç olmadı bence onlar agresif değil siz sakin kullanıyorsunuz :D
Olabilir, kalkışlarda agresif kalkıyorum ama sonrasında momentumu koruyarak kullanıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)