Vatana Millete Hayırlı Olsun.
Fiyat açıklanmış ama bana suzukinin kendisi mailde belirtti yaz sonu diye anlamadım bundan birşey :S
Vatana Millete Hayırlı Olsun.
Fiyat açıklanmış ama bana suzukinin kendisi mailde belirtti yaz sonu diye anlamadım bundan birşey :S
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
sizce acemi biri bunu rahat kullanabilir mi koruma demiride takılır nedersiniz.
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
valla ben kendime güveniyorum ayaklar yere değer oturunca bunun yanına bide nolan n85,deri ceket ve dizlik hayde yollara...
ne imzası beaaa
ciddi ciddi düşündüğüm bir model fakat bayilere gelip bakılması taraftarıyım. Alacak olan arkadaşlar kapora vermek yerine motorun gelmesini beklesinler, hem talep edildiğini sanıp fiyatı uçurmamaları için hemde sele yüksekliği,ergonomisi ve görüntüsünü canlı görmeli.
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
10.000 etmez diyen arkadaşlar ne bekliyolar ? Tek silindir CBR 250 9.500.Bence bu motor için normal bi fiyat.Bizim insanımız 10.000 deyince tabi hemen aklı 2. el 600 lüğe gittiği için pahalı der.Diğer 250cc sıfır motorlara göre gayet normal fiyat.Ki bence CBR 250 den çok daha kalitelidir
Kesinlikle ama bu forumda göstergesinden dolayı bir övme furyası oluştu fiyatını duyunca daha da bir gaza geldik fakat dediğim gibi bakmadan almam abiii Niyetim çok ciddi ama hayal kırıklığına uğrayacağımızı pek düşünmüyorum. Bu motosiklet suzukinin can simidi olacak gibi.
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
bence fiyatı iyi...özellikle sym hyo cbr250 bu fiyatları çekerken...ben 12000 bekliyodum minimum
Fiyat mantık seviyelerinde, gelse de alsak.
ama sımdı kullanırken onumuzdekı hersey o gosterge benım gıbı acemıler ıcın vıtes gostergesı bulunmaz nımet hele gunumuzde yakıt gostergesıden calan markalar varken ee cıft sılındır torklu ama cok guclu degıl sahsen suan cbr caymak uzereyım bırtek yakıtı dusunuyorum cunku cıplak motor ıkı koruma demırı yaptım mı dussem bıle bırsey olmaz
ayrıca ybr 125 benzıyor dıyenler var zaten cadde tıpı motorlar hep bırbırıne benzıyor GSR 750 acın yada kawanın 750 bakın oda aynı belkı arka sele ıkı parca olsaymıs o zaman paha bıcılemez olurmus :(
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
Az önce kadıköydeki suzuki bayisiyle konustum motor geldiyse gidip görmek için ama ekim dedi satıstaki arkadas suan ıcın geçiyorum bu secenegi ilerde bakarız ...
İdeal bir fiyat. Yukarı çekeceklerini sanmıyorum çünkü üç tane baba rakibi var. Aksine onlar fiyatlarını aşağı çekeceklerdir. Şimdi bunun üzerine bir de YBR 250 10 bin TL altı fiyattan geldi mi tamamdır. Fiyatlar kuruş artmaz ondan sonra.
iyice aklımı karıştırdu lanet ya...
cbr 125 mi 250 mi diye açok aradayken şimdi de 125 alıp seneye inazuma mı baksam diyorum...shit...
madem ekim de gelecek şimdi niye fiyat veriyolar..ekimde şimdiki fiyatla aynı mı olacak...
Bu sezon motora bınmek ısteyenler ıcı kotu olmus ekim olması... Bekleyene kadar yeni başlayanlar cbf yada ybr alıp gelınce anında nakıte cevırıp ınazumayı alabılırler en mantıklı yol bu sanırım. İlk partiden almak herzaman avantajlı oluyor ilk gelen motorlar herzaman daha sağlam olur kontrolleri daha iyi yapılmış olur hele ki yeni bir model piyasaya giriyorsa almak isteyen arkadaşlar ilk partiyi kaçırmasınlar bence. Şahsen nakit sıkıntım olmasaydı alırdım inş ekime kadar toparlarızda alırız canavarı yavru gsr600 ya
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)