300 fazla değil mi ya? O yapılanlara
Adem usta ben sana demiştim.
keşke kendin yapsaydın.ben cbf 600,hornet 600,en 500,scooter felan ne varsa kendim yapıyorum biliyosun.
burası fena kazık
Biraz takım taklavat almam lazım. Alyans ıvır Zıvır. Bide garantiden çıkmasın demiştim. 1 yıl daha garantisi var.
inazuma için bizim yollara uygun en düzgün lastik nedir arkadaşlar ? sanırım üzerinde gelen IRC pek iyi değilmiş ben de direkt değiştirmeyi düşünüyorum aldığım zaman
Abi ben onların suni ilanlar olduğunu düşünüyorum firmaların 2. el piyasasını ayakta tutmak için yaptığı :D
Çünkü birçok modele girip baktığında bu ayar şeyler var, temmuz, ağustostan kalmalar birsürü.
Satmak istemeyen adamın verdiği ilanlar bunlar. Peki satmak istemeyen adam satılık ilanı verir mi? Vermez
Demekki bunlar sanal ilanlar sonucunu çıkardım ve hakikaten böyle düşünüyorum şaka değil yani
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Ben 9.500 e aldım. 10000 bakımına 300 tl ödedim. 125 sigorta, 100 noterde ödedim. 10 bine falan geldi bana, o rakamlar gerçekten uçuk kaçık.
satılıktır arkadaşlar..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-aciliyeti-yok-158710918/detay/
adem hayırlı oolsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlı olsun abi,bende İnazuma istiyorum ama Cbr250r arasında kararsız kaldım..İnazuma hakkındaki düşüncelerini eksi ve artılarını paylaşırsan sevinirim..Saygılar..
Konfor inazuma, hız Cbr. Bu kadar yani. İnazuma da titreşim yok denecek kadar az. Sürücü ve artcı için sele inanılmaz rahat ve geniş. Soracağın bişey varsa sor aklına takılan.
Benim için hız pekte önemli değil 100-120 yeter bana,ben tamamen uzun yol amaçlı alıyorum.cbr250 r diyince herkes al diyor,İnazuma deyince kimse pek onaylamıyor..Kafama takılan ise alanların çok kısa süre içinde satmaları ve motosikletin ağırlığı..Ben uzun yola çıktığımdan top case,yan çantalar,sele üstüne sabitlenmiş sırt çantası v.s yani yüküm epey ağırlaşıyor..İnazuma 250cc zorlamaz mı ? Cbr250R tek silindir İnazuma çift silindir.Uzun yolda bana hız değil tork ve konfor lazım abi.Şimdilik aklıma takılan bunlar,bide 2014 S modelini almayı düşünüyorum..
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)