9,845 TL'den satışa sunulmuş vatana millete hayırlı olsun [COLOR="Silver"]
9,845 TL'den satışa sunulmuş vatana millete hayırlı olsun [COLOR="Silver"]
en yakın zamanda bi suzuki bayisine uğramak lazım
ne imzası beaaa
9,845 TL. değişmeyecekse tatmin edici bir fiyat bence valla ben bu motoru görmeden diğer tüm markaları askıya aldım Çift silindir takıntım vardı,adı suzuki olunca takıntı falan kalmıyor.
plaka vs anahtar teslim 10 bin tam ideal sınırı psikolojik sınır zaten 10 bin 250 cc için. Motoru çinde üretilen cbr250r bile 9500 lira orj japon motor suzuki 10bin rahat eder. Yollarda görürüz artık.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
bence Türkiye koşullarında iyi fiyat...malzeme kalitesinin cbr 250'den iyi olacağını tahmin ediyorum...yazık ettin honda güzelim vtr250'ye...demekki isteyince oluyormuş...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
arkadaşlar herkez iyi güzel yorum yapmış fakat 10000 tl 250 cc naked için bence çok fazla bi rakam hadi 8000 civarı olda alınır ama 10000 tl yi herkez veremez ki
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
5000 nakit,5000 krediyle alırım ben bunu....her yıl model değiştirme fantazisine son verebilecek bir makina bence.
Başlangıç için düşünmeyene,şehir içi trafiğinde kullanmak isteyip uzun süre değiştirmek istemeyene ideal makina.
Rahat 5 yıl teker çeviririm ben bununla Yakıt sarfiyatını merak ediyorum,malum benzin zamları,her gün çevirdiğim Km. yi düşündüğümde acaba benim beklentilerimi karşılarmı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
yahu fatih kafadanmı üretiyorsun,ilhammı alıyorsun,rüyayamı yattın sen
Yahuuu piyasadaki 250 cc lerin fiyatlarını bildiğinide biliyorum,senin suzukiye düşmanlığın kininmi varhyosung 250 comet-9448 tl,sym wolf 250-10248 tl,cbr 250-9500 tl,2005-2006-2007 ybr 250 mi alalım 8 bine
Sen 8 bine 2005 ybr 250 al bizi 7 yıl geriden izle
Bizim kıytırık ybr cbf 4500 lira olduktan sonra fiyat normal. Zaten çift silindir olması ayrı maliyet. Uzun yıllar kullanıcaklar için güzel motor o fiyatı yapar. Bence tutması için bu fiyat hondanın yaptığı gibi zammı koyar satış rakamlarına göre 12-13ü bulur aslında para olucak alıcaksın hem ilk parti motorlar herzaman sağlam çıkıyor ( bknz: cbf150 2011 ilk partide sıkıntı yok)
ahmet sen bilirsin işi ni dediğin gibi uzun yıllar binerim satmam diyorsan bu motor sahibini uzun yıllar gezdirir sıkıntı çıkarmaz ama yok ben 1 sezon biner satarım fazer alırım dersen o zaman çok zarar edersin
benzin sarfiyatı ise 100km 4.5 litre yi bence geçmez (en fazla bu değer olur) sonuçta suzuki en az benzinle en güçlü motor çalıştırmayı beceren bi firma o yüzden benzinden yana sıkıntı yapma
ya gercekten cok guzel cıft sılındır cadde tıpı sırf gsr600 kadranları ıcın bıle alınabılır yakıtı bende merak edıyorum gıdıp ıncelemek lazım...
peki o zaman sizin dediğiniz olsun bu motora 10000 tl bence az bile ben suzuki olsam çin malı motorların 7 veya 8000tl olduğu piyasa da buna 12500 arsı ile 14000 tl arası bi fiyat çekerdim alan alsın alamayanda ağzının suyunu silsin
bunun bıde racıng cıksa full grenajlı off dıyorum nınja gıbı kotu kadranlar yok cbr gıbı tek sılındır degıl hepsının tam ortası cıkar mı ki?
acaba bayilere ne zaman gelir valla nakit yok elde ama kredi ile alınabilir çok uzun zaman da sürülebilir bence :/
ne imzası beaaa
ben şimdiden hazırlık yapmaya başladım,deste biriktiriyorum her ay motoruda sahibindene ilan verdim 5 bin nakit yapmam lazım bayilere gelene kadar...yoksa bu suzukinin sağı solu belli olmaz.
9800 der baktıki talep patlaması var,fiyatı yukarıya çekebilirler.ilk partiden almak lazım bence.
Sym düşünüyordum,koruma demiri,topcase takılamıyormuş.Hem naked olacak hem koruma demiri,topcase gibi hayati önemi olan aksesuarları takamayacağım.Artçı koltuğuda daracık geldi bana hem yarın evlendiğimde hatuna yer kalmaz kavga ederiz hep Vazgeçtim sym den.
Suzukiyi şimdiden hayal ediyorum,topcasenin ve yan çantaların nasıl yakışacağını,vstrom gibi olur valla
ahmet abi beraber mi alsak düşün müyor değilim?
tüm kocaeli mtnin gözü var korayda gelirse alırım diyodu bana kredi çekip hayırlısı bakalım
Alacağız tabi yasinim sen motorunu hemen satmaya bak 1 kaç ay motorsuz kal önemli değil.kırmızı siyah yada mavi beyaz olanını gördünmü.İnsanın içini gıcıklıyor
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)