farketmiyor iki türlüde alabilirsiniz fiyatıda aynı yalnız almadan önce bütün bayileri arayıp fiyat sorun fiyatlar inanılmaz oynuyor 600 tl ile 950 tl ye bile satan var.
çantayı 25 lt olarak veriyorlar 33 lt alma gibi bir lüksünüz yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
o kendini biliyor
motoru apache'dir
canını alır motorun
o kadar performanslıdır (maşallah)
kimse yetişemez ona
baş harfi sabri.
Peki 25 litre çantaya kapalı kask sığıyor mu ? Benim 33 litre Shad SH33'e LS2 anca sığıyor çünkü. Akseuar paketli resmini yayınlayan arkadaş var mı bu başlıkta ?
Metehan ganga senin kulağın deliktir seversin ekşın dolu işleri, inazumanın şu GW250S modelinden haber varmı aceb
senin istihbarat işleri sağlamdır şu yüksek mevkideki panpalarınla bi gonnekşın kursanda bilgilendirsen bizleri
bizde karşılığında bi köfte ışınlasak burdan sana
Suzukı ile hiç bir bağlantım yok abi inan...bir zamanlar 2005 yılında Ferco Motor da Murat Güzel isimli bir abimizle tanışmıştım...beni Korlas Motor yönlendirmişti eski suzukı satış müdürüydü...vesile olmuştu pıaggıo lıberty 200 almıştım..başka da suzuki ile alakam olmadı...
GW250S inşallah 2014'te gelir. Kısmet olursa ben de önümüzdeki yaza 250 cc'ye geçeceğim ve yeni bir model gelmezse şu an için ilk tercihim Inazuma olacak. S modelinde uzun yol da iyi olur.
kaderimize teslim olacaz artık
---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:34 ----------
valla serkan kardeş çok istedim ama şimdiki inazuma da far sabit olmayınca ısınamadım motora,
ama bu S modeli gelirse inan fiyatına falan bakmayacağım haberini aldığım anda alacağım cbf den sonra bayram ettirecek bana
cbf den alışkanlık herhalde benimkisi, böyle kafa grenajı olmayan motora binince kendimi bile çıplak gibi hissediyorum
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
vites göstergesinin üzerinde yanıp sönen beyaz ışık ne anlama geliyor_
Bugün akseauar paketli bir Inazumayı inceledim ve çok beğendim. Özellikle çanta demiri on numara ve Shad SH33, motorda harika duruyor. Artık bu motorla ilgili kafamdaki tek soru işareti "motor kırmızı mı olsun siyah mı" olacak.
ben olsam kırmızı alırdım
zaten kırmızı aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
yardımcı olayım
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Uzun sure su mu olsun bu mu olsun scooter mu olsun vitesli mi olsun, vitesli olacaksa naked mi olsun chopper mi olsun derken genel kullanici yorumlari beni inazuma almaya itti bugun itibariyle ben de bir inazuma sahibi oldum.Benden once bircok arkadas da yorumlarini bildirdi ancak bir de benim gozumden yazmak istedim, nacizane yorumlarim sunlar olacak:
1-) Motorun heybeti ve sesi mukemmel cbr 250'si olan arkadas " Bu ses icin bu motor alinir" dedi
2-) Bu benim 5. motorum oldu ilk 150 cc cin mali scooterdan sonra en dusuk hacimli motorum oldu, bu yuzden su an en son motorum olan xciting 500'u nazaran tatmin etmedi ama normal bu tabi ki , bundan once diger 250 cc'lik motorlari test etme imkanim olmadigindan su an 250 ccye gore hizlanmasi mi yeterli mi super mi iyi mi vasat mi duzgun bir yorum yapamiyorum.
3-) Genel tork egrisi cok guzel motorda neredyese hic bayilma yok, yani diyelim 6. vitestesiniz ve 70 km ile gidiyorsunuz bir anda 30a kadar dustunuz, sikinti yok yola devam sonrasinda yol acildi acin gazi devam.Bazen vites gostergesi olmasa hangi viteste oldugunuzu unutuyorsunuz.
4-) Gosterge tablosu cok tatli ve yeterli, ozellikle aksam saatlerinde o turuncu renk cok guzel gozukuyor.
5-) 3 modda kullanim var deniyor ama henuz modlari cozemedim, daha dogrusu ugrasmadim, ancak harbiden cok az yakiyor, bunda rodajda fazla gazlamamam ve 2 sene motorsuz gecen bos yillarin da etkisi oldu.Bu yuzden hem motor kendine gelsin hem ben de motora alisayim bu asamada gaza yuklenmeden rodaja uyarak gidecegim.Eger ben yanlis gormediysem 1 litrede 30 km yol gitmis, bu bence cok iyi bir rakam evet cok yavas dusuk devirlerde gittim ama yine de bu rakam bence cok iyi.Ancak tam anlayamadim oyle 30 km falan yaziyordu, bakalim yoksa o benim yoldaki ortalama hizim miydi anlariz sonrasinda
Çok yakın arkadaşım almış biraz önce yanıma geldiler biraz bindim ve rahatlığına hayran kaldım gerçekten rahatlığı kullanımı çok güzel, arkadaşım kötü olmuş hatta bir kaç kişi yok bu kadar para verilir mi muhabbeti yapmış, ben de sonuna kadar hak ediyor için rahat olsun dedim. Mutlu bir şekilde yanımdan ayrıldı, akşam üstü işten erken çıkabilirsem tekrar buluşacağız biraz daha kullanıp iyice kıyaslama yapabilirim. İlk dikkatimi çeken olayı gidonun dönüşü oldu benim motordan sonra süper ya o nasıl bir dönüştür :D Ben motoru dar sokağa falan park ettiysem döneceğim zaman çalıştırmadan önce yan ayaklıkta döndürüp biniyorum
Motor çok iyi arkadaşlar çok rahat ve kullanımı keyifli. Bu arada arkadaşım ailesinden dolayı (alırken haberleri yokmuş) dün akşam satabilirim motoru diyordu. Almayı düşünenler varsa aklınızda bulunsun telefon numarası verebilirim. Bu arada 2400 km de motor ve tertemiz sadece koltuk altı bagajında koltuğun altında çengel gibi plastik var sağda ve solda, onlardan soldaki kırılmış -+
ama sıkıntı yapılacak bir durum değil.
mbuyuk yok sana ınazuma sen cbf le yardır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)