selam arkadaşlar ınazuma koruma demiri yakın zamanda meydana çıkacak konu hakkındaki fikirleriniz benim için önemli yapabileceğim sınırlar içinde fikirlerinizi söylerseniz ortaya daha güzel bir şey çıkartabiliriz
benim düşüncelerim,,, kesinlikle şu an mevcut koruma demirinden daha sağlam olacak ve daha geniş olacak , orjinal demirin ağırlığı 1200 gr civarı gelmekte , benim şu an doğaçlama elimdeki eski malzemeyle yapmaya çalıştığım demirin sadece yarısı 1200 gr geliyor yani toplamda 2.5 kg bir ağırlığı olacak bunun ne anlama geldiğini kestiremeyen arkadaşlar için söylemek isterim , şayet bu koruma demiri yamulup işlevini görmez hale geldiyse , yaşamın anlamını yitirdiği andır , öyle yatmayla kalkmayla yamulacak bir parça değildir
allah inşallah kaza keder göstermez ve inşallah bu koruma işlevini görmez,
öte yandan elimin altında bir ınazuma olmayışından sebep malesef orjinal demirin bağlantı yerlerinin kalıbına mutabık kalmak durumunda kalıyorum şayet bir ınazuma olmuş olsa emin olun ortaya çok daha estetik kaliteli ve sağlam iş çıkacağı aşikardır, bakalım zaman neyi gösterecek bir kaç güne ilk koruma demiri meydana çıkacak paylaşımını yaparım kend,inize iyi bakın kazasız sürüşler.
ayağımızıda koyabileceğimiz bir yer olsa uzun yolda bazan ihtiyaç duyuyor insan
hayal işte
şu an hiç bir şeyde kesinlik ve netlik yok ama genel hatlar bu yönde olacak keşke elimin altında bir inazuma olsa , şahane bir şey yapacağımda ince ölçümler ve açılı bükümler motor olmadan olmuyor mecbur kalıba sadık kalmak durumunda kalıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
hee hee hee
ben şimdi sıfır alıp gresleyip kömürlükte 2100 yılına kadar sakjlayıp torunlarıma bırakacağım o zaman daha değer kazanıyor klasik ve antika olarak
sende çok acımasızssın ama beaaaa