Hayırlı olsun Selami Bey, Yakın zamanda bende yayınlarım inşallah şöyle en siyahından bi inazuma fotoğrafı, kazasız belasız keyifli sürüşler.
Hayırlı olsun Selami Bey, Yakın zamanda bende yayınlarım inşallah şöyle en siyahından bi inazuma fotoğrafı, kazasız belasız keyifli sürüşler.
üüüüff motora bak abi kaç basıyo bu kankam hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız. geçen sene senle çay içtiğimiz yerde bi akşam çay buluşması ayarlada hem ıslatalım hemde bi çay içelim
hayırlılı uğurlu olsun. Darısı benim başıma
Ercishow Arkadasım amacım seninle tartışmak kesinlikle degil ama 1000 bakımı olmaz 5000 bakımı olur mutlaka Bakim zamanı gelecek motorun ondan kurtuluş yok. Herkes benim fiyat a almamış olabilir tabi onu da bilemem ama sana bir ornek vereyim gecen sene sifir km cbr125 aldım 6900 tl idi o zaman alım satım vergi aksesuar falan derken bana motor toplamda 8000 tl ye geldi. Ama aldıktan kısa bir süre motor küçük gelmeye başladı gözüme. Daha 2000 km de satmaya karar verdim. İnternet'e baktım herkes sıfırı 6900 olan motora 6500 hatta 7000 fiyat çekmiş ama satan yok aylardır duran ilan bir sürü bende şansımı deneyip 6500 yazdım ama ne arayan ne soran 15 gunün sonunda 6000 e çektim fiyatı sabahı motoru pazarliksiz sattım uzun lafın kısası 2 el olunca mutlaka deger kaybeder bu ne olurs olsun araba motor elektronik hersey aynı. Sakin üstüne alınma ben sadece bilgi olsun diye yazdım umarım gönlünden gecen olur hayirli satışlar...
metin arkadaşım saol teşekkür ederim seninkide hayırlı olsun
adem 80 sanada teşekkür darısı başına
Allah cümlemizi kazadan beladan esirgesin kimsenin ağzının tadını bozmasın yüce mevlam
nihat kankam sanada teşekkür ederim ıslatmayı güzel bir organizasyon yapacam merak etme hep beraber arkadaşlar felan toplayacam benim bahçem müsait çardak var semaveride yaktınmı tatlılar börekler ohhhh offff
selamii hayırlı ugurlu olsun cok iyi tercih tam sana hitap eden makina.
semaver olayını da bekliyorum ben de :D
teşekkür ederim yusuf
ozaman buradanda davet edeyim arkadaşlar tarih belli değil ama bahçemde güzel bir organizasyon planlıyorum
burdan herkes davetlidir yabancıyız tanimıyorum diye takıntı yapmayın lütfen
herkes gelsin tanişırız kaynaşırız benden haber bek.
nihat oglım beleşe getirecen derken kermes mi yapacaz olum herkes gelirken kendi yiceğini getirsin fean ortam musait o bakımdan
sayfaların yarısından çoğu motor gelmedenki muhabbetler. motor geldi konuşan yok er6 topiği daha tırt.muhabbet sıfır. sen burayı öp başına koy
Selo motorun hayirli olsun
tekerin duz bazsin
kaskin yer gormesin
Tekerine tas gelmesin
Deponda benzin tukenmesin
allah kazaa bela vermesin insallah
otoyollarda cosalim beyleeeerrrrr :-D
selo yeni inazuman hayırlı olsun, emniyetli uzun km ler seni bekliyor. tebrikler tekrardan, iyi bir seçim, alabiliyorsan ilk koruma demiri ve 2. olarak da orta sehpa al.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
arkadaşlar ne olursa olsun, insanları değil fikirleri tartışalım. forumlarda amaç bu değilmidir zaten? sana komik gelebilir mantıksız gelebilir, bunu tartış ama alaycı olma. burdan bütün inazuma severlere slmlar, ayrıca inazuma facebook sayfası hesabı olmayanlara kapalı mı? bilen var mı? birkez girmeye calısmıstım ve login bilgileri istedi.
şehir içi için çok ideal motor aslında, ancak var yine eksik bir şeyler.
gunaydin millet
kanka sen yıne bızım foruma gel. burda kımse yok
kanka ben zaten hep ordayim
dedim burayida biraz canlandiralim ama isimiz kotu :-(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)