Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
suzuki web sayfasındaki euro cinsinden fiyat etiketlerini değiştirmiş. fiyat politikası değişiyor mu acaba? şimdi kawasaki'nin dengi motosikletlerine kıyasla %17-%20 pahalı satılıyor gibi görünüyor. önceden çok daha fazlaydı aradaki fark.
peki bunun ederi nedir sizce? mesela 15000 olursa satar mı bu?
Reklamlar
-
Inazuma hakkında daha önce yazmıştım,
2-3 Ay önce TR Suzuki yetkilileri ile görüştüğümde ınazuma'nın bu sene Türkiye'ye gelmeyeceğini söylemişlerdi.Fuardaki stand görevlisi ise mart sonunda geleceğini ve 9850 TL ye satılacağını söylemişti. Ben pek ikna olmadım ,madem kısa bir süre sonra gelecek kapora yatırıp sipariş vereyim ,daha yetkili biriyle görüşeceğim deyince bir başka kişiyle (standda en yetkili kişiymiş) temmuz-ağustos aylarıda gele(bile)ceğini
söyleyince bu sene biraz zor gelir dedim kendi kendime.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
15bin olursa baya zorlaşır. Bence küçük hacimli motorlar için max üst sınır 10bin lira bunun üzerine çıkınca işler değişiyor. Mesela ben kullanıcı olarak 10bini geçince otomatikman ya buna bukadar para vereceğime gider xxxx 'i alırım diyorum mesela 600f 12-13bin arası çok güzel bir motor yada kişiye göre bu model değişir. Bunun sonucunu zaten honda vtr de gördük yanlış hatırlamıyorsam 13bin civarında bir fiyatı vardı tutulmadı daha doğrusu alan olmadı güzel motordu ama fiyat çok fazla geliyor insanlara dediğim gibi 250cc bir motor için max 10bin. bknz cbr250r ülkemize gireli nekadar oluyor yollarda baya rastlıyoruz yada gt250r [COLOR="Silver"]
---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:22 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=qrbVDwv5WPY
bu video verilmedi sanırım tanıtımı galiba japannn
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
sarikemal adlı üyeden alıntı
fuar da sormuştum bi aksilik yüzünden fuara yetişmemiş gümrükteymiş gelmesi yakındır. bi de bu havalarda jiklesiz çalışmaması ve çabuk soğuyup jikle istemesi normalmi esd nin
cbf 150 kullanmadığınız için bilemezsiniz ybr'nin jiklesinin ne muhteşem bir teknoloji olduğunu...hem jikle çekiyorum hemde en az 5 dk elimle gaz veriyorum...ilk çalışma bir ızdıraba dönüştü bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
o da olur adlı üyeden alıntı
suzuki web sayfasındaki euro cinsinden fiyat etiketlerini değiştirmiş. fiyat politikası değişiyor mu acaba? şimdi kawasaki'nin dengi motosikletlerine kıyasla %17-%20 pahalı satılıyor gibi görünüyor. önceden çok daha fazlaydı aradaki fark.
peki bunun ederi nedir sizce? mesela 15000 olursa satar mı bu?
aynı vtr 250 gibi olur o fiyata....3-5 kişi alır sonra sessiz sedasız piyasdan kalkar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Suzi gelsede binsek alsak Şimdiden bir sipariş aldım motoru gösterince hadi gidiyoruz diye dükkanını kapatacaktı vatandaş :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
chemical adlı üyeden alıntı
15bin olursa baya zorlaşır. Bence küçük hacimli motorlar için max üst sınır 10bin lira bunun üzerine çıkınca işler değişiyor. Mesela ben kullanıcı olarak 10bini geçince otomatikman ya buna bukadar para vereceğime gider xxxx 'i alırım diyorum mesela 600f 12-13bin arası çok güzel bir motor yada kişiye göre bu model değişir. Bunun sonucunu zaten honda vtr de gördük yanlış hatırlamıyorsam 13bin civarında bir fiyatı vardı tutulmadı daha doğrusu alan olmadı güzel motordu ama fiyat çok fazla geliyor insanlara dediğim gibi 250cc bir motor için max 10bin. bknz cbr250r ülkemize gireli nekadar oluyor yollarda baya rastlıyoruz yada gt250r
[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:22 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=qrbVDwv5WPY
bu video verilmedi sanırım tanıtımı galiba japannn
Bu tanıdım videosu herkes ulaşabildiği için vermedik.
Diğer videoların tamamını ben ekledim ayıptır söylemesi :D
Yanlarında da motosiklet.net yazıyor zaten..
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
-
bence nisanda gelicek arkadaşlar sadece bir tahmin bu.suzukinin siteye girin street modellere tıklayın bir modelin fiyatına bakın fiyat tarifesinin altında şu ibare var ''FİYATLARIMIZ STOKLARIMIZLA İLİNTİLİDİR. 2012 YILI NİSAN AYINDA SATIŞA SUNULACAK MOTOSİKLERLERDE FİYAT DEĞİŞİKLİĞİ HAKKIMIZ SAKLIDIR.'' sadece tahmin bakalım görücez
-
valla gelebilir dee gelmeyebilirdee bu zuzukinin ne yapacağı belli olmaz
ne imzası beaaa
-
-
gs500 ün toruncuğu
-
bende bekliyorum bu motoru gelirse ilk müşterilerindenim....
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
bende bekliyorum bu motoru gelirse ilk müşterilerindenim....
+1 sanırım cbr250r dan vaz geçebilirim koray
-
inşallah gelir hele ki beyazı da üretilip yollanırsa varyaaa....
ne imzası beaaa
-
+1 sanırım cbr250r dan vaz geçebilirim koray
aynen kanka bunun yanında ne cbr 250 si... yoklukta gidecek bi motor cbr... ama suzuki ulaşılması gereken bir motor
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
aynen kanka bunun yanında ne cbr 250 si... yoklukta gidecek bi motor cbr... ama suzuki ulaşılması gereken bir motor
kanka bu motor varya aynı cbrı piyasaya soktukları gibi düşükten sokup tutunca fiyat yükseltirler kesin. Benim tahminim bu motor için min.13 bindi ama 9-10bin aralığı diyorlar tutarsa kesin yukarı çekerler fiyatı ama 9500 olsa tadından yenmez.
Tahmini olarak kaç görür bu motor acaba?130-140 rahat bi şekilde gider sanırım.
-
kanka bu motor varya aynı cbrı piyasaya soktukları gibi düşükten sokup tutunca fiyat yükseltirler kesin. Benim tahminim bu motor için min.13 bindi ama 9-10bin aralığı diyorlar tutarsa kesin yukarı çekerler fiyatı ama 9500 olsa tadından yenmez.
Tahmini olarak kaç görür bu motor acaba?130-140 rahat bi şekilde gider sanırım.
kıçı kırık cbf 250 bile 160 görebiliyorsa, bu motordanda enaz o performansı beklerim son hız olarak 170 mantıklı olur bu özelliklerdeki bi motor için.
-
gelsin şu motorda bir binelim deneyelim görelim bakalım sabırsızlanıyorum motorsuzum ehliyetim var kararsızım
-
c3nk adlı üyeden alıntı
kıçı kırık cbf 250 bile 160 görebiliyorsa, bu motordanda enaz o performansı beklerim
son hız olarak 170 mantıklı olur bu özelliklerdeki bi motor için.
son hız olarak değil sürekli seyehat edilebilecek hız olarak demiştim yani artçıyla zorlamadan 130-140 sabitleyip gidilebir mi? son hız olarak bencede 170-180 aralığında olur sanırım çift silinidir makine son hızda farkettirir kendini.
-
-
ne çok çıplak sever varmış güzel ülkemde.
motosiklet gelmeden ciddi anlamda fanatikleri olmuş. gelen yazmış giden yazmış. bende bişeler yazayımda eksik bi yerim kalmasın.
motosikletin kuyruk tarafı enfes duruyor. gsr 600 ün ufak kardeşi gibi. bunu mono arka süspansiyona borçlu.
tarasım olarak göze batan tek yer bana göre ön çamurluk.
motosiklet kaliteli oldugunu her detayda hissettiriyor.
inşallah 10 bin altı bir fiyata satarlarda 250 cc katogorisinde rekor satış rakamına ulaşır.
-
Ya ben ne zamandır Suzuki sitesine girmiyordum, bunlar özellikte Street modellerde fiyatları düzenlemişler. Gladius en son Japon Yeni fiyatından hesapladığımda 31 bin TL falandı şim di 24 bin TL olmuş. Keza 27 -28 bin TL seviyesindeki GSR 600 de 21 bin TL 'ye inmiş. Dolayısıyla Inazuma 250 de 10 bin TL altında bir fiyatla gelir diye düşünüyorum. Yalnız V-Storm hala hayal dünyasında yaşıyor, fiyatı 28 bin TL.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)