Gilera Runner 200 ST Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kullanalardan yakıt sarfiyatını da bekliyoruz.
-
-
Vardırda onlarında pc ile işleri olmuyor galiba
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
100 km 3.93 litre yakıt yakıyor
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
Bende de henuz 300 km.de 2011 i var. Açıkçası motoru oyle 3 bin devirlerde kullanan biri değilim hiçbir motoruda oyle kullanmadım. Normal kullanımda 4 ltcivarı bir yakıt tuketimi söz konusu ama . Bu alet scooter den farklı bişey. Yol tutuşu gidişi stabilitesi çok farklı. Performans için zaten karbürator halen mevcut üzerinde. Ulaşımdan ziyade keyif motoru ve son drece keyifli..O nedenle 4 lt tuketimine hiç takılmıyorum. aradaki 1 lt ile kalkışlarda ve 100 km.ye kadar birçok scooterin hayal edemeyecegi bir performansı almaya değer arkadaşlar.. Daha önce vitesli motor kullanmış biri olarak tercihimden %100 memnun olduğumu belirtmek isterim.
-
enes007 adlı arkadaşı bulursanız yardımcı olur
-
05 Haziran 2012, 01:22
Daha kaliteli bir motor alıcaktım hedeflerim de Runner da vardı ama boş duramayıp, 2 hafta önce KYMCO Agility 125 aldım. İlerde inşallah sahip olurum.
-
31 Ağustos 2012, 22:30
Ya bu motor ya da xmax250 olacak kısmetse. Parça ve servis fiyatları xmax e göre nasıldır?
-
sınıfının en iyisi olan bu canavarı kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz.
-
19 Ağustos 2013, 22:45
Bende sağlamlığı ve kendi türlerinde en iyisi olduğu için runner st 200 almaya karar verdim. ama sıfırmı alsam yoksa 2.el 4.000 km 8.000 km olanlardan mı alsam kararsızım sıfırı ferco motor sitesinde plakasız 10.500 yazıyor netteki 2.el fiytlarıda 8.800 falan ne yapsam kararsızım ? ne önerirsiniz
-
bu motoru 3 aydır kullanıyorum.
yakıt masrafları hakkında konuşayım.
şimdi motor gayet 4.000-5.000 devirle giderken bir 125 lik scooter edasıyla gidiyor, rahat bir kullanım ile 3.93lt/100 km olayını tutturuyor.
fakat,
eğer spor kullanmak isterseniz, gideceğiniz yere de benim gibi 120-130 basarsanız,
motor gayet 4,75lt/100 km düzeyine ulaşıyor.
keyif olarak şahane diye tanımlayabilirim, çünkü o kadar güzel atıyor ki kendini, çok da benzin hesabı kalmıyor aklınızda.
karbüratör (yılda 10.000 km yapıyorsanız) ortalama 75 lt daha fazla yakıt yakmak (xmax'a göre) demek oluyor, bu da TL olarak 375 lira fazla benzin parası vermek oluyor.
şahsen ben küçük ama çok atik bir scooter diye aldım. XMAX, X EVO, GTS 250, gibi motorlar bunun 1,5 katı boyuttalar, aynı siklette olduklarını düşünmüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler