SYM Wolf SB 250 Ni Kullanıcıları / Bilgi paylaşım başlığı
Reklamlar
-
18 Aralık 2011, 12:32
motorcu48 adlı üyeden alıntı
tasarımı %100 diğer büyüklerden klonlama
bari egzozunu bunun biz yapalım taklit olmasın demişler ondada scooter markası olduğundan scooter egzoz takmışlar puahuahuha:D
Aynı fikirdeyim. Egzost tasarımı başarısız olmuş. Sırıtıyor. İyice inceledim motor koruma takozu veya demiri montajı da mümkün değil gibi görünüyor. Bazı ülkelerde Dafra markası ile satılıyor. Aşağıdaki videoda Dafra markası ile sergilenmiş. Beyazı da mükemmel görünüyor.
http://youtu.be/ZqPPkUbYmIc
Reklamlar
-
26 Aralık 2011, 19:28
Arkadaşlar yok mu bu motordan alan kimse? Tanıdığınız yada yolda gördüğünüz felan...???
-
Var mı bir gelişme? Olmadı fuarda Sym standını basar bi kaç atar yaparız belki fiyatı düşürürler.
Youtube'den yakaladığım videolarını izliyorum ve rölantide ki devri biraz yüksek gibi.2000-2500 arasında seyrediyor.
-
-
cbr'den bi 10 lira ucuz olsa iş yapar ama .....
-
güzel bi alet fakat sym belirlediği fiyatla resmen baltayı kendine indiriyor
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
güzel alet ama sanki ağırlığı biraz daha düşük olsa daha iyi olacakmış :S
-
güzel güzelde pahalı bu parayı millet bı yerlerden mı topluyor yada sym sitesinde 11000 demeden millet fiyatmu belirliyor - bi zamanlar honda 250 vtr vardı ne oldu ? hysong desen ayrı bir hikaye _ 11000 i vern 13-14000 inide verir bi güzel ikinci el deryasıncan gönlünce bir motor alır
-
sym de her modeline wolf diyor.
125lik klasik bir motoru da vardı o da wolftu.
-
ellvis_78 adlı üyeden alıntı
güzel güzelde pahalı bu parayı millet bı yerlerden mı topluyor yada sym sitesinde 11000 demeden millet fiyatmu belirliyor - bi zamanlar honda 250 vtr vardı ne oldu ? hysong desen ayrı bir hikaye _ 11000 i vern 13-14000 inide verir bi güzel ikinci el deryasıncan gönlünce bir motor alır
sym de nihayet koymuş sitesine ama o da 10.285tl :(
ne imzası beaaa
-
ellvis_78 adlı üyeden alıntı
Sym bu fiyatla satmaya çalışırsa sonu Vtr 250 gibi olucak.
-
8-8500 arası satsalar çok alan olurdu eminim :(
ne imzası beaaa
-
bu motoru turkiyede alan biri var donanimhaberde gordum kirmizisini almis
cok hos duruyor motor yakinda degerlendirmelerini aliriz
-
-
Bu motor nebioğlu'na geldi, o da beykozdaki bayiye satmış motorları, alan kişi bu iki bayiden birinden almıştır, motorlar yeni yeni gelecek. Satamayınca fiyatını düşürecekler o zaman alırız
-
kırmızısı çok güzelmiş vallahi beğendim ama 11.000 tl düşündürüyor ak mı kara mı diye :(
ne imzası beaaa
-
param olsa basar parayi alirdim alcak olsam tabi
-
-
MERHABA ben bu motoru ilk gördüğüm de florya batuhan motoru aradım tanıdıkdır kendileri suzuki ve sym servis ama iyiyse iyi kötüyse kötüyü söyliyecek bir tanıdık yani =).. Bana dediği şeyler şunlar dı motoru test etmişler gidişi çekişi süpermiş motor çalışırken su dolu bardak koymuşlar depoya sıfır titreme tarzında birşeymiş vibrasyon yoktan da azmış yani. Ve ne kadar doğru bilmiyorum ama üzerinde ki motor honda motoruymuş. 6 kişi parasını ödemiş motorlar yoldaymış. Gelelim fiyata bence fiyat normal 9.550 tl şuan ki fiyatı. Bi asya değil sonuçta sym kendini ispatlamış bir marka her motorun da gayet başarılı ve sağlam e motor 25hp gücün de 6 vites 250 cc su soğutmalı parça kalitesi çok yüksek parçaları honda dan çok çok çok ucuz. Ve ömürlük bir motor bu tarz bir motoru 2012 model kusura bakmayın da 6-8 bin arası satması anormal olurdu ki bi asya bi mondial bi kanuni bile 250-200 cc 2012 motorlarını 6000-7000 tl arası satıyor.
-
WOLF SB 250 NI 10.285 TL sym nin kendi sitesinde bu fiyatı vermiş fuarda 9.550 tl ye çekmiş fiyatını ?
ne imzası beaaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)